Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש בכביש עירוני בפקק, יצאתי מהמקום ובכעשרה קמ"ש נכנסתי מאחור ברכב מסוג הונדה סיוויק. כנראה כתוצאה מהמכה שנתתי להונדה ההונדה נכנסה ברכב מסוג BMW מאחור.

אצלי ברכב נמעך הפגוש הקדמי ולהונדה לא קרה כלום מאחורה.

בהונדה נשבר הפגוש הקדמי ולBMW לא קרה כלום מאחורה.

בטופס הודעה על תאונה לביטוח לא דיווחתי על הפגיעה בBMW מכיוון שהשוטר שהגיע לתאונה אמר לי שאינני אשם בפגיעה בBMW.

בטופס מידע נתוני תיק תאונת הדרכים שקיבלתי היום מהמשטרה מופיעים גם ההונדה וגם הBMW וכמובן גם הרכב שלי.

בעל ההונדה קיבל הצעה לתיקון הנזק בשווי של כ5,000 ₪.

היום התקשרו אליי מחברת הביטוח שלי וניסו לסחוט ממני את התיקון של ההונדה מהסיבה שלא הודעתי להם שההונדה פגעה בBMW.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוטר אידיוט

מה הפריע לך לרשום גם את הBMW

ה BMW תובע?

שחברת הביטוח שלך תתקן את ההונדה ושלא תבלבל את המוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הbmw לא טובע אותי אבל הוא טובע את הבדיקה של הרכב מההונדה. ההונדה מנסה להפיל את תיקון הפגוש הקידמי ואת הבדיקה של הbmw עלי והביטוח שלי כנראה לא יודעים חוקים והם מפילים הכול עלי כמו שבעל ההונדה דורש.

אני לא מעוניין שחברת הביטוח שלי תתקן את ההונדה כי אז אני אצטרך לשלם גם השתתפות עצמית {בערך 1500} ולא קרה להונדה כלום מאחורה אז אני לא רוצה לשלם על הקדימה {כמו שהשוטר והחוק אומר שאני לא אשם לbmw} אז זה מוריד ממני את האשמה של ההונדה מקדימה גם.

{כל התאונה נמצאת על סעיף אי שמירת מרחק. אני לא שמרתי מההונדה. וההונדה לא שמרה מהbmw}.

פורסם

בתאונת שרשרת הנהג האחרון אשם בכל הנזקין של הרכבים שלפניו.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בתאונת שרשרת הנהג האחרון אשם בכל הנזקין של הרכבים שלפניו.

למיטב ידיעתי אתה לא צודק. כל אחד אחרי לשמור מרחק מספק מזה שלפניו.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

שלום רב,

כאחד שהיה מעורב במצב דומה, רק שאני הייתי זה שנכנסו בו אך גם הספקתי לבלום בטרם נישקתי את הרכב שלפניי, המלצתי היא:

אם יש לך ספק בעלות התיקון של ההונדה, אתה יכול לשלוח שמאי מטעמך\חברת ביטוח שלך להערכת הנזק

אתה יכול לבדוק מה כלול התיקון ולראות שכל הדברים שתוקנו היו קשורים תאונה, ולא עשה על הדרך צבע כללי לכל הרכב.

בכל מקרה, יש נטיה לחשוב שרק מה שנראה לעין הוא הנזק האמיתי.

הטמבונים היום עשויים מחומרים פלסטיים גמישים, לאחר המכה הוא יכול לחזור למצבו הטבעי כיאלו כלום לא קרה, רק שבפועל כל הפח התעקם.

לא מכיר את הצצדים הפועלים, רק מנצל את הבמה כדי לאמר שבתור אחד שחווה ניסיון התנערות מנזק שנגרם, עוגמת הנפש שנגרמת לצד הנפגע מאוד גדולה.

תיהיו הגונים כדי שיהיו הגונים איתכם במצב שבו הגלגל יתהפך, בשביל זה אנחנו משלמים אלפי שקלים בשנה לחברות הביטוח.

פורסם

תאונה אחת השתתפות עצמית אחת.

האחרון אחראי לנזק לשני הרכבים אם בגלל המכה שנתן לאמצעי ,האמצעי פגע בראשון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

למה שאני אשלם על זה שבעל ההונדה לא שמר מרחק מהרכב שלפניו?

ואגב בעולם שלנו לצערי אן הגונים אז ככה שאני לא צריך להיות היחיד שכן.

כל שוטר ששאלתי אמר לי שאן דבר כזה שרכב בתאונת שרשרת ישלם על כולם כל רכב משלם על ההוא שלפניו בתאנה שבעיה שלו שהוא לא שמר מרחק מספיק מהרכב לפניו.

{אם תראו מישהו בכביש שעוצר 5 מטר רחוק מהרכב שלפניו תדעו שזה אני :lol: :lol: חחחח}

פורסם

לא נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר.

מה זה הוא לא שמר מרחק?

מה אם הוא עצר והיה במרחק מספק ואתה העפת אותו לכיוון הBMW? מה הוא יכול לעשות?

ככה אני רואה את הדברים...

פורסם

אם הייתי נכנס בו במהירות 100קמ"ש אז הייתי מסכים איתך שכל שמירת מרחק לא הייתה עוזרת. אבל נכנסתי בו כולה ב10 קמ"ש זה היה פקק.

פורסם

אתה טוען שנסעת ב-10 קמ"ש, הוא יטען שנסעת ב-50 קמ"ש.

העובדה הבלתי מעורערת היא שאתה פגעת בו והעפת אותו על הרכב השני, ולכן אתה/הביטוח שלך תשאו בנזק.

פורסם

הוא לא יכול לטעון דבר כזה כי זה שעות של פקקים קודם כל. דבר שני אפשרי לשאול את בעל הbmw {שלא מעניין אותו מי ישלם רק שישלמו לו על הבדיקה שהוא עשה לרכב} על כמה היתה מהירת הנסיעה.

פורסם

התביעה (ולא טביעה) מתגלגלת אל חברת הביטוח של הרכב האחרון אשר גרם לתאונה.

שגית שלא דווחת לחברת הביטוח שלך על כל פרטי התאונה אבל מדובר ככל הנראה בתאונה אחת, ולא שתי תאונות נפרדות.

אגב, גם במהירות נמוכה אתה יכול לדחוף בקלות רכב כלפי הרכב שנוסע לפניו. עניין פיזיקלי של מומנטום ואימפולס (טנע ומתקף).

אם חברת הביטוח שלך תטען כי לנהג הרכב האמצעי יש אשמה חלקית בגלל אי שמירת מרחק - זו לא בעייה שלך.

אתה אמור לשלם השתתפות עצמית אחת.

פורסם
אתה לא אשם בתאונה כלל !!!

הרכב שלפניך אשם לנזק הנגרם לך וגם לזה שלפניו !!!!

סוף סוף מישהו שאומר את מה שרצית לשמוע.

אתה סך הכל נסעת ב 10 קמ"ש אין תאונות במהירויות האלו.

בא ניהיה רציניים וגם הוגנים, פגעת ברכב גרמת לתאונת שרשרת הביטוח שלך צריך לשלם את כל הנזק.

ההונדה תובעת אותך ה ב.מ.וו תובעת את ההונדה ששוב תובעת אותך על הנזק שנגרם בגללך.

אם חברת הביטוח לא ישלמו תוציא כסף מהכיס ותשלם, כמו שאמרו בפעם הבאה אתה עלול להיות הסנדוויץ.

• תוכן חדש...