Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר להנאה מנהיגה, שתיהן מהנות. לא הרגשתי שהפיאסטה מהנה יותר. בנוחות, הפיאסטה קצת יותר נוחה בכביש משובש.

בקשר לתא מטען, כאן אתה צודק וזה תמיד היה החיסרון המשמעותי והיחידי שהפריע לי בסוויפט. אני תמיד אמרתי שזה לא תא מטען, זה תא כפפות שני. :-)

אבל זה רכב לצעירים, רוב הצעירים יסתדרו איתו. מי שמחפש להכניס עגלת תינוק ודברים כאלה, שיחפש רכבים אחרים וגדולים יותר מסוויפט וגם מהפיאסטה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה יצא עוד מבחן על הפיאסטה הפעם בדה-מרקר

באופן תמוהה הם הישוו את הפיאסטה לסגמנט של המיני אבל לא משנה

בשורה התחתונה צריכת הדלק אצלהם במבחן היא 15.8 ק"מ לליטר נתון מכובד ביותר

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם

הפיאסטה נוחה יותר, מרווחת יותר, בעלת תא מטען גדול יותר והתנהגות כביש טובה. אבל היא איטית מאוד וצריכת הדלק שלה מעט גבוהה, כנראה בגלל שצריך ללחוץ הרבה ולאמץ את המנוע יותר בשביל לקבל ביצועים נאותים. אני אישית מאוד אוהב את הפיאסטה ויצא לי לנהוג על הגרסה האוטומטית שלה והתרשמתי לטובה. איכות החומרים, ההרגשה בתא הנוסעים ובידוד הרעשים נותנים לרכב הרגשה של מכונית במחיר יותר גבוה ממה שהוא באמת.

הסוויפט היא מכונית קלילה יותר, קלה יותר לנהיגה, בעלת אחיזה גבוהה והתנהגות כביש טובה, אמנם היא פחות מהנה מהפיאסטה, אבל הביצועים מכפרים על זה. החיסרון כאן הוא תא המטען שלה, הוא נורא קטן... אבל אני לא מאמין שזה יפריע לאנשים שרוצים מכונית קטנה-ידנית וגם תא הנוסעים נראה פחות טוב משל הפיאסטה, אבל הוא טוב בפני עצמו.

אני לא הרחבתי על צריכת הדלק מכיוון שהיה לי ניסיון רק על התיבות האוטומטיות שלהן. אבל מכתבות שקראתי הצריכה של הסוויפט טובה יותר.

שורה תחתונה זה תלוי מה אתה מחפש, אני הייתי הולך על הסוויפט.

פורסם

אני רק אציין שלגבי מרווח, אני ממש לא בטוח שהפיאסטה מרווחת יותר, אולי להפך, במושב האחורי הסוויפט די מרווחת, הפיאסטה צפופה (הברכיים נוגעים במושב הקדמי)

דבר שני, יכול להיות שזה רק אני, אבל משום מה, אני אוהב יותר את העיצוב פנים של הסוויפט, מרגיש יותר יוקרתי מבפיאסטה שהעיצוב של הקונסולה המרכזית לא כזה להיט.

הבגאז זה באמת חיסרון, אבל הכל שאלה של צרכים, יש לי היום גולף דור רביעי, אני לא זוכר מתי השתמשתי בבגאז, וגם אם צריך לעיתים לנסיעות ארוכות מזוודה או שניים, אפשר לשים במושב האחורי או בעמידה בתא המטען.

אין לי שמץ של מושג במה לבחור כי לפיאסטה יש יתרונות בתא מטען ונוחות, מצד שני יש יתרונות משמעותיים לסוויפט

פורסם

תוסיף את הקיה ריאו למשוואה ובכלל החיים שלך מסתבכים

אני גם מרוב שאין לי מושג איזה אוטו לקנות לא בא לי לקנות שום דבר כבר

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

פורסם

אם זה מעניין מישהו, אז כרגע בדקתי את צריכת הדלק בפיאסטה הידנית שקניתי, והיא עמדה על 14.5 לליטר. הנסיעות שלי מתחלקות 70% בינעירונית ו 30% עירוניות.

אני מודה שלא נהגתי על הסופרמיני האחרות אבל לגבי הפיאסטה התחושה היא אכן של רכב איטי ועצל. פרט לכך אני מאוד מרוצה מהרכב.

פורסם

אל יאוש computer_freak

אני הייתי ביום חמישי האחרון בסוכנות פורד בירושלים ונאמר לי שהרכב בדיוק היה שם ולכן זה עלול לקחת הרבה זמן.

היום קיבלתי טלפון שהרכב הגיע ומחר או ביום ראשון אני אבצע את נסיעת המבחן (ואם היא תעבור בהצלחה אני גם אזמין את הרכב :-D).

אני לא יודע איך זה עובד, אבל יכול להיות שהם שולחים את רכב ההדגמה לסוכנות שבה יש יותר בקשות לנסיעת מבחן.

בכל מקרה - אם זה ממש לחוץ לך אתה יכול לשאול אותם באיזה סניף נמצא הרכב ולתאם שם נסיעת מבחן, במידה וזה לא רחוק מדי. אני כבר תכננתי לעשות זאת אבל לשמחתי הם הקדימו אותי.

עכשיו רק נשאר להחליט על צבע, אבל הבעיה היא שלא ראיתי בעיניים את כל המבחר ומתמונות קשה להתרשם בצורה אמיתית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
הנתונים שהבאת הם נתוני יצרן ולא נתוני אמת

בכל אופן הסוויפט הידנית יותר חסכונית בלפחות 2 ק"מ לליטר

היי CF , רציתי לדעת מאיפה הבאת את הנתון.

תודה , קוני.

פורסם

מתוך לפחות 10 ביקורות שיצא לי לקרוא,

הסוויפט מגיעה בשיוט לאזור ה20 קילומטר לליטר ויורדת עד 15 בתנאי מבחן מאומצים, בפיאסטה ראיתי מבחן שזה ירד מ-14 בתנאים קשים ומגיע לסדר גודל של 16-19 בשיוט, אני מניח שמדובר על פער של כ-2 ק"מ לליטר +-

פורסם
אני לא חושב שהריו ברמה של הסוויפט/פיאסטה

לגבי מה שרשמת, אין מושלם, צריך לחשוב אילו חסרונות הכי פחות יפריעו לך

למה אתה לא חושב שהריו ברמה של הסוויפט/פיאסטה? אני גם לקראת קניה, ועשיתי כבר נסיעות מבחן צמודות על הריו והפיאסטה.

כן, לפיאסטה איכות חומרים טובה יותר, וכן היא יותר כיפית לנהיגה, אבל הריו גם מהנה בפני עצמה לנהיגה, ואין מה להשוות בכלל מבחינת מרווח בתא נוסעים ואבזור. מה גם שבכמעט אותו מחיר מציעים לך בקיה גם אימובילייזר וגם חיישנים וגם פסי הגנה, כשבפורד אתה יכול לבחור רק אחד מהשניים כלול (בין האימובילייזר והחיישנים), היתר בתשלום.

אנחנו פסלנו את הפיאסטה בגלל הסיבות האלה (וגם בגלל שהאישה ממש לא אהבה את הגיר של הפיאסטה לעומת הריו - הוא משמעותית נוקשה יותר). כרגע ההתלבטות בין הריו לבין הסוויפט, מחכים לעשות עליה נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...