Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הזמנתי מחו"ל מערכת מולטימדיה להונדה שלי והרכבתי אותה לבד יחד עם מצלמת רוורס.

הנה כמה תמונות.

זו התמונה של הרכב לפני השינוי.

IMG_0851.jpg

בברכה ליאור.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו תמונה לאחר פירוק המערכת שמצריכה ידע בסיסי וזהירות רבה ע"מ לא לפגוע בדשבורד או במערכת החשמלית.

IMG_1072.jpg

בברכה ליאור.

פורסם

וזו התוצאה הסופית, אם יהיה ביקוש אני יעלה תמונות נוספות ותמונות של המצלמת רוורס.

IMG_1074.jpg

בברכה ליאור.

פורסם

תתחדש. אבל אני לא רואה איך הפרויקט הזה יעזור לאחרים ללמוד. דילגת על כל הדרך ופשוט נתת תמונות של לפני ואחרי בלי שום הסבר מדוייק מה עשית. ראיתי כמה מדריכים בפורום פה, ותמיד המפרסם מסביר כל צעד כדי שאחרים גם יבינו.

פה פשוט אתה מתרברב על מערכת חדשה, אז התגובה שלי היא תתחדש :)

בקיצור, אשמח אם תפרט יותר על הדרך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שמע נראה מ-צ-ו-י-ן, תמיד התלבטתי אם לעשות את המהלך הזה ולקנות את מערכת המולטימדיה גם, אשמח אם תשתף עלויות\דגם שקנית\ כמה זמן לקח ההרכבה והפירוק, והאם זה מסובך ?.

תודה מראש =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

עליות: כ 1700 ש"ח כולל מיסים, זמן התקנה עצמית כ שעתיים (אם לא מתעכבים בגלל בורג שמסרב לצאת)

בסך הכול זה לא מורכב מדיי לי אין ידע במערכות בכלל והצלחתי לעשות התקנה נקיה וטובה, והכל עובד..

במערכת יש GPS, TV, רדיו DVD בולטוס, חיבור לאייפון אייפוד, MP3 וכו'.

אני הזמנתי וגם התקנתי (בעצמי מצלמת רוורס) בעלות של כ 20 דולר.

ממליץ בחום.

בברכה ליאור.

פורסם

זה מערכת שמותאמת במיוחד להונדה ?

אני לא מבין איך הצלחת להתאים שזה יראה כל כך טבעי. זה נראה כאילו זה ככה בא מהחברה

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מרק ההורים שלי לימדו אותי שאים אין לך משהו נחמד להגיד עדיף שלא תגיד כלום.

למישהו עם ידע טכני אפסי זה פרוייקט מספיק רציני. (מה גם שציינתי כי מדובר במיני פרוייקט)

אל תשפוט לפי רק לפי המשקפים שלך, אתה פשוט נשמע מריר..

שבת שלום.

בברכה ליאור.

פורסם
זה מערכת שמותאמת במיוחד להונדה ?

אני לא מבין איך הצלחת להתאים שזה יראה כל כך טבעי. זה נראה כאילו זה ככה בא מהחברה

זו מערכת שמותאמת להונדה (זה לא אילתןר)

בברכה ליאור.

פורסם
מרק ההורים שלי לימדו אותי שאים אין לך משהו נחמד להגיד עדיף שלא תגיד כלום.

למישהו עם ידע טכני אפסי זה פרוייקט מספיק רציני. (מה גם שציינתי כי מדובר במיני פרוייקט)

אל תשפוט לפי רק לפי המשקפים שלך, אתה פשוט נשמע מריר..

שבת שלום.

מרק לא אמר לך כלום, אתה מתבלבל עם התגובה שלי כנראה. ולא ניסיתי להיות רע, אני פשוט אוהב ללמוד ממדריכים, ומשלך קשה להבין על הדרך, ויותר קל לראות את ההתחלה והסוף. מאוד מעניין אותי העניין של פירוק מערכת מובנית והחלפה במערכת יותר טובה, בגלל זה הגבתי ככה ובכוונה הוספתי סמיילי בסוף כדי שתבין שאני לא ציני אלא באמת רוצה לדעת.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...