Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 או סיאט לאון 1.8 TSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרת יפה ותודה על כך, אני אקפוץ יום שישי לסוכנות לשאול אם אני יכול לשמור/לשריין רכב בצבע מסויים עד לנסיעת מבחן ואם היא תעבור חלק אני ארכוש את הרכב....לדעתכם דבר כזה יתאפשר?

תודה,

לשריין צבע אפשר תמורת מקדמה של 2K על הרכב.

הכי חשוב שתבצע נסיעת מבחן ותרגיש שלם.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מנת לשריין רכב תהיה חייב לתת מקדמה של 2000 ש"ח.

בלי שום קשר, לדעתי יש רק כסופות, לבנות ושחורות.

חברים יקרים,

רוצה אני להודות לכולכם על כל העזרה והתמיכה! הרגע חזרתי מהסוכנות והזמנתי סיאט לאון 1.8 TSI DSG בצבע כסף, אפור מטאלי...האמת שהיו הרבה צבעים זמינים אבל הכסופה ממש חמודה ועדינה.

הבאתי מקדמה, עכשיו נחכה לנסיעת מבחן ובתקווה שהכל יעבור חלק אז נשלים את הסכום!

תודה לכולכם, אתם אחלה אנשים!!!

ניר,

פורסם
תתחדש ניר! עשית אחלה עסקה.

אגב, באיזו סוכנות?

תודה ידידי,

אני גם חושב שהמבצע עושה אותה מאוד אטרקטיבית ביחס למה שהיא מציעה בנתונים שלה.

העסקה התבצעה בסניף שבעיר שבה אני גר - אשדוד.

יום טוב,

פורסם
תודה ידידי,

אני גם חושב שהמבצע עושה אותה מאוד אטרקטיבית ביחס למה שהיא מציעה בנתונים שלה.

העסקה התבצעה בסניף שבעיר שבה אני גר - אשדוד.

יום טוב,

חג שמח ותתחדש.

פורסם
חג שמח ותתחדש.

תודה רבה, גם לך!

אחרי נסיעת מבחן אם לא יהיו תקלות וארגיש סבבה איתה הרכישה תהיה סופית בעצם....

תתחדש.

הצבע נקרא אפור מטאלי, אבל זה בעצם כסוף?

קיבלת עוד משהו במתנה?

נכון, זה אפור מטאלי אבל בהזמנה רשום דגם כסוף....לא משנה, זה חמוד אני מאמין,

מתנה? לא ממש....איבזרתי אותה במערכת DVD + מצלמת רברס + בלוטוט + פנסי ערפל קדמיים (שבאים כבר בעסקה) + GPS

מגנזיום קל, אבל על כל המולטימדיה הוספתי כסף....

עדיין יצא מחיר יפה על הכביש לדעתי עם כל מה שזה כולל....שבשבילי האמת זה מספיק עד מאוד כי אני יותר נוהג מאשר מתעסק בשטויות בפנים....חושב שזו עסקה משתלמת ביותר במיוחד לאור הנתונים הטכניים של הרכב ומה שהוא מספק.

שוב תודה לכולכם, הייתם תותחים ועזרתם מעל ומעבר! אנשים טובים...

פורסם
תודה רבה, גם לך!

אחרי נסיעת מבחן אם לא יהיו תקלות וארגיש סבבה איתה הרכישה תהיה סופית בעצם....

נכון, זה אפור מטאלי אבל בהזמנה רשום דגם כסוף....לא משנה, זה חמוד אני מאמין,

מתנה? לא ממש....איבזרתי אותה במערכת DVD + מצלמת רברס + בלוטוט + פנסי ערפל קדמיים (שבאים כבר בעסקה) + GPS

מגנזיום קל, אבל על כל המולטימדיה הוספתי כסף....

עדיין יצא מחיר יפה על הכביש לדעתי עם כל מה שזה כולל....שבשבילי האמת זה מספיק עד מאוד כי אני יותר נוהג מאשר מתעסק בשטויות בפנים....חושב שזו עסקה משתלמת ביותר במיוחד לאור הנתונים הטכניים של הרכב ומה שהוא מספק.

שוב תודה לכולכם, הייתם תותחים ועזרתם מעל ומעבר! אנשים טובים...

הייתה לי לאון 1.8 במשך 3 וחצי שנים(הצהובה שבתמונה). כדי לחזק את הבטחון אצלך נהנתי מאד מהרכב ולא היו בעיות אמינות אף לא אחת. לראיה, לא מזמן רכשתי לאון FR.

בזמנו (2008) קניתי 1.8 ידנית ב-153K. אז עשית עסקה מצויינת.

גם מבחינת הצבע אני חושב שעשית בחירה טובה.

לרכב הרבה קימורים ופלסטיקה שחורה מבחוץ(קורה B ובמכסה המנוע פס פלסטיק שחור), לכן כדאי לבחור צבע שיבליט את הניגודיות. כלומר העיקר לא צבע שחור שבו כל החן של הרכב מתפספס.

פורסם
תתחדש :)

איזה צבעים נוספים יש במלאי?

כמה שאני זוכר כי ברגע שהיא אמרה שיש כסוף במלאי הפסקתי להקשיב היה אדום, לבן, שחור...אני חושב גם צהוב ואדום. וכמובן האפור מטאלי שלי. יש גם אפור כהה יותר לא יודע לגבי מלאי...אל תתפוס אותי במילה.

