Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים קרה לי היום מקרה שמאוד עיצבן אותי ואני חייב לשתף.

יש לי כלב ב4 וחצי חודשים, בוקסר חצי גזעי, האמא בוקסרית גזעית 100% והאבא הוא בוקסר והאסקי.

היום הגעתי לעשות לו את החיסון האחרון אחרי שכבר עשיתי 4 חיסונים באותה המרפאה, איך שאני מכניס את הכלב היא מסתכלת אלי במבט מזלזל מצביעה על הכלב ואומרת "אסור לי לחסן את הכלב הזה זה כלב מסוכן", בהתחלה חשבתי שהיא צוחקת אני מסתכל עליה ושואל למה? היא עונה לי ש"הכלב הזה זה אמסטף זה כלב מסוכן ואסור לי לחסן אותו" התחלתי להתווכח איתה, אני ראיתי את הכלב הזה נולד ולקחתי אותו כשהוא גור ב8 שבועות, עוד אמרתי לה שחיסנתי אותו פה כבר ארבע פעמים, היא התחמקה מהתשובה מספר פעמים בסוף אמרתי לה שזה מרפאה ביזיון ואני לא אחזור לפה לעולם, כול זה קורה מול כמה לקוחות, הזעם והעלבון שהרגשתי באותה הרגע רציתי לקבור את עצמי.

בד"כ אני מסתכל לכיוון השני וממשיך בעיסוקי, אבל היום הגיעו מים עד נפש, אני רוצה לתבוע\להגיש תלונה\לשרוף את המקום, לעשות משהו, למי אני פונה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

יש ב-YOUTUBE סרטונים שינחו אותך איך לעשות בקבוק תבערה בפחות מ-30 שקלים.

כמו כן תוכל לראות כמה פרקים של סוכן מחוק לקבלת רעיונות נוספים.

פורסם

אין שום בעיה עם חיסון כלב "מסוכן".

הכלבה שלי מוגדרת ברישיון שלה כ"פיטבול" וכ"מסוכן" והיא עברה חיסונים כבשיגרה מאז יום היוולדה.

צירפתי קטע מהרישיון שלה, החתום על ידי וטרינר, לעיונך.

רישיון.jpg

פורסם

אבל זה כול העניין שהכלב שלי הוא לא כלב מסוכן בכלל.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לטובתך ולטובת הכלב, הייתי מתרחק מהמרפאה הזו.

וטרינרית שלא יודעת להבדיל בין בוקסר לאמסטף וגם לא מכירה את החוק היא לא אחת שהייתי רוצה שתטפל בכלב שלי.

פורסם

לי יש זאב , בן שנה מגודל 40 קילו . בתור גור ! אני מדבר על 4 חודש , ברגע שהווטרינר היה נוגע בו הוא היה מגרגר עליו , והייתי צריך לתפוס לו את הראש שלא יתן לו ביס , היום התופעה נעלמה קצת כי הוא קיבל ביטחון.

אבל פעם שון אכל פקק ונתקע לו בפה , אחותי שבאה להוציא לו הוא כמעט נשך אותה , היא נסעה לווטרינר והוא לא הסכים להכניס את היד אמר רק בהרדמה הוא יוציא לו (כולה פקק )

בסופו של דבר אחותי נסעה עד לאריאל (למדתי באותו בוקר) שון יצא מרכב קלט אותי דפק ריצה , קפץ עליי פתחתי לו תפה הוצאתי את הפקק והם חזרו הביתה .

אולי לך הוא לא מסוכן אבל לאחרים כן ?

פורסם

בסאות' פארק הילד קרטמן גרם למישהו שמכר לו שערות ערווה, לאכול את הוריו בתוך תבשיל צ'ילי.

מתכונים יש בגוגל בשפע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תמיד חשבתי שאין דבר כזה כלב מסוכן , יש בעלי כלבים מסוכנים. הגיע מגיב מס' 2 והוכיח לי (שוב) שאני צודק.

ואז הגיע הבחור בהודעה מספר 7, ונתן לכולם להבין, שאם כותבים משהו בלי להתכוון אליו ברצינות, חייבים להסביר את זה.

נקמנמינצ'ימשו - פשוט תוסיף כוכביות אם יש נימה סרקסטית להודעה שלך.

ברווז, רעיון מוצלח. אבל תזהר, אדון דם שור עשוי לתבוע אותך על הסטה לקניבליזם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לי יש זאב , בן שנה מגודל 40 קילו . בתור גור ! אני מדבר על 4 חודש , ברגע שהווטרינר היה נוגע בו הוא היה מגרגר עליו , והייתי צריך לתפוס לו את הראש שלא יתן לו ביס , היום התופעה נעלמה קצת כי הוא קיבל ביטחון.

אבל פעם שון אכל פקק ונתקע לו בפה , אחותי שבאה להוציא לו הוא כמעט נשך אותה , היא נסעה לווטרינר והוא לא הסכים להכניס את היד אמר רק בהרדמה הוא יוציא לו (כולה פקק )

לקחת לאילוף, ויפה שעה אחת קודם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סתם שאלה, איזה חיסונים עשיתה שנשאר לך עוד חיסון אחרי 4?

משושה זה 3 חיסונים וכלבת אחד , תולעת הפרק?

בכול מקרה, אתה לא יכול לתבוע ואין לאן להגיש תלונות.

אודי A4

דימה.

פורסם

דבר ראשון הוטרינרית חובבנית מאוד!

דבר שני, אין שום בעיה לחסן כלב מגזע מסוכן, כל עוד הוא מסורס\מעוקרת.

אם הכלב שלך לא מסורס, אני אישית ממליץ לך לסרס אותו בלי שום קשר לחיסון.

בעיקרון החוק אוסר על חיסון (מתן רישיון), לכלב מגזע מסוכן שאינו מסורס.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הכלב שלי מוגדר ככלב 'מסוכן' ולעולם לא נתקלתי בתופעה כה מגוכחת. אין שום בעיה להחזיק כלב כזה, לחסן כלב כזה ולטפל בכלב כזה.

צריך לסרס/לעקר וכו' אבל לחיסונים ולזה אין שום קשר ביניהם.

אני את הכלב שלי סירסתי בערך בגיל 7-8 חודשים עד אז הוא קיבל את החיסונים שהיה צריך לקבל, קיבל טיפול ולאף אחד לא הייתה שום בעיה עם כך שהוא מוגדר ככלב 'מסוכן'.

דבר אחד אני רוצה לומר לך - תתרחק מהמרפאה הזאת כמו מאש. לא חסר מרפאות וטרינריות ווטרינר שלא מבחין בין בוקסר לאמסטף הוא בור וזה מראה עד כמה הידע שלו בתחום רחב. יתרה מכך, וטרינר שמסרב לטפל בכלב מכל סיבה שהי, יש לשלול את רשיונו. זה כמו לבוא לבחור אתיופי ולסרב לטפל בו כי יש כאלה שדוקרים(סתם דוגמא, לא מעליב אף אחד)

למיטב הבנתי ישנו איגוד וטרינרים הייתי ממליץ להגיש לשם תלונה על הרופאה גם על הסירוב טיפול בכלב וגם על עצם היותה וטרינר ללא מושג בכלבים ככל הנראה. אולי בכלל יתגלה שאין לה רשיון לעסוק בזה :|

• תוכן חדש...