Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה פיג'ו 206XR 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחירון 15.8K הבחור שמוכר מוכן לרדת ל- 13

אני חושב שזה מעט מדי,הרכב לא במצב נוצץ עם כל הכבוד

המלצתי לחפש רכב אחר....אבל זה רק אני

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
המחירון 15.8K הבחור שמוכר מוכן לרדת ל- 13
לא מספיק טוב, רק יישור קו לרכב הזה יכול להסתכם בסביבות ה-10 אלף שקל וזה עוד בלי עוד תקלות שיכולות לצוץ לך בהמשך. עזוב אין לך טעם להמשיך את העסקה עם הרכב הזה, ניכר שלא טופל כראוי ואף הגדילו להזניח אותו עד כמה שניתן.

חשוב שתבין שרכב בן 11 אינו חף מבעיות וחלקים שיכולים "למות" בכל רגע נתון ובנוסף לזה נראה שלא באמת דאגו לתקן ליקויים שכבר קיימים ולכן מצבו של הרכב הוא נוראי. אני מציע לך לחפש רכב אחר אולי עם יותר ידיים וקילומטרז' גבוה יותר אבל לפחות באמת טיפלו בו.

פורסם

לפי רוב הסעיפים שראיתי הבעיה העיקרית שלך זה כל מה שקשור לפרונט ולצמיגים [ראה סעיף משולשים וגלגלים "אכולים".

אם משהו מרגיש משיכה בהגה או צריכת דלק גבוה ומזניח אותה ,זה אומר די הרבה.

ואגב לגבי 206 שנת 2001 לי יש ואני מכיר עוד 3 רכבים בשנתון זהה לשלי [פחות או יותר שנתיים].

והרכבים די שמורים ,אני החלפתי משולש לפני מספר חודשים כי שמעתי רעשים שלא מצאו חן בעיניי וההגה היה קל מדי.

חבר שלי עם 206 שנת 2003 החליף רדיאטור כי היתה לו נזילה [ממש טפטוף עדין] בנסיעה מאומצת,

ומכרה שלנו עם 206 נוספת החליפה לא מזמן משאבת מים עם תחילת התופעות.

אז אני לא מאמין שקשה למצוא רכבים שמורים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...