Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה סניף בנק לבחור ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני לקוח של בנק הפועלים קרוב ל10 שנים , עד לאחרונה היה לי חשבון סטודנט שהיה נוח מבחינת עמלות וכ'ו.

התוקף של החשבון נגמר והעבירו אותי לחשבון רגיל עם עמלות אסטרונומיות .

ניסיתי לדבר עם מנהלת הסניף לגבי הנחה מסוימת , אך הכל היה לשווא.

אני לא מוכן לשלם 100-150 ש"ח בחודש עמלות על כלום , מה שגם כרגע אין לי אובר-דרפט .

אני לא עובד מדינה , לא סטודנט , ולא חייל.

מישהו מכיר תוכנית טובה שלא בבנק הפועלים ? שמעתי שיש משהו טוב בבנק יהב מישהו מכיר ?

תודה.

פורסם

100-150 ש"ח בחודש נשמע לי כמו סכום לא הגיוני באופן קיצוני, בהנחה שאינך מבצע פעולות בשוק ההון ושיש לך פעילות די סטנדרטית. אתה בטוח שזה הסכום שנגבה ממך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנה רק חלק מהחיובים ההזויים :

עמ' הקצאת אשראי - 38.00שח

השלמה למינ ד"נ - 11.80 ש"ח

ע.מפעולות ישיר - 33.00 ש"ח

ויש עוד ועוד ....

בקיצור מת לברוח משם...

פורסם

הכל תלוי במשכורת שאתה מכניס.

הבנקים הקטנים יתנו לך תנאים טובים יותר. גם אני עזבתי את "הפועלים" בגלל התנאים והשירות הירודים שקיבלתי.

:turn-l:
פורסם

נשמע לי כמו עמלות רבעוניות, לא חודשיות. עמלה רבעונית של 100 ש"ח נשמעת די סטנדרטית.

הבנקים נוטים לתת הנחות לכל מי שמעביר אליהם חשבון - בעיקר אם מדוב רבחשבון משכורת. הנחה זו היא לתקופה קצובה של שנה או כמה שנים. אח"כ - יש לפתוח שוב במו"מ.

כמובן שהעמלות נגזרות מהיקף הפעילות שלך בבנק. ככל שההיקף יותר גדול והחסכונות\השגעות יותר גדולים תקבל תנאים יותר טובים.

וכמובן בדוק במקומות העבודה שלך ושל בני משפחתך, אולי לאחד מהם הסדר עם אחד הבנקים. למעש - לכמעט כל מקום עבודה גדול יש הסדרים צרכניים - אז אם יש הסדר עם חברת סלולר או חברת ביטוח או שירותים כלאה ואחרים - כך גם עם בנקים. למקום העבודה שלי, שהוא מעסיק ציבורי גדול, יש הסדרים עם כל הבנקים.

מעבר לכך - העמלה היא לא הכל. יש גם עניין של טיב השירות. אני, למשל, לא מוכן לעבור לבנק מסוים בשל שירות מבחיל שקיבלתי בו לפני די הרבה שנים, ושהשאיר משקע עמוק. כיום אני מרוצה מאוד מהשירות שאני מקבל בסניף מסויים ונשאר בו למרות שאולי יכולתי לחסוך משהו אם הייתי עובר לבנק או סיף אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ויש עוד ועוד ....

בקיצור מת לברוח משם...

קודם כל, עמלת הקצאת אשראי היא רבעונית, ככה שהמחיר לחודש הוא 9.50 ש"ח.

חוץ מזה, לפי איך שאני מבין את הנתונים, מדובר בסיכום רבעוני מכיון שחוייבת על השלמה למינימום דמי ניהול חשבון.

אם אינך זקוק למסגרת אשראי, אתה יכול לבקש לבטל אותה וכך לא תשלם עמלת הקצאת אשראי.

אם תבצע את כל פעולותיך בערוץ ישיר ולא באמצעות פקיד, ובנוסף תצטמצם למינימום הפעולות האפשרי, תוכל להפחית את התשלום לבנק, אבל קח בחשבון שבכל מקרה לא תוכל לרדת מתחת לעמלת המינימום.

