Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים שאני מחפש כיוסי מושבים יפה ולא מוצא

אז החלטתי להזמין מEBAY גופיות פשוטות עם ההדפס שאני רוצה!

שאלתי היא אם מישהו יודע איזה מידת גופיה הכי מתאימה למושב של הרכב מבלי שהגופיה תמתח יותר מדי וההדפס ישבר או יסדק!

הרכב הוא קיה ספורטאז מהדור הראשון

פורסם

אני לא בטוח האם יש ברכב כריות אוויר צדיות אבל אם ישנן - אסור לך להשים שום גופיה שעלולה להפריע לתפקוד כרית האוויר באופן מסכן חיים. לכיסוי המושב חסרונות נוספים כמו הפחתת יעילותה של חגורת הבטיחות וסכנת דליקה (הריפוד המקורי מעכב בעירה).

כאשר אתה 'משפצר' את סביבת הנהג והנוסעים, תזכור ש"כל המוסיף גורע."

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כיום, במרבית המכוניות, ישנן כריות אוויר שנמצאות בכסאות.

אם בספורטג' שלך יש כריות אוויר בכסאות, אז במקרה של תאונה חס וחלילה, הגופיות ימנעו מהכריות להפתח בצורה תקינה.

מה זה אומר? אני מניח שהבן-אדם שישב בכסא, ירגיש ברגע האמת פצצה שמתפוצצת לו על הגב, במקום שכרית האוויר תשכך את המכה/עוצמת הפגיעה.

בנוסף, הריפוד המקורי ברכב חסין אש.

אני בספק אם אותן גופיות חסינות אש.

אולי אני קצת קיצוני, אבל יצרן הרכב מוציא מיליונים על תכנון והנדסת הרכב, גם בתחום הבטיחות, ויש סיבה לזה שהוא החליט שברכב צריך להיות ריפוד כסא מבד חסין אש, בעל תפר ייעודי לכרית האוויר.

פורסם

ואוטו אתם בסטרס!!

ספורטאז 1996 אני אומר תודה שהחגורה בכלל עובדת שלא נדבר על קריות אוויר

לגבי חסינות אש לא מענין אותי כל כל סה״כ ביקשתי לדעת מידה אם יש מישהו שיודע אשמח למידע זה יחסוך לי לרדת למטה לחניה עם 5. גופיות במידות שונות..

תודה!

• תוכן חדש...