Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברומן "העולם החופשי" כותב דייויד בזמוזגיס (עמ' 46):

"בדיוק כמו שקורה כשאתה לוקח לך בחורה יפה והופך אותה לאשתך. האשה נשארת מקסימה, מלאה מסתורין בעיני כולם חוץ ממך. גברים זרים רואים אותה בחשמלית ורוקחים פנטזיות פרועות או מסובכות של פיתוי, ואילו אתה מחכה שתחזור הביתה עם המצרכים מהמכולת ותכבס לך גרביים".

אז איך אתה באמת? אוהב אותה? את ה"קלסית" הישנה שלך?

כאשר גמרת לשפץ אותה, הגעת ל"השקה" גאה ונפוח כטווס. המשכת עוד לפרק זמן לנהוג בה בזהירות, באיטיות ותוך מבטים הצידה "האם רואים את היפה שלי?".

והיום, כאשר אתה כבר רגיל אליה, אל הריח שלה, אל צליל המנוע, החריקות בהעברת ההילוכים – האם אתה אוהב אותה כאז? האם היא עדיין מסתורית ונחשקת בעיניך, לפחות כמו שהיא מושא להערצה ואולי קינאה מצד הצופים בה שם, ליד היכל נוקיה או בגעש או במקום אחר בשישי אחה"צ?

Z Picture 370.jpg

פורסם

מה ? יש ספק ? אהבה ממבט ראשון היא לא בהכרח גירושין ממבט שני !

יש מכוניות שלנצח ישארו שלנו האספנים וגם הן כמו נשים מאבדות קצת צבע , חורקות קצת , ויש להן קצת חלודה .

נכון - הן לא מושלמות אבל הן שלנו וכך ישארו !

אני בעצמי בעלים של רנו 4 מודל 1975 יד אחרונה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אולי לא קלאסית, אולי לא מיוחדת, אולי לא הכי מתנהגת, אולי לא הכי נוחה,

אבל הכי מיוחדת...

הכי שלי...

יד אחרונה.

אהבה לא מוכרים

5_345.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אחד הסיבות, שנשים מענינות נישארות מסתוריות ובלתי ניתנות להשגה, הן שהן בלתי צפויות!

אם לקחת בחורה שמרנית, צפויה והכנעת אותה, יפה ככל שתהיה מהר מאוד היא תהפוך למשעממת...

רכב אספנות פרט להיותו יפה ומטופח, צריך לאתגר את הנהג, להפתיע מדי פעם, וכמובן

להיות מלהיב ומרתק אחרת מה הטעם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...