Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

רציתי לקבל המלצה, אני צריך לקחת את הרכב שלי לטיפול 10,000 (נראה לי הגיע הזמן הוא לא היה במוסך כבר כמה זמן),

ורציתי לדעת מה טיפול 10,000 כולל, האם זה משתנה ממוסך למוסך, וכללי מידע לגביי זה, מה לעשות נראה לי לרוב האנשים יש איזה חרדה שירמו אותנו במוסך, ורוצה להגיע מוכן.

כמו כן אני אשמח להמלצות למוסכים באזור חיפה והקריות,

המון תודה מראש ויום טוב,

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

לא רשמת לנו את דגם הרכב הספיציפי, לכן אני מבין שאין דרישה למוסך מורשה.

אמליץ לך לבקר במוסך אוטוסטרדה חיש 2010 שבקרית ביאליק, מורשה דייהטסו דייהו וסאנגיונג, אך מטפל בכל סוגי הרכבים. מקצועי, אדיב ומסודר.

פורסם

הדגם זה מיצובשי לאנסר 2005,

כללי כמה הבדל יש בין מוסך מורשה ולא מורשה? אני בהחלט חדש בתחום...

האם ההבדל הוא בעיקר באיכות/מחיר?

ידוע לך מחירים כללים אולי של טיפול כללי שם?

:)

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

רכב שלא באחריות לא חייב לטפל מוסך של חברה, יש מוסכים מורשים טובים מאוד.

יש באיזור תעשיה כפר חסידים מוסך סאלח ובניו, טלפון 0504921369 (בחור בשם חמודי), דבר איתו הוא יגיד לך מה צריך לעשות ויתן לך הצעת מחיר.

אני טיפלתי אצלו ברנו מגאן שלי (שהייתה עדיין באחריות יבואן,בגלל חוסר הגינות מצידם ויתרתי על האחריות) ומאוד מרוצה, מדובר במוסך מקצועי ואמין (בעיני כמובן).

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

קיימים מספר הבדלים בין מוסך מורשה יבואן לבין מוסך מכונאות כללית מורשה משרד התחבורה וביניהם:

1) ישנם טיפולים שדורשים כלים יעודיים, אותם מומלץ לבצע במוסכי היבואן.

2) עלות שעת עבודה במוסכי היבואן לרוב גבוהה מהעלות במוסך כללי.

3) חלק מהיבואנים נוטים להקשות על לקוחות שמטפלים במוסכים חוץ במסגרת האחריות, מה שלא מהווה בעיה במקרה זה.

טיפול 10,000 ללאנסר 2005, רכב שנמכר במספרים גדולים ולא דורש ידע מסויים בדגם הספציפי - הייתי ממליץ לטפל במוסך כללי. החיסכון משתלם, ואם ניגשים למוסך מקצועיי ומוכר - איכות העבודה לא נופלת.

פורסם

לא מובן לי המשפט שבהודעת הפתיחה:

"הרכב לא היה במוסך הרבה זמן, אז נראה לי שצריך טיפול 10.000"

מה, אין שום תעוד של הטיפולים שהרכב עבר?

כמה זמן הוא אצלך? קיבלת משהו מהבעלים הקודמים?

אולי בדיוק עכשיו צריך טיפול גדול, כולל החלפת רצועת תזמון, שמן גיר, וכל הנוזלים האחרים, מצתים ולא רק שמן מנוע ופילטר (שזה מה שעושים בטיפול 10.000)

ומצד שני, אולי הרכב טופל לפני חצי שנה, ולא הגיע עדיין הזמן לטיפול.

ממליץ לנהל מעקב על הדברים האלו.

אם אין שום מידע, כדאי שתכניס את האוטו לטיפול מקיף, כולל החלפה של כל המתכלים.

תנסה גם להוציא הסטוריית טיפולים ממוסך מורשה יבואן, סביר להניח שלפחות ב 3 שנים הראשונות האוטו טופל שם (אם לא היה בליסינג).

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...