Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לאחרונה חשבתי אולי להחזיר את הרדיו המקורי של הרכב שלי שמבחינתי גם עכשיו נראה הכי טוב ומן הסתם הכי מתאים לרכב מבחינה ויזואלית ואסטטית, רק שברדיו הישן יש עדיין קלטת(שנת 96) ולמרות העיצוב שאני די אוהב בא לי להשקיע במערכת+רמקולים טובים.

ראשית כל אני מחפש רדיו דיסק עם כפתורים ומסך, ללא טאץ(ולא סתם הרדיו דיסקים הקטנים והמשעממים האלה).

מעניין אותי לדעת אם יש אפשרות לכייל את הרדיו שיראה גם צריכת דלק, טמפ' וכו'? ואם זה שווה בכלל לעשות כשמערכת החשמל וניהול המנוע של הרכב שלי היא די מסובכת מלכתחילה ורק מקצוען אמיתי יכול להתמודד איתה...

ומן הסתם עם מערכת חדשה ומתקדמת אני יעדיף צ'אנגר איכותי(יש לי צ'אנגר מקורי שעוד לא הרכבתי)

שנית החלטתי לשקם בין היתר את האנטנה ולהחזיר את הרדיו שכבר ממזמן לא שמעתי כי היה מנותק. חשבתי על אנטנה חשמלית. פה אין לי באמת מושג מהם המחירים שבד"כ יקחו.

והדבר השלישי והאחרון הוא מערכת ההגברה. לא מעוניין במגברים שיפוצצו לי את האוזניים, ובטח שלא יתפסו לי סתם מקום בבגאז'.

סה"כ מה שאני צריך זה 6 רמקולים - שניים מקדימה, שניים מאחורה ועוד שניים בדלתות.

עכשיו בעניין המחיר:

מערכת של עד 3500 ש"ח(בהגזמה). איכותית, לא יקרה מדי וגם שלא תהיה זבל מדי. עם כל זה אני עדיין לא מעוניין להשקיע את הנשמה על מערכת...

לכן אני מעוניין לשמוע מה יש לכם להגיד על מערכות וכל מיני חברות שמייצרות מערכות כאלה ולקבל קצת יותר כיוונים.

עוד נקודה למחשבה מבחינתי זה גם עניין של כדאיות. אומנם הרכב די ישן(96) ומצד שני אולי בעתיד הלא רחוק תהיה לי אפשרות לרכוש רכב בדיוק כמו שלי, רק עם מנוע טורבו וידנית ויותר חסכונית גם. מה אתם הייתם עושים אם הייתם עומדים במקומי?

תודה מראש!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...