Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "קאבלים"?

ועוד מזהב, ועוד ב 150 ש"ח?

אם התכוונת ל"כבלים", אז אין סיכוי שיש בהם קמצוץ של זהב, ואני בטוח שהם בעובי אפסי.

בשביל 150 ש"ח על התקנה אל תצפה שבאמת יחליפו כבל כלשהו.

אם כבר, לאיכותי פחות... :?

מתחדשת*

פורסם
מה זה "קאבלים"?

ועוד מזהב, ועוד ב 150 ש"ח?

אם התכוונת ל"כבלים", אז אין סיכוי שיש בהם קמצוץ של זהב, ואני בטוח שהם בעובי אפסי.

בשביל 150 ש"ח על התקנה אל תצפה שבאמת יחליפו כבל כלשהו.

אם כבר, לאיכותי פחות... :?

תבוא תראה

JL Audio

פורסם

אתה אומר איכותי כי? השוות ביחס למה?

כשאתה רושם דברים לפחות תבסס אותם על משהו ולא סתם כי אתה חושב.

כבלים מזהב אני לא חושב שראיתי מתישהו ואין לי מושג אם קיים בכלל (חיפשתי מכסף תקופה והשתגעתי, ספק שמצאת אצל מתקין שעובד בשביל 150 שקל).

זהו להחליף סאב אין שום קשר להתקנה ולהחליף חוטים מהמגש האחורי למגבר זה כבר בדיחה.

אם זה כל מה שהוא עשה זה אפילו יקר!

אבל להתקין מאפס בלי שהייתה מערכת רק החיווט יעלה כמעט בסכום שציינת ושלא נדבר על העבודה של השחלת החיווט! רק על זה לא הייתי עובד בשביל 150.

פורסם

זהו אני גם אמרתי לו שיד שניה הוא יוכל לקבל משהו הרבה יותר טוב , אבל הוא חושש , תראה גם לדברים האלו יש בלאי

ולכן החששות שלו מובנות .. הוא לא חבר פורום אבל הוא מסתכל על השירשור שלחתי לו לינק , תגידו לי אתם, יד שניה זה כדאו או לא

בבניית מערכת שלמה ולא רכיב בודד

פורסם

כן, כדאי, אבל צריך לבדוק כל פרט או פרט. יש כאן מערכות שנמכרות ממש בזול ובאיכות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

ר"ד CZ500 עולה בסביבות ה600 יד שנייה

סאב HERTZ ES300 גם עולה בסביבות ה 500-600 יד שנייה

מגבר - JBL 1004 עולה בסביבות 600-700 יד שנייה

קומפוננט DOTECH/HERTZ ENERGY/FOCAL K2P -בערך 800 שקל חדש חוץ מהפוקל.

סה"כ 2600 בלי התקנה ובלי חיווט

אם התקציב הוא כולל התקנה וחיווט הייתי הולך גם על קומפוננט יד שנייה..

• תוכן חדש...