Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושר!

אני מצטרף לאלו שמנסים לעצור אותך!

ולא, לא בלקנות רכב חזק, אלא בלהישטולל על הכביש (גם שנדמה לך שאין אף אחד אחר).

בקצב כזה אתה מסכן לא רק את עצמך.

כנראה שאתה אף פעם לא ראית אנשים שעברו תאונות. רובם חשבו שלהם זה לא יקרה.

תחשוב על זה שוב.

פורסם

מה יש לכם?

בנאדם לוחץ את הדוושה לרצפה ואתם ישר חושבים שהוא חולה נפש משוגע? מישהו יכול "לפתוח" עם c5 (ועוד מנוע 1.8)?

יכול להיות שהוא נוהג כמו חמור ויכול להיות שלא, אבל יש כאן מישהו שיכול להגיד שבחצי שנה הראשונה שלו על הכביש מעולם לא פתח מצערת עד הסוף?

ואושר, לך אני יכול להגיד שאתה באמת צריך לחשוב על דברים יותר לעומק. לדבר על "לא צריך להיות חזק מאוד כי אני לא רוצה להרוס אותו, לזה יש את האוטו של אבא" לא יגרום לאנשים להתייחס אליך יותר בכבוד.

רכישת הרכב היא רק ההוצאה הראשונה, אחזקה היא סיפור יקר.

מתעקש לקנות אוטו? אל תבוא עם יותר מדי דרישות בתקציב הזה. קח ידני במצב טוב, יקח אותך ממקום למקום, ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך- קורס נהיגה מתקדמת, סבלנות וזהירות.

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הרגתם אותי כבר....

אמרתי כבר אלף פעמים אני מפסיק עם השטויות אני פשוט רוצה אוטו קטן וזול להחזקה חסכוני תתחילו לקרוא הודעות ולא רק להגיב....

ועכשו מישהו יכול סוף סוף להמליץ לי על רכב קטן חסכוני ואמין?????????????????

פורסם

חחחחחחחחח

חברה בחור להוט לאוטו ראשון

הנה כמה אופציות:

פג'ו 205 פחות אמין אבל מספיק "חזקה" בישבילך

דייהטסו שרייד 97 ומעלה "חזקה" ואמינה 86 כ"ס בתחילת חייה... בזמנו הצלחתי להגיע ל100 קמ"ש בהילוך שני ואפילו לעמוד בקצב של כמה משפחתיות מודרניות...

פורסם

שמע אני גם יחסית צעיר פה בפורום בן 18 וחצי וגם אני נסעתי ככה בהתחלה במיוחד עם חברים בשביל ה"פוזה" כמו כולם

אבל הפסקתי עם זה, חבל לסכן חיים של אחרים ואת שלך במיוחד.ולא אני לא בא להעביר עלייך ביקורת או לצעוק או ללמד אותך או משהו בסגנון אלא נותן לך נקודות למחשבה לחיים בטוחים.

בהצלחה בהמשך.

לגבי קניית מכונית לך על מאזדה 121 כמו שאמר פה משהו או אולי על פונטו חבר שלי קנה אוטו שיתאים לצעירים כמוך.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
שמע אני גם יחסית צעיר פה בפורום בן 18 וחצי וגם אני נסעתי ככה בהתחלה במיוחד עם חברים בשביל ה"פוזה" כמו כולם

אבל הפסקתי עם זה, חבל לסכן חיים של אחרים ואת שלך במיוחד.ולא אני לא בא להעביר עלייך ביקורת או לצעוק או ללמד אותך או משהו בסגנון אלא נותן לך נקודות למחשבה לחיים בטוחים.

בהצלחה בהמשך.

לגבי קניית מכונית לך על מאזדה 121 כמו שאמר פה משהו או אולי על פונטו חבר שלי קנה אוטו שיתאים לצעירים כמוך.

היי PUG206 אני מבין שאתה בעלים של 206 נכון להיום אני אנצל את ההזדמנות ואשאל איך הרכב??

אמינות , מחירי חלפים, נוחות?

פורסם
היי PUG206 אני מבין שאתה בעלים של 206 נכון להיום אני אנצל את ההזדמנות ואשאל איך הרכב??

