Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום נתקלתי במשהו מעצבן!

תחנת הדלק "דלק" בנס ציונה (ביציאה מפארק המדע) מפרסמת בשילוט גדול ומאיר עיניים:

שטיפה חינם בתדלוק מעל 25 ל'

סבבה. נכנסתי לתדלק.

אחרי שאני מחכה את ה2-3 מכוניות, מגיע תורי לתדלק.

מכניס את הפייה, ואז אני שם לב לשלט קטן (בגודל A4) שבתאריכים 4/4-7/4 המבצע מבוטל.

אוקי, מבין את זה שזה פסח והם רוצים להרוויח עוד קצת - אבל מזה החוצפה הזאת לפרסם את זה בקטן לעומת השלט הגדול שרואים מהכביש המהיר?

סתם, פורק קצת עצבים..

פורסם

שמור את הקבלה ותגיע בתאריך שמכבדים בו את המבצע.

בהרבה תחנות דלק עם מבצעים כאלה יש סייגים של שעות וימים מסוימים שכתובים בקטן יותר רק בפנים.

ברוב המקומות גם בכניסה לשטיפה אומרים לך שאם תרצה שהרכב ירחץ עם סבון תצטרך להוסיף כסף כי המבצע הוא לשטיפה במכונה - מים נטו.

so far so good so what

פורסם
היי,

היום נתקלתי במשהו מעצבן!

תחנת הדלק "דלק" בנס ציונה (ביציאה מפארק המדע) מפרסמת בשילוט גדול ומאיר עיניים:

שטיפה חינם בתדלוק מעל 25 ל'

סבבה. נכנסתי לתדלק.

אחרי שאני מחכה את ה2-3 מכוניות, מגיע תורי לתדלק.

מכניס את הפייה, ואז אני שם לב לשלט קטן (בגודל A4) שבתאריכים 4/4-7/4 המבצע מבוטל.

אוקי, מבין את זה שזה פסח והם רוצים להרוויח עוד קצת - אבל מזה החוצפה הזאת לפרסם את זה בקטן לעומת השלט הגדול שרואים מהכביש המהיר?

סתם, פורק קצת עצבים..

יש גם תחנה אחרת באישור (צפונה מצומת בית עובד) שמכבדים תלושי שטיפה רק בסביבות הצהריים.

אבל בד"כ התלוש תקף לשבוע ...

the london underground is not a political movement

פורסם
ברוב המקומות גם בכניסה לשטיפה אומרים לך שאם תרצה שהרכב ירחץ עם סבון תצטרך להוסיף כסף כי המבצע הוא לשטיפה במכונה - מים נטו.

זה כבר מוגזם.

the london underground is not a political movement

פורסם

אתה לא הראשון, וגם לא האחרון שזה יקרה לו.

נורא מעצבן.

אני לתחנות ש"שורפות" ככה לקוח לא חוזר יותר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הם לא נותנים שטיפה חינם כמו שכתוב, ואתה תדלקת בתחנה מכיוון שברצונך לקבל שטיפה חינם והושפעת מהפרסום, יש לראות בפרסום מצג שווא, התחנה לא פועלת בתום לב לכן היא איננה פועלת לפי חוק.

פורסם

בתחנה שאני מדי פעם מתדלק, "שטיפה חינם!" השתכללה עם הזמן:

שלב ראשון - שטיפה חינם במילוי 25 ליטרים של דלק.

שלב שני - השטיפה עולה 5 ש"ח במילוי 25 ליטרים של דלק (למי שלא מתדלק, היא עולה 10 ש"ח).

שלב שלישי - השטיפה עולה 5 ש"ח במילוי 25 ליטרים של דלק, אבל אם רוצים סבון זה עוד חמישה שקלים. למי שלא מתדלק, השטיפה עולה אותו הדבר.

ביזיון - אין מילה אחרת.

פורסם

ואני אומר אין כמו לקום מוקדם בבוקר,דלי,ספוג,סבון איכותי,צינור ולשטוף כמו שצריך,בלי כול SWRIL שיכולים להיות כתוצאה משטיפה במכונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הם לא נותנים שטיפה חינם כמו שכתוב, ואתה תדלקת בתחנה מכיוון שברצונך לקבל שטיפה חינם והושפעת מהפרסום, יש לראות בפרסום מצג שווא, התחנה לא פועלת בתום לב לכן היא איננה פועלת לפי חוק.

זה לא שהוא לא קיבל שטיפה, הוא יכול לבוא בכל יום אחר עם השובר הזה ולשטוף את הרכב

ומה אתם מצפים, שבכל חג או משהו הם ישנו את השלט הענק?

פורסם

כן. (5 תווים)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא צריך לשנות את השלט בכל חג. השלט המקורי צריך לכלול את ההסתייגות "לא בערב ובימי שבת וחג" ונפתרה הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואני אומר אין כמו לקום מוקדם בבוקר,דלי,ספוג,סבון איכותי,צינור ולשטוף כמו שצריך,בלי כול SWRIL שיכולים להיות כתוצאה משטיפה במכונה.

מודגש בכחול, חלק זה בפורייקט שטיפת הרכב יוביל אותך לקבלת קנס.

• תוכן חדש...