Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום.שאלה לגבי מנורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פורד פוקוס שנת 2006 5דל',

השאלה שלי היא איזה סוג מנורות יש לי בפנס הקדמי ?

למשל "H4,H1"?

כי ברצוני או להחליף את הנורות לבהירות או להזמין קסנון.

ומה אתם אומרי על להזמין קסנון מ"EBAY" האם משהוא נישא?

תודה מראש.

פורסם

אל תזמין קסנון מחו"ל, יעצרו לך את זה במכס מכיוון שכבר מלפני הרבה שנים אסור להתקין קסנון שהוא לא מקורי ולא מגיע מהמפעל.

לא חסר חנויות בישראל שמוכרות, אם כבר אתה מחליט להתקין אז דברים כאלה ממש לא כדאי דרך חו"ל כי המכס לא ישחרר כנראה, למרות שלך תדע.

פורסם

סוג הנורה הוא H7

בקשר להזמנה מאיביי, אני ממליץ מנסיון של כמה חברים שרכשו קיטים לרכבים שלהם.

קח בחשבון שעל הקסנון אתה יכול לקבל הורדה מהכביש(תקנו אותי אם אני טועה.כל עוד הקסנון לא בא מהחברה אז אני כמעט בטוח שלא חוקי).

הנורות הלבנות זה תחליף מספיק טוב לדעתי, ברור שזה לא הקסנון אבל עדיף מהורדה.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

טעות שלי, 2004 זה H7. אני חושב שזה גם דור אחר ככה שיש מצב שגם הסוג שונה.

תבדוק אולי בספר רכב, אני חושב שצריך להיות שם.

פורסם

כדאי לוודא בספר הרכב. בכל מקרה, אתה יכול להשתמש באתר powerbulbs כדי לברר מה סוג הנורות, בוחרים את האזור בעולם יצרן הרכב וסוג הרכב, לדוגמא עבורך:

powerbulbs.com/vehicles/cars/rest-of-world/ford/focus-mk-3/2005-2009/car-headlight-bulbs

שים לב שיש גם mk2 בשנת 2005-2006 אבל גם שם סוג הנורות הוא זהה. הנורה הרגילה (אור נמוך, Dipped/Low Beam) היא H7.

פורסם

אני חושב שגם סוג הנורה כתוב מעל הפנס עצמו באיזור של המכסה מנוע

פורסם
כדאי לוודא בספר הרכב. בכל מקרה, אתה יכול להשתמש באתר powerbulbs כדי לברר מה סוג הנורות, בוחרים את האזור בעולם יצרן הרכב וסוג הרכב, לדוגמא עבורך:

powerbulbs.com/vehicles/cars/rest-of-world/ford/focus-mk-3/2005-2009/car-headlight-bulbs

שים לב שיש גם mk2 בשנת 2005-2006 אבל גם שם סוג הנורות הוא זהה. הנורה הרגילה (אור נמוך, Dipped/Low Beam) היא H7.

גם POWERBULBS טועים, לאחותי הם טעו בסוג הנורה- במקום H7 רשום במאגר שלהם H4. המסקנה, אל תסתמך על מה שרשום ברשת - תבדוק פיזית.

אם יש לך שני נורות - אחת לגבוה אחת לנמוך -H7, נורה אחת לשניהם H4.

או

אם לנורה יש 3 חיבורים - H4, שני חיבורים - H7.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...