אמינות , מחירי חלפים, נוחות?

אכן אני נוהג על פיג'ו 206(של ההורים) אבל אני נוהג רוב הזמן.

הרכב חזק ביותר, אפילו חזק מאוד שלי הוא 110 כ"ס אין יחסית הרבה כאלו הרוב הם 87 כ"ס אם אני לא טועה. אז הרכב שלי די חזק

מאוד טוב יציב על הכביש שלי הוא אוטומט אז בגלל זה אני קצת מאוכזב כי אני אוהב הילוכים.

מחירי חלפים אני פחות בקיע ומבין כי זה ההורים שלי אחראים, אבל הוא אחד הנוחים שנסעתי עליו, בכללי כל הצרפתיות נוחות מאוד

גם הפיג'ו הקודמת שהייתה לנו וגם ברלינגו שהייתה לאבא שלי מהעבודה.

לדוגמה יכול להיות שזה פשוט באד לאקיי אבל החלפנו בפחות מחודשיים וחצי פעמים את הרדיאטור בעקבות נזילה שגרמה למים ליד הדוושות ועשתה קצת צבע לבן שם.אבל חוץ מיזה רכב טוב. רוב הפיג'ו הם גם חסכוניות אבל חוץ משלנו שיחסית לא חסכונית משום מה.

פורסם

פוג, אוטומט וחסכון הולכים יחד לעיתים נדירות.

אתה בטוח שיש לך את הגרסא עם ה110 כ"ס? עד כמה שאני יודע ה-XS מגיעה אך ורק ידנית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
פוג, אוטומט וחסכון הולכים יחד לעיתים נדירות.

אתה בטוח שיש לך את הגרסא עם ה110 כ"ס? עד כמה שאני יודע ה-XS מגיעה אך ורק ידנית.

אכן 110 כ"ס 5 דלתות, הרבה לא האמינו לי ואמרו אין מצב עד שראו את רישיון הרכב שבו כתוב 110 כ"ס

האוטו אוטומט :( + טיפטרוניק. האוטו מאוד מפנק דרך אגב לי יש כיסאות ספורט.

פורסם

רשיונות רכב יודעים לטעות (מיצובישי סיגמא עם גג נפתח?!)

תשובה חד משמעית תהיה לך על המנוע.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה חברים עוד הצעות...

לגבי הפונטו יש לי בעיה קטנה עם הגובה אני 1.85 ככה שזה קצת בעייתי...ואני חושב שהיא תיהיה חלשה מידי... אני גר בישוב בהר חברון (למי שמכיר) ויש לנו עליה דודה שלי שגרה פה היה לה פונטו יפה והכול אבל היה הרבה במוסך אולי זה בגלל שהיא העמיסה את כל המשפחה (3 ילדים היא ובעלה) אבל נראה לי שגם העליה הענקית הזאת הרסה טיפה את האוטו מה אתם חושבים?? איזה נפח אני צריך לעליה ממש חזקה?? רק שתבינו רכבים חזקים כמו הC5 של אבא שלי עולה אותה ב-70 ונחנק (לפני שתגידו שזה אוטו מעפן וחלש כל שאר הרכבים מגיעים לאותה מהירות) והפונטו של דודה שלי שהיינו רק אני והיא עלתה תעליה בהילך שני על 40 קמ"ש בערך...

פורסם

206 1.6 ידנית מעל 2001 (לפני זה היה לה פחות מ90 כ"ס) אם תמצא בטווח המחירים.

עוד אופציה פחות ביטיחותית אבל הרבה יותר מהנה לנהיגה, מיצובישי קולט 93-95 ידנית.

עוד אופציות: מאזדה 323 (לאנטיס) 1.8 ידנית, פיגו 106.

ובחייאת תפתח שליטה עצמית, כי אלו רכבים מאוד חזקים יחסית לרכב ראשון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תמצא לך איזה אמריקאית מזדקנת עם מנוע מעל לשלוש ליטר.

לא יודע לגבי אמינות, ובטח שזה לא רכב למסלולים - אבל כח יש להן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...