Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב עד 6000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה פרייד אוטומט והוא שותה לי דלק בצורה רצינית 1ל8 לא יודע למה יכול להיות בגלל שאני לוחץ עד הסוף יכול להיות בגלל המגבר אבל אני לא מאמין אני מכונאי ועשיתי בדיקות מחשב הכל החלפתי הכל והוא עדיין שותה בקיצור חשבתי על אוטו ידני עד 5/6000 שקל יש לי כמה בראש פיגו 205,קליאו,איביזה (קצת פחות כדאי בגלל שזה רק דגמים ישנים נכנסים בתקציב)

איזה אוטו כדאי לקנות?

שיהיה אמין ולא יזלול דלק

פורסם

אם אתה לוחץ עד הסוף כמו שאמרת זאת סיבה טובה מספיק,מאופי הנסיעה שלך? עירוני?בין עירוני?

מספיק שתקנה רכב ישן שיש לו תקלה והלך כול החיסכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה לוחץ עד הסוף כמו שאמרת זאת סיבה טובה מספיק,מאופי הנסיעה שלך? עירוני?בין עירוני?

מספיק שתקנה רכב ישן שיש לו תקלה והלך כול החיסכון.

אני נוסע בין עירוני לוחץ עד הסוף שצריך להאיץ ושהוא עושה לי 1 ל8

פורסם

כשאתה לוחץ עד הסוף מתבצע קיק דאון שמבזבז דלק בצורה גבוהה,נידמה לי שצורת הנהיגה שלך היא שגורמת לכזאת צריכה.

עד אין לך תקציב יותר גבוהה לדעתי תישאר עם הרכב שלך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק היא השיקול העיקרי להחלפת הרכב הנוכחי?

במידה והתשובה חיובית, מצטרף לדעת קודמי שתשנה את הרגלי הנהיגה שלך ותיווכח בתצרוכת דלק טובה הרבה יותר (לעניות דעתי צריך להיות 1:11.5 בערך).

כל רכב אחר שתקנה בתקציב הזה יעלה לך הרבה מאוד כסף (הפסד במכירת הרכב הנוכחי, במידה והוא בכלל יימכר, וזאת מפאת עלות התפעול השגרתי שלו עד שיימכר,יישור קו לרכב החדש וכדו')

פורסם

עם הרגלי נהיגה כמו שלך אין לך הרבה למה לצפות. אם אתה לוחץ עד הסוף, הדלק נשרף יותר מהר. זו עובדה! למה לך בכלל ללחוץ עד הסוף? האוטו לא זז? סתם בשביל הכיף? אם תנהג רגיל בבין-עירוני צריכת הדלק תעמוד לפחות על 1:11, לפחות! תנהג רגוע, תקבל צריכת דלק עדיפה... אין פתרון אחר. מה גם התקציב שלך נמוך מדי וחבל לקנות בסכום כזה רכב אחר שאתה לא יודע אילו חיים הוא עבר. אתה מקבל מה ששילמת עליו, וב6K אתה לא תקבל הרבה. עדיף לך כבר להשאר עם הקאיה ולשנות את סגנון הנהיגה שלך.

פורסם
עם הרגלי נהיגה כמו שלך אין לך הרבה למה לצפות. אם אתה לוחץ עד הסוף, הדלק נשרף יותר מהר. זו עובדה! למה לך בכלל ללחוץ עד הסוף? האוטו לא זז? סתם בשביל הכיף? אם תנהג רגיל בבין-עירוני צריכת הדלק תעמוד לפחות על 1:11, לפחות! תנהג רגוע, תקבל צריכת דלק עדיפה... אין פתרון אחר. מה גם התקציב שלך נמוך מדי וחבל לקנות בסכום כזה רכב אחר שאתה לא יודע אילו חיים הוא עבר. אתה מקבל מה ששילמת עליו, וב6K אתה לא תקבל הרבה. עדיף לך כבר להשאר עם הקאיה ולשנות את סגנון הנהיגה שלך.

ודיי מוזר שצריך להסביר את זה למכונאי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נגיד שהחלטת להחליף אוטו, ותמצא אחד שמור מאד שאפילו נכנס לך בתקציב.

הרגלי הנהיגה שלך לא ישתנו, ואתה עדיין תקבל צריכת דלק גבוהה.

לכן אצטרף לקודמיי ואמליץ לך פשוט לנהוג רגוע.

כך תחסוך כסף על דלק וגם תחסוך לעצמך קניית רכב ( מה גם שלמצוא אוטו שמור בתקציב הזה זה די קשה)

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

סוויפט. כאן גם תצ'ופר מכיוון האמינות יחסית לדגמים האחרים שהועלו כאן.

לאמא שלי יש אחת עם מעל ל- 300K ק"מ. למעט מצבר וטיפולים שוטפים זולים מאוד 0 שום תקלה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הלנטרה היא לרכב שמומלץ בגלל החיסכון שלו,לנו הייתה גם,והיא לא הייתה חסכונית כול כך,בעיר עם צורת הנהיגה שלו הוא יקבל בערך אותה צריכה.

• תוכן חדש...