Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסק דין מעניין

וברוח זו

כיוון שהיום יש הבדלי מרחק בלימה בין כלי רכב שונים מחר יאשימו את הרכב הראשון בעל כושר הבילום הטוב ביותר שהרכב מאחור בעל כושר בלימה נחות יותר נכנס בו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פסק דין מעניין

וברוח זו

כיוון שהיום יש הבדלי מרחק בלימה בין כלי רכב שונים מחר יאשימו את הרכב הראשון בעל כושר הבילום הטוב ביותר שהרכב מאחור בעל כושר בלימה נחות יותר נכנס בו .

אם הרכב בעל כושר הבלימה המוגבר לא שמר מרחק אבל הצליח לבלום הודות לכושר הבלימה המשופר שלו וזה שאחריו נסע כחוק ונקט בכל אמצעי הזהירות אבל לא הצליח לבלום אני בכלל לא בטוח שזה שנכנס מאחור הוא האשם.

הוא מצידו נקט בכל אמצעי הזהירות ושמר על כל החוקים.

באופן כללי חובת הזהירות אינה מצטמצמת לכיוון התנועה בלבד , ואין פטור מחובת זהירות כלפי מי שנוסע מאחור כשהרכב נוסע קדימה.

בכל קורס נהיגה מונעת , שואלים את השאלה - "מה צריך לעשות כשהרכב שמאחורייך אינו שומר מרחק"

פורסם

יגאל

בעל הרכב עם הבלימה הטובה שמר מרחק זה שאחריו שמר מרחק ( האם אני צריך לבדוק את בלמיו של הרכב שלאחרי האם הוא עייף אולי שתוי קלות או סתם טרוד ולא מרוכז בכביש ).

הראשון בלם השני נכנס בו.

אשם הראשון ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יגאל

בעל הרכב עם הבלימה הטובה שמר מרחק זה שאחריו שמר מרחק ( האם אני צריך לבדוק את בלמיו של הרכב שלאחרי האם הוא עייף אולי שתוי קלות או סתם טרוד ולא מרוכז בכביש ).

הראשון בלם השני נכנס בו.

אשם הראשון ?

זו שאלה קלה.

השאלה היותר קשה היא האם השני אשם.

• תוכן חדש...