בסה"כ אינני רואה משהו חריג בסכומים שציינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבנקים הגדולים בדר"כ יותר זולים מהקטנים. כנס להשוואות שעורך בנק ישראל.

יש בנקים שכרגע מציעים פטור מדמי ניהול עו"ש בהתאם לפעילות, ללקוחות חדשים. תעשה סקר שוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה שהכי נוח לך, בתכלס. כולם אותו חרא, למעט השנה הראשונה שאז אתה מקבל פטור מעמלות. אם אתה מכיר חלק מהאנשים בסניף זה + גדול.

אני הייתי בלאומי לפני כמה זמן, אבל השעות פתיחה שלהם היו בלתי אפשריות. עכשיו אני בדיסקונט

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני שנה+ חיפשתי סניף בנק קרוב לבית לצורך חשבון עבור עסק עצמאי קטן מתחיל.

העמלות הכי נמוכות שמצאתי (מכל הבנקים שנמצאים ממש קרוב קרוב לבית) הם בבנק הפועלים.

1.35 ש"ח לעמלת שורה, דמי ניהול לחודש ע"ס 13.50 ש"ח ( שווה ערך 10 שורות חיוב).

כל יתר הבנקים היו גבוהים משמעותית (דיסקונט, אוצר החייל, איגוד) ורובם לא הסכימו לפתוח חשבון "פרטי" עבור עסק עצמאי קטן. לציין כי המחיר הוא לא בגלל שמדובר בעסק עצמאי קטן אלא לכל לקוח.

בנוסף - תיקח בחשבון - שרמת השירות בין הסניפים (בכל הבנקים) משתנה לעיתים בצורה מאוד קיצונית, לכן אל תכליל אף פעם בנק שלם בגלל סניף אחד או שניים דפוקים. בעבר סלדתי קשות מבנק הפועלים אך לאחר שהכרתי את הסניף הקרוב לביתי, שהוא סניף קטן ושכונתי ומאוד נחמד, לא רק שקיבלתי מחירים מצויינים אלא שהשירות שלהם היה יוצא מן הכלל לאורך כל הדרך (ולא רק בקטע של עמלות שורה אלא גם בעניין אשראי, הלוואה וכד').

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בנוסף - תיקח בחשבון - שרמת השירות בין הסניפים (בכל הבנקים) משתנה לעיתים בצורה מאוד קיצונית, לכן אל תכליל אף פעם בנק שלם בגלל סניף אחד או שניים דפוקים

פלוס אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד +1 לגבי הסניפים.

ויש עוד ועוד ....

בקיצור מת לברוח משם...

הק' אשראי - אם אתה אף פעם לא במינוס אז פשוט בטל את מסגרת האשראי ונפטרת מהעמלה הזו.

השלמה למינ' דמי ניהול - זה מינ' דמי ניהול חודשי. זה לא בנוסף לעמלות פעולה אלא השלמה, כלומר אתה משלם את הגבוה מבין א. מינ' חודשי של כ12 ש"ח או ב. לפי הפעולות שביצעת.

לגבי כרטיס אשראי - אם עדיין יש לך של סטודנטים אז אל תיגע.

אם גובים ממך עמלה כלשהי - בקש בנימוס מחברת האשראי שיפטרו אותך מהעמלות.

לא יסכימו? - תפיק כרטיס לאומי קארד FREE (ללא עמלות. אבל צריך להיות בעל כ.א אחר ברגע ההנפקה.) וברגע שהוא מגיע בטל את הכרטיס הישן.

אני עם כרטיסי אשראי חוץ-בנקאיים כבר שנים וזה מצויין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני משתמש בבכ"א של בנה"פ וגם בחוץ בנקאיים - העמלה היחידה שאני משלם היא על כרטיס של שופרסל (כ-9 ש"ח לחודש לזוג כרטיסים, כאשר ההחזר החודשי שאני מקבל יותר גדול). נכון שאני משתמש בכ"א בהיקף גדול, כיון שחוץ מועד הבית, העוןזרת והירקות בשוק הכל משולם בכ"א כך שאין לי שום בעיה להגיע לשימוש החודשי הפוטר מעמלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...