Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרבה זמן חושב לקנות את הרכב הזה שנת 2005 ושמעתי כול מיני שמועות שיש לרכב הזה הרבה בעיות בגיר העברה לא חלקה ושהוא שובק חיים מוקדם מהרגיל האים יש כאן מישהו שיש לו נסיון עם הרכב הזה ויכול להגיד תחלאס בשטח....

תודה רבה.

פורסם

זה בד"כ רכב של צעירים,שקרעו לו את הצורה נתנו "קיקים" וכיוצא בזה.

אין משהו מיוחד בעייתי בגירים הללו (אצלנו היתה אחת שנת 2005 שהגיעה ל-100,000 והיתה לפני כן 2.5 בליסינג והרכב נסע פיקס).נכון שהיו כאן שרשורים בפורום על תקלות אבל ברור לך שברכב בגיל 10-11 גם עם ק"מ נמוך יכול להיווצר בלאי מסויים.

ברכב שלא ננהג באגרסיביות רבה מידי (לא קרעו אותו לפני כן,לא הדביקו בו את הדוושה לרצפה והחליפו בו נוזל ממסרה אוטומטית בזמן -חשוב מאוד להקפיד ולבדוק את העניין) לא צריכה להיות בעיה.

תחפש רכב,שהיה אצל אדם מבוגר ועם ק"מ סביר לשנתון (כמובן שאחרי 150,000 הסיכוי של גיר אוטומטי להתקלקל גדל אבל לא מחייב)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...