Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההרגל המגונה הזה הוא תוצר של כמה גורמים:

1. חוסר ״אהבת ארץ״- יותר מדי אנשים שלא אכפת להם מאיך המקום שהם חיים בו נראה.

2. חוסר תרבות של אנשים.

3. חוסר אכיפה (וגם כשיש אכיפה הקנסות נמוכים מדי).

4. חוסר בחינוך לשמירה על הסביבה.

אני חושב שאת המודעות לסביבה ונקיונה צריך להקנות מגיל צעיר, מי שספג את זה מגיל צעיר אולימפיים שצריך לשמור על הנקיון ולכבד את הסביבה.

מעבר לזה הקנסות באמת נמוכים ו-500 שקלים קנס זו לא ״כוויה״, זו סה״כ הרגשת חוסר נעימות מעצם קבלת הקנס.

כשיהיה פה אכיפה אמיתית וקנסות גבוהים (1000 שקלים וצפונה) אנשים יתחילו לחשוב פעמיים לפני שישאירו את הזבל שלהם בכל פינה.

אותי זה מרתיח לראות אנשים שמתנהגים ככה, מה הבעיה לנסוע לפארק, להנות ובסוף הבילוי לגייס את כולם ל-5 דקות לנקות את המקום בו ישבתם ולזרוק את כל האשפה בשקיות שתביאו מהבית?

משם הולכים לפח אשפה המרכזי וזורקים שם את השקיות, 10 דקות עבודה גג וגם תצא עם הרגשה טובה (אני וחברי עושים את זה בכל סוף קמפינג).

כשהילד שלי הולך בפארק ומרים פתאום איזו שקית של חטיף אני לא אומר לו ״פויה, איכס, תזרוק את זה מיד״, אני אומר לו שאסור להרים דברים מהרצפה אבל עכשיו שיקח את מה שהרים ויזרוק בפח והוא אכן הולך לפח, זורק את האשפה ומוחא לעצמו כפיים ביחד איתי.

תמיד אפשר לנגב את הידיים עם מגבונים שבכל מקרה מחזיקים בתיק.

תנהגו ככה עם הילדים שלכם, שהם יספגו את מה שיותר מדי ישראלים לא ספגו בילדותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארה"ב בכבישים המהירים יש שלטים שהקנס על זריקת זבל הוא 1000$, אז גם הבקשה שלך להעלות את הקנס ל-1K ש"ח היא עדיין נמוכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים איתך,

גם בהונג קונג ה״פרס״ על זריקת אשפה (בדל סיגריה זה גם אשפה, אגב) עומד על 2500 שקלים.

זו הסיבה שלא תמצא ברחוב בדל סיגריה, כן תמצא אנשים עושים הפסקת סיגריה ליד פח ציבורי (יש בראש כל פח מאפרה במיוחד בשביל זה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יום אחד אני רוכב אחרי רכב בפקק כשפתאום מתעופף לו נייר מקומט מתוך האוטו, עצרתי את האופנוע הרמתי את הנייר וכשהגעתי לרכב העפתי לו את הנייר לתוך הרכב, הבנאדם היה בשוק לא הבין מאיפה זה הגיע לו, בוודאי שהזבל זרק את זה שוב החוצה כדי להראות שהוא זבל לא פחדן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלנו בשכונה יש בכלל בזמן האחרון תופעה שמוציאה אותי מדעתי , אנשים מניחים שקיות זבל ליד הפח , כאילו, אם כבר הגעת עד לפח קשה לך לפתוח אותו ולזרוק את הזבל פנימה יא זבל :x

אמרתי לאישתי כמה פעמים שאם אתפוס פעם את מי שעושה את זה אני אכניס אותו לפח - כמה חסרי תרבות יכולים להיות אנשים ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
סעו לביקור קצר בהודו. אני בטוח שכשתחזרו תברכו את הניקיון של הישראלים...

מנסיון אישי, שם ברוב המקומות נקי בטותה מידה כמו אצלנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתמול עשינו על האש בפארק ציבורי כמו כולם - מדהים איך אנשים משאירים לכלוך ולא איכפת להם -אני בטוח שבבית הם לא משאירים שקיות ואריזות ריקות על הרצפה - בקשר להתנהגות מגעילה וחוסר נימוס בסיסי :בפארק שבו היינו היו כמה קבוצות ערסים עם גנרטורים ורמוקלים שהשמיעו לכול יושבי הפארק כמה הם לא יודעים לשיר, היה ממש סיוט ,כול ערס הגביר הווליום כדי להראות שיש לו " גדול יותר".

זהו אני שפכתי את אשר על ליבי

פורסם

הטעות שלכם הייתה שעשיתם על האש בפארק ציבורי. נכון, לא לכולם יש בית עם גינה, ונכון, זה לא שעשיתם על האש באמצע כיכר תנועה, אבל עדיין - איך אפשר ליהנות כשאלפי אנשים מצטופפים סביבכם, צועקים, צורחים ומלכלכים?

עברתי בשיא שעות המנגל ליד פארק רעננה - לכאורה עיר צפונבונית ואיכותית - וכמות הג'יפה שראיתי רק דרך החלון של האוטו הייתה מדהימה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא היה ככה פעם. אנחנו היינו יוצאים כל חול המועד פסח ויום העצמאות לעשות על האש בחיק הטבע, ורק בשנים האחרונות הפסקנו לצאת בגלל זמרי קריוקי מאולתרים/ צרחות צעקות ולכלוכים. וזה לא רק ביום העצמאות. תסתובב בטיילת בקרית ים בשעות הערב, בדרך כלל מוצ"ש. כמעט כל פעם איזה אדיוט תורן עושה שם מנגל (כמובן שאסור להדליק אש שם) ומשמיע מוזיקה בקולי קולות, שאני לא מבין איך האנשים שגרים שם לא יורים בו ובמערכת שלו מהחלון מרוב עצבים.

"פעם" זה בסך הכל 6 -5 שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...