Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת מגיני רוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגיני רוח שלאחר 4 שנים הדבק הדו צדדי שמחזיק אותם כבר מתפורר וצריך להחליף אותו, חיפשתי בהום סנטר דבק דו צדדי אבל מצאתי רק לבן והוא גם חלש ולא יחזיק.

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את הדבק הדו צדדי שהמתקינים משתמשים בו?

פורסם

האם הדבק הוא 3M? אם 4 שנים הם שירתו אותך זה סימן שהדבק באמת מצויין:wink:.

אני חושב שאתה צריך לחפש דבק 3M , אם אני לא טועה אפשר להשיג את זה ברגיל, בלי משהו שצריך להדביק איתו את ה3M.אבל לא בטוח.

מצד שני, אם הם כבר נפלו לך, תקנה חדש, סך הכל 4 שנים זה אחלה שירות עם השמש המטורפת שלנו.

גם לי יש בהדבקה, יושבים חזק.

פורסם

זה בדיוק העניין, אני רוצה להדביק מחדש, הם עדיין לא מפלו אבל כבר רואים מקומות שהמגנים כבר השתחררו אז אני להדביק את הכל מחדש, שמתי בנתיים דבק דו צדדי מהום סנטר אבל אני לא יודע כמה זה יחזיק.

איפה קונים את ה 3M?

פורסם

גם לי אין שמץ של מושג, אבל אני מציע לך לחפש בנרות כי דבק 3M זה ה-דבק. ניקלים מדבקים איתו, כל דבר לרכב מדביקים איתו והוא הכי טוב לדעתי.

אני מציע שתלך לחנויות של אביזרים לבית ספר או בתי דפוס וכאלה דברים, אין מצב שלא מוכרים דבר כזה והוא מגיע רק בחפצים.

• תוכן חדש...