Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פלא 0526617777

עם זה כל כך מציק לך למה אתה לא מזדהה ולא מדבר איתי

מה באמת חשבת לעצמך, שאנשים פה פראיירים? :?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני כמעט 3 שנים בפורום,הרבה יותר מטייל וקורא מאשר כותב, אולי זה הודעה 3 או רביעית שלי אבל אני חייב!

יצאת חומוס!

פורסם

חומוס עם צנוברים, פטריות צלויות ובצל מקורמל, כזה ששמים בפיתה הביתית של סבתה עם הקבאב הבייתי של אבא ביום העצמאות !

נהייתי רעב...:lol:

זמין 8)

פורסם

דרך אגב קודם כתבתי שזה אחלה מקום אבל זה רק מפעם אחת ששטפתי שם.

אחרי בירור קצר באמת ראיתי שהשירות לא משהו ונגנבו משם דברים לאנשים.

ובקשר לעובדים?

חלקם ילדים בני 16 בלי רישיון כמובן (שנוסעים במכוניות יוקרה לפעמים) כדי לקחת אותם לשטיפה.

השאר ערבים שממש לא אכפת להם להביא איזה שריטה לאוטו שלך (לא כי הם ערבים סתם כי הם אנשים רעים:?)

פורסם
לא יודע מה קרה לך שאתה מדבר ככה אני שוטף שנים בנחלים (בטח, כי אתה הבוס, זה בחינם) ואף פעם לא נעלם לי דבר (מי יגנוב מהבוס?) .לפני חודש מצאו לי שעון בשווי 10000 שקל (מצאו ברכב של אחד הלקוחות?) ועובד בשם גאמל מצא אותו והחזיר לי אותו ונתתי לו 200 שקל (כלומר - שילמת לו משכורת יומית).ולפי דעתי זאת השטיפה הכי טובה בארץ. (אני אחסוך את דעתי עליך) והעובדים הכי נחמדים שיש הם עובדים ממש מהלב

אם יש דרך לניהול "משברים" - אתה יצאת הכי טמבל שאפשר,

עכשיו כשיחפשו את המס' טלפון שלך (שת"פ עסקי וכדומה) יגיעו ישר לפה ויראו כמה שאתה "אמין".

----

פורסם

אם מפרסמים את שם העסק והמספר בכל הודעה , זה מקפיץ את השרשור לתוצאות הראשונות של גוגל , אני חושב שזה המינימום שאפשר לעשות 0526617777 נחלים שטיפה שריטה גניבה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רגע אז רק שאני אבין נכון - בשטיפה נחלים רכב יש שריטה גניבה תלישה סמל 0526617777 הונאה ?!

רק מוודא שהבנתי נכון את הסיפור...:lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
1. הודעה ראשונה שלך בפורום.

2. נרשמת ממש עכשיו.

3. סיפרת סיפור די מוגזם על שעון שמצאו לך ברכב (מי מאבד שעון של 10000 שקל ברכב ולא מחפש אותו?)

4. ידעת את השם של העובד.

5. המשכת וסיפרת שהעובדים עובדים שם מהלב. שזה בערך כמו להגיד שהקופאית בסופר מלטפת את המוצרים לפני שהיא מעבירה אותם בקופה.

אתה מבין למה אין סיכוי שמישהו יקנה את מה שאתה כותב?

איזו הפתעה - עושים גוגל על המספר הנ"ל ומה יוצא?

http://www.autocare.co.il/ftp_stations%5Cstations.asp

052-6617777

נחלים

מושב נחלים, צומת נחלים ת.ד סונול

רחיצה אמריקאית נחלים

ממש הפתעה.

תשמע... הרבה זמן לא צחקתי ככה, יותר אהבל מזה לא יכולת לצאת.

שאנשים ילמדו במדינה הזאת שאי אפשר לחרבן על הלקוח ולא לשאת בתוצאות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חח הייתי חייב להגיב לזה, השרשור הכי מצחיק ומוזר שקראתי בפורום.

מילא היית מביא טלפון אישי שלך ומשקר, אבל נמוך מזה אי אפשר לרדת, למרות שאני לא גר בחיפה - התגובה הזאת השאירה לך טעם רע של העסק שלך.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...