Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 1.4 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמי רון,בן 19 כבר שנתיים עם רישיון נהיגה,עד כה נסעתי על אאוטלנדר של ההורים וi30 שלי.

כמו כן שני רכבים מאוד נחמדים,אך כיום אני מחפש רכב ספורטיבי.

אחרי בירורים ארוכי טווח על רכבים מסוג mx5 ועד טויוטה קאמרי,הגעתי למסקנה שנכון להיום השירוקו תהיה הבחירה הטובה ביותר עבורי,אך רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה מעניינת אחרת להציע לי,התקציב נושק ל130 ש"ח.

וקצת חוות דעת על השירוקו לא תזיק (מדובר על הדגם הידני\אוטומט 160HP)

דרישותיי מהרכב :

רכב מהיר בעל כוח זמין - בעיקר האצות 0-100,פחות מסלולים למינהם.

אמינות

סחירות

אשמח לשמוע את עצתכם

תודה רבה מראש !!!

פורסם

לגבי השירוקו, יש לי חבר שקנה אחת כזאת, שם לה צ'יפ של REVO , אין ספק שהאוטו נוסע פשוט מעולה זמינות כוח בכל מהירות , התנהגות כביש מעולה עד פה כמו כל רכב ספורטיבי...

בעניין הנוחות יצא לי לנסוע איתו גם מלפנים וגם מאחור ואני חייב לציין שמאחור בנסיעות ארוכות זה די מעייף מקדימה פחות גרוע, כמו כן בתוך האוטו יש לא מעט רעש מכיוון הגלגלים האחוריים, קשתות גלגלים גדולות כנראה שזאת הסיבה.

בכל מקרה מהשיחות שלי איתו הוא לא מתכנן להשאר איתה הרבה וזה רק לעכשיו כי היא חדשה...

אחרי התלהבות של חצי שנה כנראה שדי נמאס לו מטיפולים יקרים ביטוח בשמיים כמעט 9 אלף(נהג צעיר)...

פורסם

אתה יכול למצוא אביזה FR/CUPRA משנתונים 2010-2011.

קופרה-180כ"ס

FR- 150 כ"ס

מדובר על אותו מנוע כמו בשירוקו 1.4 TSI עם גיר DSG 7 הילוכים.

כמובן שהשירוקו היא אופציה טובה בפני עצמה, אך הצעתי אלטרנטיבות.

מנוע חזק גמיש, רכב מהיר כמו שאתה מחפש, לא רכב קיצוני. מעוצב יפה, איכות חומרים טובה, צפוף מאוחרה:-( .

לגבי הגיר, יכול להיות שDSG טיפה מהיר יותר, אך אם אתה אוהב ידני אני באופן אישי תמיד אעדיף ידני.

סה"כ בחירה טובה השירוקו, אם אתה רוצה משהו טיפה יותר מהיר וספורטיבי חפש איביזה קופרה, אולי אפילו תמצא בוקהנגרה.

פורסם

תודה רבה על התגובות הזריזות

ולעניינו,איביזה פשוט עממית מדי עבורי,אם לומר את האמת יש בי חלק קטן שכן מחפש שהאוטו ישדר משהו "מרשים".

לגבי הרעשים מאחורה,יש כאן עוד מישהו שיכול להעיד על זה ?

דעות נוספות יתקבלו בברכה :)

פורסם

אתה הולך להיות הנהג העיקרי של הרכב? אם כן, מה מעניין אותך בדיוק ברעשים מאחורה? (אני גם לא מאמין שיש שם רעש כלכך נוראי כמו שאתה חושב או אמרו כאן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה יכול למצוא אביזה FR/CUPRA משנתונים 2010-2011.

קופרה-180כ"ס

FR- 150 כ"ס

מדובר על אותו מנוע כמו בשירוקו 1.4 TSI עם גיר DSG 7 הילוכים.

כמובן שהשירוקו היא אופציה טובה בפני עצמה, אך הצעתי אלטרנטיבות.

מנוע חזק גמיש, רכב מהיר כמו שאתה מחפש, לא רכב קיצוני. מעוצב יפה, איכות חומרים טובה, צפוף מאוחרה:-( .

לגבי הגיר, יכול להיות שDSG טיפה מהיר יותר, אך אם אתה אוהב ידני אני באופן אישי תמיד אעדיף ידני.

סה"כ בחירה טובה השירוקו, אם אתה רוצה משהו טיפה יותר מהיר וספורטיבי חפש איביזה קופרה, אולי אפילו תמצא בוקהנגרה.

איביזה יותר ספורטיבית משירוקו?,עם כל הכבוד השלדה של השירוקו מכויילת טוב יותר וזה בלשון המעטה.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
איביזה יותר ספורטיבית משירוקו?,עם כל הכבוד השלדה של השירוקו מכויילת טוב יותר וזה בלשון המעטה.

איביזה קופרה החדשה מתנהגת החדשה מתנהגת לא רע , הרבה יותר טוב מהדור הקודם.

נהגתי פעם אחת על שירוקו 1.4 ידנית, לא זכור לי שהרגשתי רכב ספורטיבי כל כך, דווקא האיביזה קופרה קשיחה יותר ואני אוהב את זה למרות הDSG שמרדים אותי. באוברול הייתי מעדיף את השירוקו.

סה"כ הבחור מחפש רכב מהיר להאצות הצעתי עוד אופציה ואגית.

פורסם
אתה הולך להיות הנהג העיקרי של הרכב? אם כן, מה מעניין אותך בדיוק ברעשים מאחורה? (אני גם לא מאמין שיש שם רעש כלכך נוראי כמו שאתה חושב או אמרו כאן).

אני אהיה הנהג היחיד ברכב,ורציתי לדעת אם יש כאן עוד אדם שנסע ברכב ושמע רעשים מאחור בצורה בלתי נסבלת ?

פורסם

איביזה לא כל כך ברת השוואה.

אם כבר אז ניתן להשוות את הלאון 1.8 טורבו ומעלה, שם מקבלים הכי הרבה כ"ס ומומנט לשקל, ועדיין VAG בגודל סביר עם שילדה שמכוילת היטב.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...