Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין כונני SSD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר בדיקות שהראו שזמן הסוללה לא משתפר כמעט בעקבות החלפה ל SSD

מה שכן בלפטופים יש בונוס בדמות עמידות טובה הרבה יותר לרעידות וכו היות והדיסק היה החלק הכי רגיש לדבר הזה ועכשיו הוא לא שם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אולי ההפרש לא כזה גדול לעומת כוננים איטיים (5400 ומטה) - אבל הוא משמעותי למדי לעומת כוננים מהירים (7200 ו5400 עם יותר מפלטה אחת) - וכן גם הצריכת חום משמעותית.

לא מאוד משמעותי - כי את רוב החשמל אוכלים המעבד , מסך וכרטיס מסך - אבל מעבר לכמה אחוזים בודדים.

(אני קראתי מס' של סביבות ה5-15 אחוז - תלוי איזה סוג כונן מחליפים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

+1. לתגובה של ליביו, ההבדל בצריכת החשמל הוא קטן ולא משמעותי אל במהירות זה עולם אחר לגמרי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עדכון:

ראשית- מאז שנפתח הפוסט הזה (שבת) התרחשה בערך מלחמת עולם בין היבואן של CRUCIAL,אייבורי,ו KSP

שהתחילה בגלל מכירה קבוצתית באתר החומרה הישראלי HWZONE לקשיח שפירסמתי כאן באחת התגובות הראשונות.

כך נראה סולם המחירים:

יום שבת - 699 ש"ח

ראשון בבוקר - 610 ש"ח

שני בערב - 554

רביעי בצהריים - 520

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=14857

כאשר הוא הגיע למחיר של היום נגמרה לי הסבלנות והלכתי לסניף KSP הקרוב לרכוש את הקשיח הנ"ל.

כרגע אני אחרי פירמוט והתקנת כל התוכנות הבסיסיות (אופיס,אנטי וירוס,תוכנות עזר)

הבדל של שמים וארץ לעומת דיסק מכאני הכל רץ חלק בלי תקיעות, זמני טעינה קצרים מאוד מאוד (30 שניות מרגע הבוט ועד שהווינדוס מוכן לעבודה).

בקיצור,מומלץ בחום. במיוחד במחיר הזה :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מחיר מדהים!

אם לא הייתי מצפה לעבור למק בקרוב גם למחשב הבייתי הייתי קופץ עליו בלי למצמץ בתור דיסק קשיח למערכת הפעלה.

ההבדל בביצועים היום יומיים של המחשב יותר גבוהה מכל רכיב חומרה אחר אפילו במחיר של פי 5.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...