Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יוקרה - סביבות ה-300 א׳ ש״ח +

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור לשרשור: למי שעקב, קניתי היום סיאט לאון, ומקווה ליהנות ממנה.

כן קשור: לאחרונה אבא שלי רוצה להחליף את רכבו (מרצדס c180) לרכב אחר, שלם יותר, אבל באותו טווח מחירים. אבי בדר״כ חבב אמריקאיות, והיה בעלים בעבר הרחוק של שברולטים למיניהם, ובעבר הקרוב יותר של ביואיק לה-סייבר וקאדילאק cts. אני המלצתי לו לפני כשנתיים לעבור לרכב גרמני, ולתחושת הדיוק והקלאסה שכלולה בו (משהו שמצאתי גם בסיאט).

למורת רוחו, למרות שהמרצדס אוטו מצויין באמת, יש איזושהי תחושה של פרימיום לעניים כשיושבים בו, ואולי גם כשנוסעים. אין את הכוח הבלתי נגמר שהיה בקאדילאק (3.0), וגם לא את הפינוק הרב שהוא מציע. אגב, במבט לאחור, קאדילאק cts הוא רכב מצויין מכל הבחינות לטעמי, ורק הגודל שלו עשוי להפריע למסויימים. אפילו ההתנהגות שלו סבירה לחלוטין לממדיו, אבל ברור שהיא לא כמו במרצדס שהוא רכב כמעט ספורטיבי במתליו. בשניהם בידוד הרעשים כמעט מוחלט, כשהקאדילאק נוחה בהרבה בעיר על שיבושים, ומחוץ לעיר המרצדס מובילה בפער זניח לחלוטין.

האם יש לכם רעיון למשהו כולל יותר? - משהו שיענה גם על הדרישות לעוצמה, גם על הדרישות לפרימיום, גם על הדרישות לקצת ספורטיביות, ואם אפשר, משהו קצת יפה יותר מהמרצדס ופחות מגושם מהקאדילאק.

כרגע האופציות הן a4, לה-קרוס, c200 מאובזר יותר, במו 3 שדי נדחה ע״י שנינו, אינפיניטי, לקסוס is, וכמובן קאדילאק cts 3.6.

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני הייתי הולך על האינפיניטי G37 ב-260000 ש"ח - תמורה מעולה לכסף

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מלכת הקטג״ ב.מ.וו 328 החדשה נמכרת עכשיו ב-290k.

רצוי לעשות נסיעת מבחן ולבדוק איך היא מסתדרת עם הכבישים בארץ(הקודמת לא הצטיינה מבחינת נוחות נסיעה)

turboy

פורסם

אני המלצתי לו לפני כשנתיים לעבור לרכב גרמני, ולתחושת הדיוק והקלאסה שכלולה בו (משהו שמצאתי גם בסיאט).

למורת רוחו, למרות שהמרצדס אוטו מצויין באמת, יש איזושהי תחושה של פרימיום לעניים כשיושבים בו, ואולי גם כשנוסעים.

המשפט שכתבת הינו תוצר של שנים רבות של שטיפת מוח, הרכב הגרמני איננו עולה על מתחריו הישירים ורכישתו היא עניין של העדפה וטעם אישי ובטח שאיננה צריכה להיסמך על עליונות מוטורית שאיננה קיימת.

המרצדס שברשותכם היא רכב שהתחפש למרצדס, מרצדס אמיתית לא יכולה להיות מצויידת במנוע כזה בנוסף לאבזור מביך שמזכיר מאזדה ולא יצרו יוקרה כמו מרצדס.

ולשאלתך, לדעתי (כבעלים של IS) אביך צריך להתמקד ביפניות, הקאדילק צעקנית מידי ואני בספק אם הוא יאהב את זה.

מבין היפניות, זו כבר שאלה של טעם אישי:

אם אתם מעוניינים בשקט, אבזור עשיר, סולידיות עם יכולת כביש לא מבוטלת, לכו על ה- IS.

אם בא לכם על גרזן ממונע עם מנוע מהמעלה הראשונה, לכו על האינפיניטי.

כך או כך, הבחירה תהיה טובה.

פורסם

גם אני מאד התלבטתי בין הרכבים הנ"ל, מבדיקה שעשיתי הכי התחברתי לאינפינטי, אתה מקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך, הרכב מגיע מאובזר מאד עם מנוע חזק ובשרני, אמנם הרכב קצת צפוף אבל לא משהו שלא ניתן להתגבר עליו.

