Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום בנסיעה במהירות של בערך 50 קמ"ש פתאום הייתה דפיקה מכיוון הגיר ולאחר מכן האוטו סחב ממש לאט וסירב להעביר מהילוך רביעי לחמישי. המנוע ממש התאמץ. האם צריך להחליף גיר?

איזה מכון גירים מומלץ באזור ראשון?

פורסם

ברכב הזה אין הילוך חמישי בגיר האוטומטי.

לעומת זאת,תקלות נבחרות בפעולת הגיר כנראה שיש ויש: דפיקות יכולות להיות בגלל שחסר שמן /בעיית שסתומי ויסות -לחץ/תקלה מכאנית בגיר עצמו.

המליצו לך בחולון על מכון גירים ואני אמליץ לך על חבר הפורום "ספי" בעל מכון גירים בסגולה בפ"ת-י.ס גירים אוטומטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בצעי חיפוש בפורום על הגיר AL4 (אני מניח שהגיר שלך אוטומטי, כדאי לציין זאת בכותרת) ותמצאי יותר מידע ממה שתרצי לשמוע.

שורה תחתונה - דברי עם ספי.

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ישנם עוד מכונים טובים חוץ מספי הפורום נראה יותר כמו מרכז יח"צ מפורום טכני.

הוא ביקש באזור ראשון ובאיזור ראשון גירים 2000 הינו מכון מצויין.

פורסם

הדבר הראשון שיש לעשות זה לגשת למוסך או מכון גירים לצורך דיאגנוסטיקה של התקלה וחיבור ע"י מחשב.

ע"י אבחון של לחצים בגיר ועוד כל מיני פרמטרים ניתן לקבוע אם צריך לעשול אוברול גיר, או החלפה של וסתים או כל תקלה אחרת.

פורסם

הנורות לא תמיד נדלקות בעת תקלה. רק בדיקה ממוחשבת תתחיל לכוון אותנו לפתרון, אח'כ יש עוד כלי דיאגנוזה.

לעניין ספי, אין פה שום יחצנות, ואל תתחיל בכלל לרמוז שההמלצה שלי לא כשרה. לעניין המיקום, אני הגעתי לספי מירושלים, מה זה משנה? ואף אחד לא אומר שאין טובים אחרים, כל אחד מדבר מהנסיון שלו.

פותחת השרשור, דיאגנוזה מדוייקת חשובה כדי לא להתחיל עם פלסטרים כשצריך גבס או להיפך.

עריכה: עכשיו נזכרתי שאת זו שקראה לי מנחוס כשאמרתי לך להתכונן לבעיות גיר, כנראה שיש משהו במה שאמרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

"פותחת השרשור, דיאגנוזה מדוייקת חשובה כדי לא להתחיל עם פלסטרים כשצריך גבס או להיפך."

בדיוק בשביל זה אני מנסה לברר כאן מה יכולות להיות האפשרויות , ואגב דיברתי עם ספי והוא באמת נשמע מקצועי וגם אמר לי לפנות אך ורק למכון גירים ולא לכל מוסך, הבעיה שהוא לא עובד השבוע ולא בא לי להזניח את זה...

פורסם

אין לי שום דבר וחצי דבר נגד ספי והוא יכול להיות הכי מקצוען שבעולם למרות שאני אישית חושב שבעל מכון גירים שדוחף שמן dex3 בכל תיבת הילוכם בלי להתייחס לתקנים הוא לא מקצוען, וכן עשו לו פה מסע יח"צ עם כל הכבוד הוא לא ממציא הגיר, וישנם עוד בעלי מקצוע טובים בארץ.

המכון שהמלצתי לך עליו מנסיון, הוא מקצועי מאוד, אמין וגובה מחירים סבירים מאוד.

פורסם

לכי"פ - מגוון האפשרויות הוא גדול האמת, לכן חשובה דיאגנוזה ספציפית לגיר שלך (מחשב, צבע וריח שמן גיר וכדומה).

לפי התיאור שלך הגיר נכנס למצב חירום (תקוע על הילוך 3). המצב יכול להיעלם בהתנעה הבאה, בזו שאחריה או לא להיעלם עד למחיקת התקלה ותיקונה. סביר להניח, ואני אומר סביר להניח שגיר בגיל הזה עם הקמ"ג' הזה סובל מנזק מתמשך אם לא עבר שיפוץ איכותי, לא הוחלף בו שמן מעולם או שמערכת הקירור לא יעלה מספיק בקירורו.

יש אלף ואחת אופציות. לכן, אין טעם שאני אגיד לך "הגיר מת, תתכונני לשיפוץ" או לחילופין "זו רק בעיה קלה של X או Y"; פשוט אי אפשר לדעת.

גשי לאחד המומלצים כדי שיבצע אבחון, ואז תוכלי לבוא לפה להתייעץ או להמשיך ישר לטיפול.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...