Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מערכת ALPINE-IVA-W-202R אני מעוניין להוריד קליפים מיוטיוב אני יכול רק בפורמטים האלה(MP4,AVI,MPG

ולצרוב אותם לרכב יש לציין שבמפרט המערכת מצויין שהיא קוראת רק DVD-A,DVD-V,DVD-VR,VCD ולא מצויין שום פורמט שהיא יכולה לקרוא.

ניסיתי כל מיני אפשרויות של המרה ושום דבר לא פועל למרות שהיה ברשותי דיסק עם קליפים צרוב שהוא כן פעל אבל הוא לא ברשותי יותר.

אם אפשר הסבר בבקשה על איך לצרוב ובאיזה פורמט בבקשה אני ממש צריך עזרה!!

פורסם

באיזה תוכנת צריבה אתה משתמש?

יש בתוכנה ASHAMPOO קטגוריה של צריבת סרטים, בתוכה יש VCD- אתה מכניס את הסרט והוא ממיר לבד.

לגבי שאר הפורמטים\נרו אין לי מושג.

פורסם

השתמשתי באשמפו באפשרות שציינת אולי בגלל שצרבתי VCD על דיסק DVD ולגבי הפורמטים זה משנה איזה פורמט אני צורב כ-VCD??

פורסם
השתמשתי באשמפו באפשרות שציינת אולי בגלל שצרבתי VCD על דיסק DVD ולגבי הפורמטים זה משנה איזה פורמט אני צורב כ-VCD??

אני מאמין שלא משנה כל עוד שזה לא SWF שזה בד"כ הפורמט של יוטיוב.

VCD - VIDEO CD צריך להשתמש בCD (דיסק רגיל של 700 מגה) ולא בדיסק DVD.

אתה יכול לצרוב גם בDVD אבל לא דרך הVCD, אין לי מושג איך.

• תוכן חדש...