Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות פג'ו 306 והרצתי חיפוש כדי לקרוא קצת חוות דעת וכל מיני דברים.

יום ראשון אני אמור ללכת לראות 306 99 1.4 ידנית הבעלים היא אישה והיא לא ידעה את הדגם אבל כיוון שהיא אמרה שזה לא הגה כח ואין חלונות חשמל אז אני משער שזה XN, היא מצאה ברשיון רכב את המס' הזה 7AKFXT.

השאלה שלי היא האם זה XN? ואם כן האם כדאי? כי ראיתי שרשמו על הדור הראשון שקשה להיפטר ממנה ושהיא הגרסה הגרועה ביותר...האם זה נכון גם לגבי הדור ה2

תודה.

205

106

308

פורסם

לפי מה שכתבת כנראה שמדובר ב XT.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה XN.

מנוע 1.4 בא רק ברמות גימור XN ו-XR, כאשר לאחרונה יש חלונות חשמל קדמיים והגה כוח.

XN בהחלט נשמע נחות ביותר.

אם התקציב מאפשר, נראה לי שעדיף לחפש 306 עם מנוע 1.6, ובוודאי עדיף הגה כוח.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

נשמע מוזר שרכב עם שנתון כזה מתקדם לא יהיה מצויד בהגה כח. יש מצב שמדובר גם בבעיה ספציפית במנגנון הגה כח . אני מעולם לא ניתקלתי ב306 או זד איקס שלא מצוידת בהגה כח .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הריפלקס ישנה יותר 93-95 וזה אפילו מפתיע לגבי ההגה כח. ב96-8 גם הזד איקס החלשה ביותר נמכרה עם אבזור מלא כולל abs טמבונים של וולקן ופנסי ערפל לכן שוב נראה לי מוזר שהפיגו המקבילה נמכרה ללא הגה כח ב99.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

עצה ידידותית אם אפשר להמנע מהמנוע 1.4 אלומיניום ב306, 205 יש להם מחלה של הבלוק מנוע להסדק בגלל עומס חום או משהו כזה. בקיצור שזה קורה במוסך יגידו לך להחליף מנוע. למרות שאני סידרתי את זה עם חומר איטום מיוחד.

אם אפשר הייתי ממליץ לחפש 1600/1800 גם ככה המנועים של ה306 לא הכי סוחבים את הבודי. אגב מנסיון היתה לי 306 1800 שנת 98 ו1600 שנת 98, ו205 1400 שנת 97.

אוטו מעולה תמורה מאוד טובה לכסף רק מפחיד לקנות 1400

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

ראיתי את הרכב היום, אכן זה היה שנת 99 ללא חלונות משמל וללא הגה כח.....האוטו נראה טוב מבחינה חיצונית אבל לצערי גיליתי שיש שמן במים שזה מעיד במקרה הטוב על פריצה באטם ראש ויכול להיות גם יותר גרוע...דרשתי להוריד מהמחיר 1500 ש"ח אך המוכרת לא הסכימה...ממשיכים לחפש..

205

106

308

• תוכן חדש...