Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד שלרוב רופאי השיניים שבהסדר מלא, כלומר שלא תצטרך להוסיף להם כסף על הטיפול,

לא הייתי שמח ללכת. אם כבר, חפש רופא שעובד עם חברת הביטוח, וימלא עבורך את התביעה,

אבל תצטרך להוסיף לו כסף על הטיפול.

הסיבה היא המחירון הנמוך עד כדי מגוחך של חברות הביטוח לכל סוג של טיפול.

פורסם

טיפול שורש זה דבר מספיק רציני, במיוחד שאח"כ בא מבנה וכתר.

גם בסתימה רגילה, חשוב איך עושים אותה, למרות שזה פחות קריטי.

אני אישית, לא הייתי הולך לרופא כזה, שמוכן לעשות לי טיפולים לפי המחירון

של חברת הביטוח.

פורסם

איפה אתה נמצא בארץ?

יש לי רופא שיניים טוב שעובד עם דקלה בפתח תקווה (אני מגיע אליו מהרצליה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההתרשמות שלי טובה, אנחנו מטפלים אצלו הרבה זמן.

אני לא יודע בדיוק איך עובד העניין עם הביטוח אצלו ומי נגד מי - אני רק יודע שאני בדקלה וזה מכסה הרבה - אז שווה לשאול.

לרופא קוראים דוריאן קאילה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תבדוק אם ג"ר מנדי גרוס נמצא ברשימה שלהם. לפחות כשאני הלכתי אליו הוא ישב ברחוב מקדונלד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש הפרשי מחירים?לצורך העיניין קיבלתי כתר זרקוניה ב1300 ש״ח, וסתימה לבנה חרסינה ב150 ש״ח עבודה יפה.האם המחיר סביר?(הטיפול היה לאישתי,אני מבוטח כאמור)

פורסם

אני כבר 14 שנים מטופל אצל דר. מרדכי אוסטרמן (הרואה 114 ר"ג) דרך ביטוח אחר ומרוצה מאוד.

ראיתי שהוא מופיע ברשימה של דקלה גם כן.

יש לו גם שיננית עם ידיים מדהימות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חיפוש מורחב,ובירורים קפדנים,הרופא הניבחר הוא ד״ר שלמה יצחקוב..מחולון כתובת חולון רח׳ בילו 16 מומלץ ביותר

טיפל בשיניים בצורה ניפלאה(עובד גם מוצ״ש) מחירים לא לפירסום

נמצא בטלפון 0507811362

שוב ממליץ בחום

פורסם

מחירון חברות הביטוח הוא לא המחיר שמקבל רופא שיניים שבהסדר.

חברות הביטוח יוצרות מחירון החזר עם מחירים מגוחכים כדי לגרום למבוטח להעדיף רופאי הסדר.

אם חברת ביטוח כותבת שעל סתימה תקבל 68 ש"ח החזר, סביר להניח שהרופא המטפל מקבל מחברת הביטוח 118 ש"ח.

אז למה חברת הביטוח לא נותנת למבוטח החזר של לפחות 118 ש"ח? פשוט כי היא יכולה.

פורסם

רופא שיניים נמדד לאורך זמן. מה שקובע זה לא איך היא מרגישה שבוע או חודש אחרי הטיפול אלא אם הכתר מחזיק עוד 5 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...