Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבכות.

אני לא מבין מה הבעיה בזה לעזאזל, אופנוען, רוצה רגע של התייחדות עם חתיכת ברזל מנוע ושתי גלגלים, מה הבעיה לתת לו?

הם לא מסכנים אף אחד, מקסימום יפגעו במשהו, הם אלה שימותו ראשונים.

תעודת עניות למשטרה, במקום לטפל במה שבאמת צריך, הם משחקים בקקה, תאונה.

אני בעד להקים מחתרת שתפיל כל פעם את המשטרה, ככה שיהיה להם חודשים של פגרה, שלא יצליחו לתפוס על עבירות שטוטיות כאלה.

(וזה לא כזה קשה, רק צריך קצת תרומות, מתנדבים וגוף שיארגן וינהל את הכספים, וחס וחלילה לא יגנוב כמו רוב העמותות שיש.)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וככה מחנכים אנשים לא להיות אכפתיים לזולת ולחשוב רק על עצמם.

ד"א זו לא שיטה חדשה, עוד מהתיכון אני זוכר שהיו מדברים על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משחקים בשטויות.

על כזו תופעה שולית משקיעים כל כך הרבה מאמץ, רק "בשביל הקטע".

כל הרבה אנשים ומשאבים כדי לתפוס רוכב. אחד.

והג'יבלי קורא לזה "הצלחנו במשימה".

ליצן.

פתטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו כתבה מ-2008, ובכל זאת נעים להיזכר באחד מרגעי השפל של משטרת ישראל.

עזוב אותך תאריכים ועובדות. יש חברי פורום שלא יכולים בלי דקת השנאה לאת״ן... זה מה שמאחד אותנו כעם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
הם לא מסכנים אף אחד, מקסימום יפגעו במשהו, הם אלה שימותו ראשונים.

כן?

מה אם 300 קילו יעופו עליך דרך השמשה? או אם אותם 300 קילו שעפים ב180 קמ"ש יפגעו בהולך רגל? או שתפגע באחד כזה שבדיוק עוקף אותך מימין, ואז תיסחב קודם לבתי משפט ואחר כך לפחח?

גם המקרה האחרון אני לא מוכן שייקרה לי, גם אם הוא ימות ולי יהיו שריטות על האוטו, עדיין החיים שלו לא שווים שריטה אחת על האוטו שלי, כי בשבילו הם שווים עוד פחות, אם הוא החליט לטוס 200 קמ"ש על מנוע שמחוברים אליו גלגלים :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים לומר את האמת רגשותיי מעורבים...

מצד אחד זה באמת חוסר רגישות מוחלט של משטרת ישראל המרשה לעצמה להשתמש בתכסיסים על גבול האתיקה המקצועית.

מצד שני...

אנחנו חיים במדינת חוק, העובדה שיש למר ישראלי אופנוע שהמשטרה לא יכולה לתפוס, לא נותן לו את הזכות לטוס 190 קמ"ש בכביש ציבורי ולסכן את כולנו.

ותסלחו לי, תירוצים כגון "שבת בבוקר והכביש פנוי" או "רוכבי הכבדים יודעים מה הם עושים" ממש לא מעניינים אותי.

חוק זה חוק, נקודה.

לדעתי המשטרה בהחלט צריכה לעצור את עברייני התנועה שמרשים לעצמם לטוס על הכבישים של כולנו במהירויות לא הגיוניות, אבל לעשות את זה ביתר רגישות .

שימוש באמפתיה וחמלה של הנהג כדי לתפוס אותו זה בהחלט כלי פסול שעל המשטרה להכניס בחזרה למגירה התחתונה ולשכוח ממנו.

זמין 8)

פורסם

אין דרך לאכוף בלי שחבורת ערסים במדים תעשה מעצמה ומהמדינה שהם מייצגים צחוק? העיקר להשוויץ בפני המשפחה בארוחת שישי שרואים אותי בטלוויזיה?

בשיפוצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזייף תאונת דרכים כדי לעצור אופנוען במהירות מופרזת זה פיתיון מלוכלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כן?

מה אם 300 קילו יעופו עליך דרך השמשה? או אם אותם 300 קילו שעפים ב180 קמ"ש יפגעו בהולך רגל? או שתפגע באחד כזה שבדיוק עוקף אותך מימין, ואז תיסחב קודם לבתי משפט ואחר כך לפחח?

גם המקרה האחרון אני לא מוכן שייקרה לי, גם אם הוא ימות ולי יהיו שריטות על האוטו, עדיין החיים שלו לא שווים שריטה אחת על האוטו שלי, כי בשבילו הם שווים עוד פחות, אם הוא החליט לטוס 200 קמ"ש על מנוע שמחוברים אליו גלגלים :evil:

מה שאתה אומר הגיוני, אבל לעשות כזה תרגיל מלוכלך לא עוזר בשום דבר.

הרי מה הרוכבים ילמדו מהמקרה? פשוט לא לעצור, גם אם יראו אוטובוס עולה באש.

פשוט חבורה של מטומטמים. 

• תוכן חדש...