Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב.

סופסוף המבחן כמו שרציתי לקרוא אותו, ותמונות אקשן מעולות.

מרכיבה בנס הרים על גבי הדור הקודם, באופן מוזר משהו באופנועים האלה פשוט... עובד, למרות שבהתחלה הם מרגישים מוזרים לאללה.

לגבי המחיר - גם בחו"ל המחיר היחסי של בימרים גבוה - במקרה הזה כמעט פי 1.5 ממולטיסטראדה, למשל. זה שבארץ ההפרש נהיה פסיכוטי, והעובדה שרק יחידי סגולה (אנשים עשירים יענו) יכולים לשים כזה סכום על אופנוע גורמת לבעלות על בימר כזה להיות ממש 'הצהרה'.

וחוזר על הזמנתי לאזרח לשבת אחה"צ - דרכך אליו...

נו באמת!

פורסם
מזל טוב.

סופסוף המבחן כמו שרציתי לקרוא אותו, ותמונות אקשן מעולות.

מרכיבה בנס הרים על גבי הדור הקודם, באופן מוזר משהו באופנועים האלה פשוט... עובד, למרות שבהתחלה הם מרגישים מוזרים לאללה.

לגבי המחיר - גם בחו"ל המחיר היחסי של בימרים גבוה - במקרה הזה כמעט פי 1.5 ממולטיסטראדה, למשל. זה שבארץ ההפרש נהיה פסיכוטי, והעובדה שרק יחידי סגולה (אנשים עשירים יענו) יכולים לשים כזה סכום על אופנוע גורמת לבעלות על בימר כזה להיות ממש 'הצהרה'.

וחוזר על הזמנתי לאזרח לשבת אחה"צ - דרכך אליו...

"גם אני מושחת?"

או

"גם אני שדדתי בנקים בשביל האופנוע הזה?"

אופנועים בארץ זאת נישה של עשירים בלבד. אין מה לעשות.

ברור כי מי שקורע את התחת בשביל האופנוע יכול להחזיק מקסימום DR בארץ.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

במידה ולא אמרתי,

כתבה מעולה.

אהבתי מאוד. גם את הסקירה הטכנית בתיבה בצד.

ישר כוח. חן חן וכאלה ברווזי גומי.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
הייתי חייב לשנות תמונה בפרופיל :):wink:

אמרתי כבר שזאת הצהרה?

:lol::wink:

יולס, שנהנה מאוד ממה שיש לו, אבל ללא ספק רוצה גם אחד כזה, או את הRודסטר 1150לכשיעבור עדכון דומה.

נו באמת!

פורסם
הייתי חייב לשנות תמונה בפרופיל :):wink:

אמרתי כבר שזאת הצהרה?

:lol::wink:

יולס, שנהנה מאוד ממה שיש לו, אבל ללא ספק רוצה גם אחד כזה, או את הRודסטר 1150לכשיעבור עדכון דומה.

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי (כשרכשתי 1150GS) - חיכיתי למשומש עם כל האביזרים . :p

אני עדיין עליו, ומאוד נהנה - עוד מעט 3 שנים ו- 30K ק"מ. לא חושב על החלפה ל- 1200GS.

פורסם
תודה על המחמאות. :)

וסיכם את זה yules באופן מדויק:

"...באופן מוזר משהו באופנועים האלה פשוט... עובד, למרות שבהתחלה הם מרגישים מוזרים לאללה". אהבתי.

שבת שלום

אבי, הערה קלה של אחד שמכור לכאלה: היתה חסרה לי השוואה בין ה- 1150 ל- 1200. זה אמנם חשוב בעיקר לבעלי בימרים, אבל זה מחייה את הסקירה ומחדד אותה.

• תוכן חדש...