Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים ל-C5 2007 Pack

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לצמיגים מתאימים ל-C5. הבנתי שלא כל פנצ'ריה יכול לאזן את הגלגלים, האם זה מדוייק?

אני מחפש צמיג שקט, רך ובעל אורך חיים גבוה.

כרגע מותקנים המישלין המקוריים, המחיר של צמיג יחיד הוא כ-800 ש"ח לפי מתקין אחד, הגיוני או שכדאי לחפש מקומות נוספים?

תודה

abcde

פורסם

בעקרון, בכל פנצ'ריה חייב להיות ציוד לאיזון גלגלים, וזה בדרך כלל כלול במחיר הצמיגים.

אולי התכונת לכיוון פרונט?

בקשר לצמיגים, לא רשמת את המידה הנדרשת, לכן קשה לתת חוות דעת לגבי המחירים.

בכל מקרה, צמיגים ב 800 ש"ח לרכב הזה נשמע לי יקר מדי.

תרשום את המידה המלאה של הצמיגים, ותקבל המלצות לדגמים + מחירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה נכון, בדגם PACK עם חישוקים קלים נדרש מתאם מיוחד לאיזון. לא בכל פנציריה יש מתאם.

הדרישה שלך לגבי צמיגים שיהיו רכים ובעלי אורך חיים - רק מישלן או קונטינטל(מחיר 800 ש"ח ומעלה, תלוי בדגם)

אני הרכבתי FALKEN ומאוד מרוצה, הם רכים ושקטים אבל אורך חיים קצר יחסית.

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

FALKEN עולים בערך חצי מחיר ממישלין המקוריים. יש לי סט שני של FALKEN ZE912, הם בסדר גמור.

אפשר לקנות KLEBER HP3 במחיר יותר ידידותי ממישלין וליהנות מאורך חיים דומה ואיכות לא רעה.

יש עוד כמה צמיגים מחברות טובות ובמחיר שפוי

YOKOHAMA C.DRIVE

PIRELLI P7\P6000

TOYO PROXES

GOODYEAR EFICIENT GRIP\EXELLENCE

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה המקורית. היכן מומלץ לרכוש צמיגים של מישלין או Continental באיזור המרכז ובמחיר סביר? (רצוי באיזור ראשון או רעננה)

abcde

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל ירון, המנהל של י.ט.ג צמיגים ברחוב המכבים 53 בראשל"צ.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך למחיר ושירות מיוחד.

• תוכן חדש...