Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאריך לחגורת בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו שיש לו ניסיון יוכל לייעץ:

קנינו סלקל ובסיס שבאוטו אחד יושבים מצויין ואין בעיה, באוטו השני (יונדאי אקסנט 2003) הזווית של המושב קצת בהטיה ולכן הבסיס של הסלקל מוגבה ע"י מגבת וכתוצאה מכך החגורה לא נסגרת טוב.

הבנתי שיש אפשרות לקנות מאריך חגורה (מוסיף עוד כמה סנטימטרים) אבל לא ברור לי איפה אפשר להשיג מלבד מקום או שנים שמתמחים בזה כמו חברה בשם גדא בת"א.

מישהו אמר לי שאולי ב"שילב" יש או במקומות דומים? למישהו יש ניסיון והוא יודע איפה להשיג בקלות?

תודה מראש. :)

פורסם

נתחיל בכך שכאשר החגורה מספיק הדוקה - היא באמת בקושי נסגרת. האם מושב הילד ממוקם בקדמת הרכב או מאחור? האם ניסיתם למקם אותו בכל מושבי הרכב השונים? נראה לי עדיף מאשר לחפש פתרונות שיפגעו ביעילות הריסון של המושב. חשוב לזכור שמיקום המושב מלפנים מסוכן מאוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מאחורה במושב הימני, אני לא חושב שיש אפשרות טובה יותר ברכב כי זה מושב רגיל וחגורה מלאה ולא אמצעית.

מבחינת בטיחותית הבנתי שהתקני הארכה תקניים הם בטיחותיים לגמרי ואין איתם שום בעיה או חשש. מלפנים אין אפשרות להתקין כי אין אפשרות לבטל כריות אוויר ולכן לא בדקתי אך אני מניח שלא צפוי הבדל גדול.

• תוכן חדש...