Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעירים עד 100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה.

אני מחפש רכב לי ולאחותי עד ה100 אלף.

דרישות:

1. חסכוני בדלק

2. שיבקר כמה שפחות במוסכים ושהטיפול יהיה יחסית זול

3. שיהיה לו שוק

4. אוטומט

5. רכב שיתאים לצעירים וישמש כרכב שני למשפחה ושהיה כמובן נוח ורצוי יפה

אשמח לעזרתכם במהירות האפשרית.

תודה מראש ופסח שמח לכולם.

פורסם

אני ובמיוחד אבא שלי לא אוהבים תמכונית הזאת אבל תודה בכל זאת :)

חשבתי אולי על גולף למרות שהטיפול בה הוא יקר, אשמח לעוד הצעות

פורסם

בתקציב הזה יש רכבים חדשים,

אפשר לשקול את הטויוטה יאריס, את הסוויפט 2010, קיה ריו 5 דלתות החדשה, יונדאי i20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני ובמיוחד אבא שלי לא אוהבים תמכונית הזאת אבל תודה בכל זאת :)

חשבתי אולי על גולף למרות שהטיפול בה הוא יקר, אשמח לעוד הצעות

עלויות האחזקה של הגולף לא כל כך יקרות בהשוואה למשפחתית יפנית או קוריאנית. כאשר תרצה למכור תפסיד כנראה כמה אלפי שקלים כי אני לא מכיר בעלים של גולף שמכר במחיר מחירון.

פורסם

דווקא אהבתי תעיצוב של הגולף ושל המזדה 3 5 דלתות, ואם אני יקח גולף איזה שנתון לקחת? ואיזה אחד הGTI, 1.6,TSI ...

אשמח לעוד הצעות

פורסם

אפשר להביא גולף או פולו,

אבל אתה יכול להביא את האיביזה החדשה עם המנוע 1.6 או 1.4, במיוחד ה1.4 די חסכונית למיטב ידעתי היא בתוך העיר אוכלת

1 ל-13 בערך.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

טוב אז יש לי קצת היתלבטות

VW golf 1.6 2010 vs seat leon 2009-2010 1.8 vs mazda 3 hatchback 1.6 2010-2011

מה אתם אומרים הכי טוב לפי הבקשות שלי? תודה, אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע

פורסם

נראה לי שאתה קצת מקובע ולמרות שלל ההצעות שקיבלת ננעלת על 2 משפחתיות קומפקטיות.

רכב שני בבית יכול להיות סופר מיני ולדעתי עדיף שיהיה כזה, הן קטנות וקומפקטיות יותר מה שעדיף בשימוש עירוני, צריכת הדלק והוצאות התחזוקה נמוכות יותר ובתקציב כזה מכובד אפשר לרכוש רכב חדש לחלוטין.

אני חושב שהריו החדשה היא אופציה טובה, ב-102 אלף שקלים הרכב מגיע מאובזר ברמה טובה, מרווח יחסית לסופר מיני והיתרון הגדול הוא רכב חדש לחלוטין ועם אחריות מלאה ל-3 שנים וחלקית לעוד 4.

בנוגע לשוק, ראה מה קורה בשוק המכוניות הקטנות, בעיקר אלה שמתחת ל-100 אלף שקלים. קטגורית המיני מאוד תחרותית ויש המון מבצעים, רכבי הסופר מיני הידניים זוכים להצלחה נאה יחסית למה שהיה נהוג עד היום בשוק הישראלי והמתחרות רק מצטרפות. כפועל יוצא של כל אלה המחירים של הדגמים האוטומטיים והמאובזרים יורדים לאט לאט, בנתיים בעיקר במבצעים כמו שקרה לפיג'ו 207, רנו קליאו וקיה שמראש תמחרה את הריו בצורה תחרותית.

כמובן שהמכירות הגואות בפלחי השוק האלה באות על חשבון עיסקאות אחרות, רוב הרוכשים מגיעים מהמשפחתיות המשומשות ואפשר לראות את ההצפה והלחץ במגרשי הליסינג שמתבטאים במבצעי מכירות במחירים שטרם נראו לרכבים בני 3 וגם 4 שתקועים כבר לא מעט זמן במגרשים.

בהצלחה.

פורסם

כשאני הייתי צעיר הייתי לי פיאט פנדה רקובה שקניתי ב500 ש"ח

100000 ש"ח רכב לצעירים? תחסוך לבית

או שאתה מהמשפחות שלא צריכות לחסוך

פורסם
כשאני הייתי צעיר הייתי לי פיאט פנדה רקובה שקניתי ב500 ש"ח

100000 ש"ח רכב לצעירים? תחסוך לבית

או שאתה מהמשפחות שלא צריכות לחסוך

הבן אדם שאל איזה רכב אפשר לקנות, לא מה עדיף לו לעשות עם הכסף.

אני הייתי עושה סיבוב על כמה מכוניות סופר מיני, גם עם גיר אוטומטי בתקציב הזה נכנסות כמו אופציות יפות.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• תוכן חדש...