Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד אנו חיים בשממה המוטורית הזאת - היא ישראל , ואנשים שנוהגים ברפליקה בפרט ורכב משופר בכלל נחשבים (ונשפטים כדין ) פושעים , דברים כדוגמת מה שהבאת עכשיו ישאר בגדר חלום בהקיץ

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

איך שראיתי את הבחור הזה בסרטון:

hhdvzmmmohzh.bmp

חשבתי עליו:

00fb5064-4608-4bde-a858-2221f06f947a.jpg

למבורגיני מורצ'ילאגו LP-670-4 SV?!

NOPE! CHUCK TESTA

:-D

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
תמיד עניין אותי, בעיקרון למבורגיני, אם הם ירצו, הם יכולים לתבוע אותו?

אם מתמצא את התשובה תודיע לי, כי ממש שוקל להביא אחת כזאת, אחרי התואר ככה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

שני דברים:

א. אם לא קראת את ההודעה הקודמת שלי, רפליקות לא חוקיות על כבישי ארצנו.

ב. צריך להיות אחוז שוני מסויים בין המקור לרפליקה או שניתן לתבוע. הייתה חברה שייצרה רפליקה של פרארי 308 על בסיס פונטיאק פיירו שנראתה כל כך דומה למקור, עד כדי כך שפרארי תבעה את החברה, ניצחה כמובן, וגרמה לפשיטת הרגל של אותה החברה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

יסלחו לי המהדרין, אבל היא מדהימה!

נראית אחד לאחד כמו המקורית ויש לה מנוע V-12 מטורף של ב.מ.וו

חבל שאין אופציה לייבא כאלה לארץ - לדעתי הן היו נחטפות.

רק מה יש ללמבורגיני להגיד על כל זה...?

פורסם

נשמע לי מאוד מוזר שבמחיר הזה (38000 דולר) מקבלים את כל מה שמוצג בסרטון. קרבון? פנים תואם למורצ'ילאגו? מנוע V12 ותיבת הילוכים של ב.מ.וו? משהו שם קצת פישי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החבילה באמת יותר מידי טובה בשביל המחיר.

אבל היא נראת ממש טוב(ובאמת מעניין מה יש ללמבו להגיד על זזה)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

קישקוש, מילא תהליך הצביעה העלוב, מענין איך בלמבורגיני לא למדו איך לחסוך בבדיקות חוזק ע"י שכירת אסייתי שמן שיקפוץ על

כל פאנל גוף בתורו.

לא ידוע מה נתון קשיחות השילדה, איזה מיתלים ומערכות היגוי ובלימה, ויותר חשוב מה רמת כיול כל מרכיבי הניהוג.

פורסם

כן אפשר לתבוע את החברה שמייצרת את הקיט. לא את הבעלים עצמם, אני חושב.

נשמע לי מאוד מוזר שבמחיר הזה (38000 דולר) מקבלים את כל מה שמוצג בסרטון. קרבון? פנים תואם למורצ'ילאגו? מנוע V12 ותיבת הילוכים של ב.מ.וו? משהו שם קצת פישי...

אני די בטוח שאתה צריך לספק את הרכב התורם (BMW 760), כי רק המחיר שלו לבד עובר (בהרבה) את המחיר הזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קחו לי את הכסף אני רוצה אותה!

רק אם אפשר מנוע 2.0, לחסוך בדלק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

החבר'ה האלו מוכשרים מאוד ! הם בונים גם בהזמנה כל רכב ! יש להם ערוץ ביוטיוב וגם אתר.

יש להם פרארי איטליה מדהימה, הם באמת עובדים יפה, אפילו עושים חיקוי של ה"רעש" ממערכת הפליטה.

יש כמה רכבים בארץ שיש עליהם קיט , אז עוד לפני כל החוקים אפשר היה לעשות, כמו כן יש כמה "באגים" חוקיים על שילדת חיפושית, ככה שמי שמייבא קיט כזה שלא יכעס שיש לו אפשרות לסוע אמנם באחלה קיט אבל מנוע של חיפושית... 8)

• תוכן חדש...