הבמוו 328 על פי הביקורות הולך להיות רכב מצוין, לאף אחד בארץ אין נסיון איתו כי הוא עדיין לא הגיע, אך אני לא חושב שהייתי מוציא כזה סכום על רכב שמגיע ללא ריפודי עור, ללא תאורת קסנון ללא כיונים חשמלים במושבים הקדמיים ועוד כמה פרטים נוספים שחסרים בו, (בשביל כל אלו אתה צריך להוסיף עוד 40 אלף ש"ח)

אני אישית לקאדליק מאד לא התחברתי אומנם הרכב עם מנוע

חזק על הנייר אבל הרכב בכלל לא מרגיש ככה, מאד לא אהבתי את איכות החומרים(לחבר יש כזו כבר שנה וחצי, והרכב מגלה סימני עייפות באיכות החומרים, כל הפלסטיקה מאוחרי המושבים כבר עומדת לצאת החוצה)

dorki תסלח לי אך אני לא חושב שהלקסוס יכולה להתחרות כיום עם מה שהרכבים הנוספים בקטגוריה שלה נותנים, הרכב כבר מיושן ועומד להיות מוחלף בקרוב מאד, שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שהלקסוס הוא רכב מצוין אך כיום יש אלטרנטיבות טובות ממנוו, אם זה ברמת האבזור ואם זה ברמת המנוע שבלקסוס הוא די חלש.

צריך להמתין ל is החדשה אני בטוח שהיא תהיה בראש הקטגוריה.

כמו שאתה שם לב אני לבסוף בחרתי בכלל באופל, הרכב מאד חזק מאד מאובזר ומאד מרשים אבל פחות יוקרתי מהרשימה שנתת למעלה.

שיהיה בהצלחה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
dorki תסלח לי אך אני לא חושב שהלקסוס יכולה להתחרות כיום עם מה שהרכבים הנוספים בקטגוריה שלה נותנים, הרכב כבר מיושן ועומד להיות מוחלף בקרוב מאד, שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שהלקסוס הוא רכב מצוין אך כיום יש אלטרנטיבות טובות ממנוו, אם זה ברמת האבזור ואם זה ברמת המנוע שבלקסוס הוא די חלש.

צריך להמתין ל is החדשה אני בטוח שהיא תהיה בראש הקטגוריה.

תראה - ה- IS ברשותי כבר יותר מ- 5.5 שנים שבמהלכן התנסתי על מיטב התוצרת שיש לתעשיית הרכב להציע (במחירים שבגבולות ההגיון - כן?), את רוב האחרות אהבתי פחות - מיעוטן אהבתי יותר.

ל-IS יתרונות בדמות נסיעה חלקה ונעימה עם יכולת ספורטיבית לא מבוטלת - ואבזור שבפסגת ההצע.

החסרונות של הרכב הם מנוע (מצוין לכשעצמו אבל כשמתרגלים אליו חסר כוח) והחלפת דגם שתתרחש ככול הניראה במהלך 2013.

אלה החיים, הבחירה איננה בין רע לטוב, אלה בין "פשרה" כזו ל"פשרה" אחרת.

פורסם

ה-IS אינה מתאימה למי שמחפש רכב יוקרה אמיתי.

כשישבתי ברכב הזה קיבלתי בחילה מה"עץ" המבריק, כיתוב ה-PRND בתיבת ההילוכים בצבעים דוחים- לבן, ירוק ואדום, צבע הקונסולה המרכזית באפור דוחה ותצוגת שעון שנראית כאילו נלקחה מסובארו שנת 89' ועוד לא דיברנו על בלם הרגל האמריקאי. יותר מזכיר לי יותר מאזדה 626 מאשר רכב יוקרה. יש להם עוד מה ללמוד מהאירופאים בנושא העידון.

עבור הלאה, יש רכבים יותר מודרנים.

פורסם

האינפיניטי-רכב חזק יחסית עם נוחכות(יש לו עיצוב מיוחד).

הוא אמנם קצת קטן אבל מאובזר.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
ה-IS אינה מתאימה למי שמחפש רכב יוקרה אמיתי.

כשישבתי ברכב הזה קיבלתי בחילה מה"עץ" המבריק, כיתוב ה-PRND בתיבת ההילוכים בצבעים דוחים- לבן, ירוק ואדום, צבע הקונסולה המרכזית באפור דוחה ותצוגת שעון שנראית כאילו נלקחה מסובארו שנת 89' ועוד לא דיברנו על בלם הרגל האמריקאי. יותר מזכיר לי יותר מאזדה 626 מאשר רכב יוקרה. יש להם עוד מה ללמוד מהאירופאים בנושא העידון.

עבור הלאה, יש רכבים יותר מודרנים.

