Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 1999 נכבה בעמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי דייאטסו שרייד 1999

יש לי בעייה לפעמים האוטו נכבה כאשר אני במהירות נמוכה לרוב ובא להעיר הילוך

זה יכול לקרות כמה פעמים ביום למשך שבוע ואז להפסיק לתקופה מסויימת ולחזור

מה יכולה להיות הבעיה?

למירב הבנתי אין לי קרבורטור יש לי הזרקת דלק

אני לא ממש בקיא בזה אז אני לא רוצה לגשת למוסך בלי ידע מקדים

כמו כן צריכת הדלק של האוטו גבוה יחסית באזור ה שמונה וחצי קילומטר לליטר

זה רכב ידני עם מנוע 1.3 ככה שזאת צריכה מוגזמת

יש לציין שהצריכה הזאת הייתה בחורף כאשר לא השתמשתי המזגן

תודה מראש

פורסם

שלום גם לי יש את הרכב הזה.

צריכת הדלק באמת מוגזמת , לי יוצא בעיר 1 ל14/15 ומחוץ לעיר אפילו 17 18 . בזמן האחרון היתה לי בעיה דומה אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ומה שאני עשיתי זה ניקוי בית מצערת ותוסף דלק כמו כן כיוונו לי את סל"ד סרק , נוסע כבר יומיים ללא שום בעיות בכלל.

יצא לך לשים לב לסלד סרק שלך ? על כמה הוא עומד?

אצלי ברכב שמתי לב שכאשר היתי לוחץ קלאץ בנסיעה הסלד היה יורד מתחת לסרק ואז מתייצב על סביבות ה800 אבל לפעמים הירידה היתה כל כך גדולה שהוא היה נכבה. שים לב אולי גם אצלך זה ככה ואולי זאת הבעיה.

בכל מקרה אחרי הניקוי והתוסף דלק זה כבר לא קורה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה.

פורסם

אני מניח שסלד סרק זה סלד בעת העברת הילוך דהיינו לחיצה על הקלאץ׳. באמת יש קטעים שהוא נופל מתחת ל 500 ואז הוא נכבה. שוב זה לא קורה תמיד. כמה ניקוי בית מצרעת אמור לעלות? ואיזה סוג מכונאי צריך לעשות כת זה? כל מכונאי או אחד שמתעסק בקרבורטורים וכדומה.

מה אתה ממליץ לעשות בנוגע לדלק? מה יכול לגרום לצריכת דלק הגבוה הזאת?

תודה על התגובה העיניינית

פורסם
אני מניח שסלד סרק זה סלד בעת העברת הילוך דהיינו לחיצה על הקלאץ׳. באמת יש קטעים שהוא נופל מתחת ל 500 ואז הוא נכבה. שוב זה לא קורה תמיד. כמה ניקוי בית מצרעת אמור לעלות? ואיזה סוג מכונאי צריך לעשות כת זה? כל מכונאי או אחד שמתעסק בקרבורטורים וכדומה.

מה אתה ממליץ לעשות בנוגע לדלק? מה יכול לגרום לצריכת דלק הגבוה הזאת?

תודה על התגובה העיניינית

את הניקוי אתה יכול לעשות בכל מוסך...

תלוי כמה יסודי יהיה הניקוי , בהתחלה אני ממליץ קודם לפרק בית פילטר אוויר ולהשפריץ ספריי לניקוי מערכות הצתה לתוך הבית מצערת תוך כדי שהמנוע פועל ולשחק עם המצערת, אל תפחד להגיע לסלד גבוה (כשעשו לי במוסך הגיעו גם ל 6K ) אל תשתולל עם הכמות של הספריי, תן שפריץ של שתיים שלוש שניות ואז גז חזור על התהליך מספר פעמים, זה במידה ואתה עושה לבד אם לא אז במוסך ניקוי כזה יעלה סביבות ה150 200 ש"ח אולי אפילו פחות תלוי איזה מוסך באמת שזאת עבודה של כמה דק' ואם זה לא יעזור ותצטרך לעשות ניקוי משמעותי יותר אז אני מאמין שזה יגיע לסביבות ה500.

עוד דבר הוא שעל הבית מצערת יש בורג למברג שטוח שאיתו אתה יכול לכוון את הסלד סרק תנסה לשחק איתו גם ולעלות טיפה את סלד סרק ככה גם אם תיהיה נפילה בזמן לחיצת קלאץ אולי המנוע לא יכבה עקב הפיצוי.

בקשר לצריכת דלק , תתחיל מלהחליף פילטר דלק אוליה וא סתום או משהו , האופציות גדולות אולי אפילו הניקוי של המצערת ישפר את הצריכה...

בהצלחה.

פורסם

קיבלת עצה אחת טובה אבל כמה רעות מאוד,בוא נעשה סדר:

* אין לגעת בבורג הסל"ד (הרכב יצא מכוון מהמפעל כשהיה חדש,כל שינוי לא יהיה לטובה).

*ניקוי בית מצערת/מנוע צעדים עם ספריי קרבורטור היא אם כל החאפריות לשמה.

מה כן לעשות ? לגשת למכון להזרקות דלק/מוסך מורשה דייהטסו ,לבקש ניקוי יסודי לבית המצערת וכיוונה באמצעות מכשור מתאים.

לאחר מכן,תרגיש בהבדל כי הרכב הזה באמת אמור להיות חסכוני ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...