Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחי אני לא מפחיד, אבל מזה שתראה תמונה של המנוע אתה לא תוכל לדעת כלום על האוטו..

תמונה אחת או 20 תמונות של המנוע ושל מתחת לאוטו לא יעזרו לך, וגם למכונאי הכי טוב לא יוכל לדעת מה עובר על האוטו מתמונה של המנוע.ובקלות בקצת הבנה בפוטושופ אני יכול להראות לך מנוע אחר לגמרי..

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

זה כבר נהפך לבדיחה. כאילו אפשר לקנות רכב לפי תמונות. מה תראה בתמונות של המנוע? אתה יכול לזהות בתמונות נזילת שמן?

לפי התמונות הצבע נראה טוב, והאינטיריור גם. אם הילד רציני תחליפו פרטים בהודעה פרטית.

אני לא מבין איך לא נעלו את הדיון.

פורסם
זה כבר נהפך לבדיחה. כאילו אפשר לקנות רכב לפי תמונות. מה תראה בתמונות של המנוע? אתה יכול לזהות בתמונות נזילת שמן?

לפי התמונות הצבע נראה טוב, והאינטיריור גם. אם הילד רציני תחליפו פרטים בהודעה פרטית.

אני לא מבין איך לא נעלו את הדיון.

מה שנסיתי להסביר לו שהוא לא יראה כלום מתמונות הבן אדם רוצה תמונה בחושך כדי לבדוק שהאורות דולקים לאן הגענו.

עוד מעט יבקשו סרטון כדי לראות שהוא נוסע רוורס...

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
מה שנסיתי להסביר לו שהוא לא יראה כלום מתמונות הבן אדם רוצה תמונה בחושך כדי לבדוק שהאורות דולקים לאן הגענו.

עוד מעט יבקשו סרטון כדי לראות שהוא נוסע רוורס...

צודק ב-100%.

מכונית לא קונים לפי תמונות, זו רק אינדיקציה ראשונית שלעיתים גם מטעה.

לבחור הצעיר- בודקים היסטוריית טיפולים בספר הרכב, בודקים על שם מי רשום הרכב ואיזה יד(מה שמופיע ברשיון הרכב).

אז אם אתה רציני ובאמת רוצה לקנות, תפסיק לעשות כאן שוק, ותקבע עם בעל הפיז'ו ורצוי בפרטי.

פורסם
הוא צודק

או שיש משהו ואתה הפחד שנראה...

:roflmao:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...