אכן תגובה של "מבין דבר"

1. תתפלא - אבל העץ הוא לא "עץ" אלא עץ אמיתי, הגוון אולי לא לטעמך אבל זה כבר משהו אחר (אגב - כדי לקבל פרופורציה לך תתבונן בגווני הפורמייקה אצל הגרמניות :twisted:).

2. הקונסולה המרכזית באפור בדגם הכניסה בלבד - ביקרים יותר (פרמיום) יש עץ.

3. בלם הרגל האמריקאי נמצא גם במרצדס הגרמנית...

4. ממליץ לך גם לנסוע ברכב כדי להבין עידון מהו.

חג שמח.

פורסם

328 מול G37 סדאן:

חומרים+הרכבה-בימר.

תחושת איכות-בימר בענק.

שמירת ערך-בימר.

אחיזה-בימר

התנהגות ונוחות-האינפיניטי כאמור מתנהגת מעולה,צריך לבדוק את הבימר על אספלט ישראלי(הביקורות בעולם מלאות שבחים)

חיסכון בדלק-בימר בענק.

זמינות כח-בימר,לשניהם יש משהו כמו 35 קג"מ מ-1600 סל"ד בבימר לעומת 5200 סל"ד בניסאן(סליחה אינפינטי,התפלק לי..).

אמינות-בימר עדיין לא ניתן לדעת,סביר להניח שלאינפינטי יהיה יתרון קטן.(אם תשאלו אותי זה הדבר האחרון שצריך לעניין בן אדם שרוכש רכב חדש עם אחריות).

אחזקה-סביר להניח שהאניפיניטי תהיה זולה יותר(אם כי אני מאמין שיהיה שינוי לטובה עם המעבר ל"דלק מוטורס")

איבזור בסיסי-אינפיניטי.

סאונד מנוע-אינפיניטי.

בקיצור אם ה-328 תסתדר טוב עם האספלט הישראלי המחורבן זה יגמר בנוק-אאוט.

ה-is250 לחלוטין לא רלוונטית,גם כי היא מוחלפת וגם בגלל שהיא מספקת חווית נהיגה פחות ממוקדת מהב.מ.וו והאינפינטי בנוסף היא גם סובלת ממחסור משמעותי בכח ומומנט(25 קג"מ בסל"ד גבוה על טון וחצי)

עוד משהו שחשוב לציין-על נייר לאינפיניטי יש יתרון של 75 כ"ס,במציאות זה ירגיש הרבה פחות(סוסים של טורבו רווי מומנט לעומת סוסים אטמוספרים)

turboy

פורסם

אוקיי. תודה רבה על התגובות. אני לא יודע מי כאן כותב מידע ונסיון, ומי ממוחו הקודח. נתחיל בהפרכת השטויות:

1. המרצדס היא מרצדס היא מרצדס. המנוע שלה חזק לפחות כמו הלקסוס ומגיע בסל״ד נמוך הרבה יותר. היא מאובזרת תמורת כמה שקלים נוספים בכל מה שאפשר. אפילו מערכת לזיהוי עייפות יש בה. ספר לי מה חסר לה. עם הגריל האגרסיבי החדש היא גם מרשימה, ובינינו, מי שקונה מרצדס מחפש גם את הסטטוס.

2. גם לקאדילאק וגם למרצדס יש בלם חנייה רגלי.

3. הקאדילאק בגרסת ה-3.6 הוא רכב מהיר מאוד - גם לסגמנט שלו. 6 שניות 0-100 זה רע? - זה כמעט רכב ספורט ממש. לצורך העניין זה יותר מ-gti ואולי משתווה לקופרה. ברור שזה נעדר תחושת מחץ של טורבו, אבל תאמין לי שהכוח הליניארי הגדול מספק.

עיצוב הפנים מעורר השראה ודעתי היא שגם האיכות סבירה - חוץ מגודל המתגים שמשדר ׳אמריקאיות׳.

העיצוב שלה היה קיים גם כשאבא שלי רכש אותה לפני כמה שנים, וזה לא הרתיע אותו. יכולהיות שאפקט הנוכחות אפילו הדליק אותו.

4. תאמינו לי שאני לא ניזון משטיפות מוח, אבל אין מה לעשות - לגרמניות יש ערך מוסף מסויים שלא פגשתי בלקסוס של חבר ובקמארי של אימא. וגם לא באקורד. על אינפיניטי לא נסעתי ואני לא יודע, אבל האמת, היא לא כ״כ יפה לטעמי.

אוסיף עוד אופציה מעניינת שנראית עונה על הכל, דם אם היא שמרנית משהו. וולוו s80.