ראית את הצבע במציאות,

כי עדיין לא הבנתי אם זה כסוף או אפור יותר כהה?

היי, זה אפור מטאלי....אפור בהיר ועדין, לא האפור הכהה שאתה רואה בפרוספקט או באתר של סיאט. כנס לצבעים של הרכב ותראה שם אפור בהיר יותר, זה הצבע, לא הכהה.

הייתה לי לאון 1.8 במשך 3 וחצי שנים(הצהובה שבתמונה). כדי לחזק את הבטחון אצלך נהנתי מאד מהרכב ולא היו בעיות אמינות אף לא אחת. לראיה, לא מזמן רכשתי לאון FR.

בזמנו (2008) קניתי 1.8 ידנית ב-153K. אז עשית עסקה מצויינת.

גם מבחינת הצבע אני חושב שעשית בחירה טובה.

לרכב הרבה קימורים ופלסטיקה שחורה מבחוץ(קורה B ובמכסה המנוע פס פלסטיק שחור), לכן כדאי לבחור צבע שיבליט את הניגודיות. כלומר העיקר לא צבע שחור שבו כל החן של הרכב מתפספס.

ראשית כל תודה רבה על החיזוק, באמת עושה תחושה טובה יותר לשמוע רשמים חיוביים מנסיון ושנית תתחדש!!! וואו, FR, איזה כיף לך....מה הבא בתור? תתחדש ותהנה.

כן, האמת חשבתי אדום בתחילה אבל אז ראיתי שזה צועק מידי לעיניים והאפור המטאלי שהיה בסוכנות היה ממש חמוד ועדין על הרכב...אז אני חושב יצא לא רע בכלל...יאללה נסיעת מבחן, פעם ראשונה שלי על מנוע טורבו....מעניין מה התחושה...יש טיפים? :-D

פורסם

זה לא רק מנוע טורבו אלא מנוע טורבו שמשודך לתיבת DSG.

בטוח שתהיה מופתע לטובה מהכוח הזמין כבר מסל״ד נמוך, מתאוצות הביניים

ומהחלפת ההילוכים המהירה.

פורסם

הגעתי קצת באיחור, אבל אני אנסה לתרום את הזוית שלי.

אני גם הייתי בהתלבטות דומה לפני חצי שנה, רק שהרכב היה מיועד להרכש בליסינג מהעבודה.

עשיתי נסיעת מבחן על כולן : הלאון, הפוקוס והאסטרה (וגם הולוסטר).

הכי אהבתי את הלאון, אבל לצערי קיבלתי הצעת מחיר שערורייתית מהליסינג עליה, אז נאלצתי לוותר.

את האסטרה לא אהבתי. נכון שהיא מרגישה מאד איכותית, שקטה ונוחה, התנהגות כביש מעולה, אבל החסרונות :

- אבזור מעליב בגירסה הבסיסית.

- גיר שהוא אמנם 'רגיל' אבל ממש גרוע, בועט ולא חלק.

- מנוע שמרגיש חזק רק בסל"ד נמוך/ביניים, אבל לא באמת מושך מהר, הוא נחנק בסל"ד גבוה ומאבד כוח, ובפועל זה לא באמת מהיר.

- המחיר בזמנו היה לא משתלם (עכשיו קצת יותר שווה).

אני הלכתי על הפוקוס 2 ליטר טיטניום (פלוס). אני נוהג הרבה בכבישי נהיגה בצפון, ומנצל את הרכב.

הבעיה הכי מציקה בפוקוס זה הגיר - הוא פשוט בלתי נסבל בנהיגה ספורטיבית ומוציא את כל העוקץ מהעניין. אפשר לקרוא על זה בשרשור נפרד שכתבתי.

מעבר לזה - הרכב נהדר, הוא חזק (למרות שהלאון יותר חזק ה וזה מורגש), התנהגות מעולה, שקט מאד ומבודד, מאובזר בכל מה שאפשר לבקש, מאד נוח לתפעול - לא מבין את התלונות על עודף כפתורים וכו' - בטיטניום יש מערכת של סוני והכפתורים אחרים.

בכל מקרה כל השליטה נעשית מההגה וזה מאד נוח.

אם הייתי צריך לבחור היום מחדש, כשהמחיר של הלאון ירד והפוקוס עלה - הייתי הולך על לאון ומוסיף לה את כל האבזור כך שתהיה מפנקת ככל האפשר, שזה מה שעשית בעצם, נראה לי שבחרת טוב. תתחדש ! (אני הייתי הולך על שחור..כמו הפוקוס שלקחתי, אבל זה עניין של טעם).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בטוח שנהגת על אסטרה טורבו? - כי הכוח בהחלט זמין שם מסל״ד נמוך, אולי פחות נמוך ממנועי ה-tsi, אבל עדיין הרבה יותר מבפוקוס. איזה איבזור חסר שם ומצוי בלאון? מחשב דרך? נו שויין. בקרות שיוט ואקלים (מפוצל), אפשרות למושבי עור.

לגבי הגיר, נכון שהוא לא מהאוטו׳ המלוטשים ביותר כמו באמריקאיות, אבל זה אמור לגרום ליחסי העברה נמוכים המאפשרים ביצועים טובים + צריכת דלק נמוכה.

לדעתי זו מכונית משתלמת ביותר, ועם מנוע קצת יותר חזק (נניח כמו ה-1600 בפיז׳ו-סיטרואן-ב.מ.וו) היא הייתה מושלמת.

• תוכן חדש...