Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכב שלי מד הק"מ מודד רק מאות מטרים (לדוגמא 2.4 ק"מ) ואני משער שכך גם ברוב הרכבים.

אני מחפש מכשיר/גאדג'ט או תוכנה לאנדרואיד/אייפון שיכול/ה למדוד את המטרים אותם נסע הרכב (לדוגמא 2.47 ק"מ) גם ברמה של 12 או 60 מטר.

אשמח לדעת גם אם יש רכבים שיש להם את פונקציית מדידת המטרים כסטנדרד.

אני יודע שיש מכשירים שמודדים צעדים לספורטאים אך אני מחפש משהו קצת יותר רציני ושימדוד בזמן נסיעה.

אני צריך משהו שישב/יותקן ברכב ולא גלגלת שצריך לאחוז או להתעסק איתו.

בתודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש התקני GPS המיועדים לספורטאים, הרזולוציה שלהם יחסית טובה. נסה לבדוק אם מכשירים אלה מתאימים לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד תחילת שנות ה 80' במרבית המכוניות לא היה מד מרחק למאות מטרים אלא לקילומטרים בודדים בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה.

אשמח לדעת אם יש עוד מישהו שיוכל להוסיף קצת מידע.

בתודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יש התקני GPS המיועדים לספורטאים, הרזולוציה שלהם יחסית טובה. נסה לבדוק אם מכשירים אלה מתאימים לצרכיך.

אכן, NIKE + GPS זה הדוגמא הכי טובה , אמנם זה מיועד לריצות אבל בהחלט אפשר להשתמש בזה כמודד מרחקים של מטרים בודדים כפי שציינת.

פשוט מפעילים , עושים התחל ריצה ובעצם מתחילים נסיעה , ושמסיימים נסיעה לוחצים על סיים .

כל הנסיעות ימדדו וישמרו ותדע בכל נסיעה כמה נסעת.

הבעיה היא שזה מבוסס GPS ולא מדוייק על המטר

Miata ND2

• תוכן חדש...