Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

ראיתי לאחרונה שיש שפע מבצעים של בין 70-80K על כל מכוניות הסופר מיני, וחשבתי שכדאי להורים שלי לקנות אחת.

מישהו יודע אילו דגמים נמכרים עם תיבת אוטומטית באותו המחיר +- ?

Polo 2012

פורסם

רק רכבי המיני, כמו הפיגו 107,פיקנטו,יונדאי 10 ופנדה אולי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיג'ו 107 רכב לפחות חיצונית נראה טוב , חוץ מזה שיש לך גם את סיטרואן C1 רק שהבעיה שהיא מגיעה עד כמה שידוע לי עם תיבה ידנית

פורסם

רוב המחירים מתייחסים למכונית בעלת תיבת הילוכים ידנית כאשר המחיר לגיר אוטומטי כרוך בתוספת של 10K לפחות.

לגבי הפיג'ו 107 היא בעלת גיר רובוטי לא הכי מוצלח שיש (לחבר טוב יש והוא טוען שהגיר די מסרס את המנוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטומטיות היחידות שהתקרבו למחירים האלה הן הרנו קליאו שנמכרה ב-85 אלף שקלים כמוה גם פיג'ו 207 במבצע עם ידיעות אחרונות וה-C3 אם אני זוכר נכון נמכרה ב-88 במבצע האחרון שלהם.

הכי זולות כרגע הן הספלאש שהיא לא בדיוק סופר מיני וגם לא ממש מיני שמתומחרת ב-92 אלף שקלים אבל בפועל נמכרת בהנחות לא רעות בסוכנויות והסוויפא ברמת הגימור החדשה והפשוטה שמתומחרת ב-96 אלף שקלים והוכתרה כסופר מיני האוטומטית הזולה בישראל.

שבת שלום.

פורסם

נתחיל עם האמינות - טויוטה - דגם אייגו - שנת יצור 2012 ומעלה .

מנוע 1000 סמ"ק גיר רגיל וידני .

בצריכת דלק אמיתית הרכב שותה בין 1 ל 18 ל 1 ל 19 .

מחיר דגם ידני 68 אלף.

מחיר דגם אוטומט 73 אלף.

כמובן תמיד אפשר להוריד ת'מחיר בסוכנות או לקבל תוספות .

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

• תוכן חדש...