שוב תודה

פורסם

אנשים בבקשה לא לקטול אותי :roll:

חבר של אבא שלי ירד מCTS

לOUTBACK 3.6 ליטר

ופשוט לא יכול להיות יותר מרוצה מהרכב 260 כ"ס כמעט 36 קג"מ

290 אלף לפי דעתי

ברכב יש פשוט הכל + אמינות ברור סובארו כאילו נראת ממש טוב דעתי כמובן

כמובן יש מושבי עור ומושב חשמלי של הנהג

מניע ללא מפתח גם פתיחת דלתות

ברכב יש ממש הכל התלהבתי ממנו פשוט מדהים

הייתי לפחות לוקח אותו לנסיעת מבחן לשם ההשואה לפחות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

זה שמעליי.

אין לי כל כוונה לקטול אותך, אבל האאוטבק לא עונה על הדרישות דלהלן:

1. הוא מחפש תצורת סדאן שמתאימה יותר לרכב מנהלים, בוודאי בארץ.

2. הוא מחפש רכב עם דימוי יוקרתי יותר מסובארו, טוב ומאובזר ככל שיהיה.

3. הוא מחפש רכב שעולה 300 א' בזכות איכויותיו, ולא בזכות גודלו.

בכל אופן תודה רבה

פורסם
אוקיי. תודה רבה על התגובות. אני לא יודע מי כאן כותב מידע ונסיון, ומי ממוחו הקודח. נתחיל בהפרכת השטויות:

1. המרצדס היא מרצדס היא מרצדס. המנוע שלה חזק לפחות כמו הלקסוס ומגיע בסל״ד נמוך הרבה יותר. היא מאובזרת תמורת כמה שקלים נוספים בכל מה שאפשר. אפילו מערכת לזיהוי עייפות יש בה. ספר לי מה חסר לה. עם הגריל האגרסיבי החדש היא גם מרשימה, ובינינו, מי שקונה מרצדס מחפש גם את הסטטוס.

2. גם לקאדילאק וגם למרצדס יש בלם חנייה רגלי.

3. הקאדילאק בגרסת ה-3.6 הוא רכב מהיר מאוד - גם לסגמנט שלו. 6 שניות 0-100 זה רע? - זה כמעט רכב ספורט ממש. לצורך העניין זה יותר מ-gti ואולי משתווה לקופרה. ברור שזה נעדר תחושת מחץ של טורבו, אבל תאמין לי שהכוח הליניארי הגדול מספק.

עיצוב הפנים מעורר השראה ודעתי היא שגם האיכות סבירה - חוץ מגודל המתגים שמשדר ׳אמריקאיות׳.

העיצוב שלה היה קיים גם כשאבא שלי רכש אותה לפני כמה שנים, וזה לא הרתיע אותו. יכולהיות שאפקט הנוכחות אפילו הדליק אותו.

4. תאמינו לי שאני לא ניזון משטיפות מוח, אבל אין מה לעשות - לגרמניות יש ערך מוסף מסויים שלא פגשתי בלקסוס של חבר ובקמארי של אימא. וגם לא באקורד. על אינפיניטי לא נסעתי ואני לא יודע, אבל האמת, היא לא כ״כ יפה לטעמי.

אוסיף עוד אופציה מעניינת שנראית עונה על הכל, דם אם היא שמרנית משהו. וולוו s80.

שוב תודה

1. ישבתי ב-C קלאס החדשה והיא צפופה יחסית מאחורה,אבא של חבר הזמין אחת(מונית).

2. מה בדיוק הבעיה? לא נראה לי שאבא שלך הולך להתחרע איתם במנחת בערד:-)

3. יש מהירות ויש ספורטיביות,2 תכונות שלא בהכרח הולכות יד ביד.

לפרוטוקול 6 שניות בקאדילק זה נתון אופטימי,והיא מתחילה באמת לזוז רק שממש מושכים אותה לכיוון ה-6 אלף סל"ד.

התיבה האוטומטית סובלת מיחסי העברה ארוכים,ותגובת הדוושה לא בדיוק מבריקה(כמו באינפיניטי)

4. וולוו S80 אופציה טובה ושונה לחלוטין(מכונית סלון שקטה ונינוחה לעומת משפחתיות פרימיום עם זיקה לספורטיביות בחלקן)למרות שהדגם הנוכחי כבר עשה את שלו,מושבים נוחים,חומרים איכותיים,בידוד רעשים טוב.

מומלץ לרכז את כל נסיעות המבחן ליום אחד(גג יומיים) במטרה להבחין בהבדלים ובתחושות השונות בין כולם.

turboy

• תוכן חדש...