Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי שאלה, אני מעוניין לחבר זוג רמקולים 9*6 נוספים מאחורה וכרגע יש לי קומפוננט שמחובר ליציאה האחורית ברדיו דיסק.

אם אני שם מפצל rca לרדיו דיסק וממנו אני לוקח זוג כבלים לקומפוננט וזוג כבלים ל9*6, אני מאבד איכות??

או אולי מישהו מכיר דרך אחרת לחבר 2 זוגות רמקולים ליציאה אחת?

הראש שיש לי הוא אלפיין 305, יש לו 3 יציאות הגברה, 2 לרמקולים ו1 לסאב.

שכחתי לציין שביציאה הנוספת מחוברים אצלי קומפוננטים גם מקדימה.

אם מפצל זה הדרך היחידה אז בבקשה אם אפשר לקבל המלצות למפצלים.

תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני לא ממש הבנתי אם אתה מדבר על יציאות של רדיודיסק או יציאות של מגברים

מהתבוננות בחתימה שלך שמתי לב שיש לך מגברים

אתה יכול לחבר ב-2 אום סטריאו את הסט הנוסף.

בהגברה של רדיודיסק אל תעשה את זה ,אם אתה מחבר ליציאה של מגבר אין שום בעיה לבצע זאת.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי טוב, וגם שכחתי כמה פרטים.

אני מעוניין להוסיף מגבר מונו שיחובר לסאב כמובן.

ובשתי יציאות שיתפנו לי בJBL 1004 (כרגע הסאב מחובר שם), אני מעוניין להוסיף 6X9.

לחבר אותם למגבר זה כמובן לא הבעיה כי היציאות פנויות והכל בסדר.

השאלה שלי הייתה איך אני מחבר את הRCA שיוצא מהראש למגבר, הרי יוצאים משם זוג כבלים שיכולים להיות

מחוברים או לערוצים הקדמיים או לאחוריים, ואם אני רוצה ש2 זוגות הרמקולים גם הקומפוננטים האחוריים וגם 6X9, שניהם ישבו על אותה יציאה ביחידת ראש (כלומר כל 4 הרמקולים יהיו אחוריים).

איך עושים זאת? עם מפצל?

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אתה מדבר על מפצל rca , כלומר הכוונה שלך זה לחסוך העברת כבל rca נוסף מהרדיו דיסק אל המגבר ופשוט להוסיף מפצל בקצה של הכבל הנוכחי כדי לחבר את 2 הערוצים למגבר?

זאת הכוונה שלך ?

פורסם

לא הבנת נכון.

הכוונה שלי זה לחבר 2 זוגות רמקולים ליציאה אחת ברדיו דיסק.

כלומר כבל RCA יצא למגבר לכניסת REAR.

אבל מאחורה יהיו מחוברים זוג קומפוננטים וזוג 6X9.

פורסם

מישהו?

פורסם

אני חושב שהבנתי אותך, קודם כול כדי להפעיל את כול הערוצים במגבר של JBL אתה תצטרך לחבר RCA לשני הכניסות של המגבר

כלומר גם לREAR וגם לFRONT.

אם אתה רוצה לעשות את זה עם אותו כבל אתה יכול לקנות שני מפצלים של RCA נקבה ל2 RCA זכר ולחבר את הימין ואת השמאל של הכבל לשני הכניסות (כלומר מ2RCA שיש לך לפצל ל4 RCA ככה שתוכל לחבר לכול 4 הכניסות.

עכשיו רק שתדע זה כרוך בחיסרון, כאשר אתה מעביר כבל ומפצל אותו המעבר לשני הכניסות מתפצלת כי הרי כול ערוץ יש לו מתח מסוים והמתח יתפצל לשני הכניסות ולכן זה ישנה את העוצמה של הרמקול.

פורסם

חוץ מעוצמה, איכות תיפגע גם כן?

• תוכן חדש...