Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגע,

אלעד יקבל שיעור פרטי ממנהלת איזור השרון של הבנק + מנהל סניף + סגנית מנהל סניף + בנקאית בכירה + נציג משכנתאות.

האם הוא יתמודד עם כולנו וגם עם כל האוכל...?

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזל שאיציק נ. ואחיו הצעיר באו לעזרתי, אחרת הייתי צריך להתמודד עם כל האבטיח והגבינה הבולגרית. וזה לא שהאבטיח והגבינה לא היו טובים או קרים, פשוט יש גבול לכמה שבנאדם יכול לאכול :oops:

תודה רבה על היוזמה, הביצוע והאירוח!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן מבורך הרעיון ושאפו על היוזמה,

רציתי להגיע אך נבצר ממני עוד מהתחלה כשפירסמת את התאריך ולכן החלטתי לא להשתתף כלל בשרשור עד לרגע זה.

מקווה שמטרת הערב אכן הושגה ותוכלו לשתף אותנו בחלק מהנושאים הנלמדים

ואם כבר אלעד פרסם על האוכל שהוגש, היכן התמונות של ישה עם אבטיח לפרופורציה :wink:

Confidence In Motion

פורסם

ישה, עם כל ההבטחות של "אני אוכל בשביל שניים"...מממ...איך לומר בעדינות - דפק ברז. :roll:

לזכותו יאמר שמחר, כשהלקוחות יגיעו לסניף, אנחנו נפנק אותם במאפים.

שמחתי להכיר את כולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

שאפו על ההרצאה, על היוזמה (ועל הבורקסים)!

גם אם לקיחת המשכנתא עדיין קצת רחוקה ממני ומאשתי (למרות שמתקרבת מהר יותר משציפיתי), הייתה הרצאה עניינית, שהתאימה גם למבינים וגם לחדשים בעולם המשכנתאות.

בנימה אישית - יואב, הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית התרשמנו ממך לטובה, ואין ספק שאסתייע בך לכשיבוא יום ואצטרך לממן את "4 הקירות".

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הייתה הרצאה בהחלט מענינת ולמדתי ממנה לא מעט.

אה, והאבטיחים היו מעולים! מי הספק שלך?

יואב תודה וכל הכבוד :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

+1 לאלה שמעלי. היה מאוד מעניין. החומר הועבר בצורה מאוד נעימה וקלילה תוך אפשרות לשאלות מהקהל.

גם אני מרגיש עכשיו שיש לי קצת {קצת הרבה} יותר מושג על מה, מי ומו במשכנתא.. אנחנו ודאי עוד נהיה בקשר בעתיד הקרוב.

יואב, יש אפשרות לקבל את המצגת למייל?

מזל שאיציק נ. ואחיו הצעיר באו לעזרתי

אני נשארתי צעיר ויפה כמו בתמונה וקל לזהות אותי. לא ידעתי שגם אתה וגם איציק נ. הגעתם, היה יכול להיות נחמד אם הייתם אומרים שלום.:shock:

פורסם

ראשית מתנצל בשם ההנהלה וכל צוות העובדים.

ההפסד כולו שלי ואני הולך לעמוד כרגע בפינה לחצי שעה.

ההסבר המלא נשלח ליואב בפרטי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אה, והאבטיחים היו מעולים! מי הספק שלך?

שופרסל.

את החיתוך סחבק ביצע, על בסיס איך שראיתי פעם שף, שקילף עם סכין את האבטיח בעודו שלם, ורק אח"כ חתך אותו.

לגבי המצגת במייל - אני בודק.

אם מישהו רוצה לקבל את החומר שחילקנו למי שהגיע - אנא העבירו לי כתובת למשלוח דואר בה"פ.

יואב

לשעבר:

פורסם

יואב תודה רבה על הערב, למדתי לא מעט... אבל יש עוד הרבה פערים שנשלים אותם.

יוזמה ברוכה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

כ"כ הרבה מכם היו וחוץ מאת אביעד ויאצק לא זיהיתי אף אחד :oops:

היינו צריכים להתחיל את הערב בהצגה עצמית. יואב, צילמת את כולם, לא? אולי תעלה לפה את התמונה וכל אחד יזהה את עצמו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...