Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקחת את הרכב ביום ראשון לטסט ואני מתלבט בין לוד למכון הפליקס או בירושלים (האם אתה מכירים מכון מומלץ?)

משום שזו הפעם הראשונה שאני לוקח רכב לטסט רציתי לשאול ,למיטב ידיעתי הבעיות שיכולות להיות הם :

א.נורה אחת שנשרפה איפה שהלוחית רישוי

ב.נזילת שמן לא רצינית

דיברתי עם בעל המוסך הוא אמר לי שהם לא עובדים שבוע הבא ,אז רציתי לקחת את הרכב ככה לטסט אבל השאלה האם זה יעבור ???

בנוגע לדליפת שמן הוא אמר לי שבכל מכון רישוי יש מכשיר לשטיפת המנוע או משהו כזה?..

תודה!

פורסם

תוודא ש:

1. יש לך אפוד זוהר

2. צמיגים תקינים

3. מערכת חשמל תקינה מבחינת איתותים, אורות, אורות גבוהים וכל אלה.

4. זיהום אוויר תקין

5. ברקסים תקינים

ואני מאמין שיהיה בסדר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

א.יש לי אפוד זוהר ,משולש ,כבלים ואת הכלים להחלפת גלגל

ב.הצמיגים חדשים לפני שבועיים החלפתי

ג.פנסים ומערכות איתות תקינות החלפתי שם נורות לפני לא הרבה (פרט לנורה של הלוח רישוי)

ד.זיהום אוויר ?איך אני יכול לדעת את זה?..

ה.ברקסים תקינים למיטב ידיעתי הם גם אמורים להיות בסדר ...

תודה!

פורסם

אתה מתכוון למנורה שמאירה על המספר רכב? אני חשוב שעדיף לתקן את זה שלא יהיה סתם בעיות כי בקלות אפשר להכשיל על זה.

בדיקת זיהום אוויר אפשר לבצע כמעט בכל מוסך, בסך הכל להכניס צינור קטן לאגזוז והתוצאות עולות על המסך אז אני לא יודע אם דורשים על זה תשלום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אחלה אני אלך להחליף ביום ראשון את הנורה ואבצע בדיקת זיהום ...

מה שכן ממש לא הבנתי מזה שטיפת מנוע ?כאילו פותחים את המכסה של המנוע ושוטפים?הבנתי זה יכול להיות מסוכן למנוע זה נכון?

תודה!

• תוכן חדש...