Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 או פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר עדיף פיאט פונטו מנוע 1300 שנת 2004 או פיג'ו 206 מנוע 1400 שנת 2000

הם פחות או יותר אותו מחיר

איזה רכב אז יותר כדי להביא ?

פורסם

אם זה אוטומט עדיפות לפונטו בעלת הגיר הרציף,היא באה בגירסת ELX,אם זה ידני פשוט למצוא את השמורה,סך הכול המנוע בפיגו די ותיק,היא נוחה יש לה כמה מחלות כמו ידית איתות שאני שומע מידי פעם בפורום,היא לא זולה וצריך לבדוק את התקינות שלה,בהפונטו רגישה למי ברז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתי המכוניות לא מופת לשרידות ואמינות, אבל גם ממש לא רעות ונתנות תמורה טובה לכסף.

מן הסתם הפונטו נותנת תמורה טובה יותר. מודל גבוה בהרבה, מנוע חסכוני יותר.

אם הפונטו גם במצב עדיף על הפיז'ו כנראה שהיא תהיה עדיפה, אלא אם אתה חובב נהיגה ואז לפיז'ו יש יתרון בדמות מתלים והיגוי עדיפים.

בגירסא האוטומטית הפיז'ו איטית ובגיל הזה גבר הייתי חושש לשלומו של הגיר.

בשתי המכוניות ראשי המנוע רגישים למי ברז במע' הקירור, לפונטו יש מנוע הגה כוח חשמלי שהוא "מחלה" ידועה של הרכב, ידיות האיתות בפיז'ו הבעיתיות כמדומני הן רק ממודל 01 או 02 והלאה.

פורסם
שתי המכוניות לא מופת לשרידות ואמינות, אבל גם ממש לא רעות ונתנות תמורה טובה לכסף.

מן הסתם הפונטו נותנת תמורה טובה יותר. מודל גבוה בהרבה, מנוע חסכוני יותר.

אם הפונטו גם במצב עדיף על הפיז'ו כנראה שהיא תהיה עדיפה, אלא אם אתה חובב נהיגה ואז לפיז'ו יש יתרון בדמות מתלים והיגוי עדיפים.

בגירסא האוטומטית הפיז'ו איטית ובגיל הזה גבר הייתי חושש לשלומו של הגיר.

בשתי המכוניות ראשי המנוע רגישים למי ברז במע' הקירור, לפונטו יש מנוע הגה כוח חשמלי שהוא "מחלה" ידועה של הרכב, ידיות האיתות בפיז'ו הבעיתיות כמדומני הן רק ממודל 01 או 02 והלאה.

זה שיש להם בעיות אני יודע פשוט אני רוצה לדעת לאיזה רכב יש פחות תקלות שיהיה יותר מישתלם להביא אותו

פורסם

קשה לומר,הרבה תלוי במזל וגם באיך שמרו על הרכב,אתה יכול לקנות פונטו ותהיה תקלה,או פיגו והגיר יתקלקל.

אם תבדוק בפורום הגיר AL4 שמותקן בפיגו נחשב לפחות מוצלח מאשר הגיר הרציף בפונטו. המחלה של ההגה הייתה בעיקר בשנים הראשונות,היום זה יותר נדיר וגם אם איני טועה התיקון הרבה יותר זול מבהתחלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נקבת בתיבת ההילוכים בה אתה מעוניין. אם זה אוטומט יש בפיג׳ו גיר AL4 לא מוצלח, אני הייתי מוותר.

אם בידני עסקינן, אזי יש לקחת בחשבון גם עלות טיפולים וחלפים. הפונטו תהיה זולה יותר תיקון ואחזקה על פני הפז׳ו. אם כי כמו שנאמר פה כנראה שהנאה מנהיגה הפז׳ו תסב לך יותר. אתה צריך להחליט מה יותר חשוב, עלויו טיפולים ושנתון גבוה יותר או הנאה מנהיגה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...