Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון נהיגה חדש, מה תקף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שילמתי על החידוש רשיון לפני כ10 ימים, היום קיבלתי את אותו הפלסטיק רק בלי "הנהג חדש":-P.

מה שמצחיק או מוזר שכתוב מתי תפוגתו אבל לא מתי הוא מתחיל להיות בתוקף.

יש ברשותי רשיון זמני למקרה שהוא לא היה מגיע, אבל יש לי את הפלסטיק הנוכחי, זה שמקבלים אחרי סיום המלווה.שם כתוב לי 2 תאריכים כגון 14 ו15 לאפריל שזה התאריך שעברתי טסט או שקיבלתי את הרשיון.

אני רק רוצה לשאול משהו, האם שניהם תקפים עכשיו, כל ה3 רשיונות נהיגה שיש לי עכשיו?מצחיק שהם לא מועילים בטובם לכתוב ממתי הרשיון חדש תקף, רק מתי נגמר.

סורי על החפירות, עוזרים אתם לי.:-)!

אני לא יודע מתי נגמר לי הרשיון הפלסטיק, ב14 או ב15. ובחדש לא כתוב כלום מלבד שהתאריך תפוגה שלו זה ב2016.

פורסם

נהג חדש מסתיים אחרי שנתיים מיום שבו קיבלת את רשיונך.

לכן עד שלא יעברו השנתיים האלה , אתה נהג חדש עם כל המשמעויות לכך.

והרשיון השני נכנס לתוקף בדיוק עם סיום השנתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה מחזיק ברישיון מן הסתם שהוא תקף מהרגע שהוא אצלך עד הרגע שהתוקף שרשום על הכרטיס עובר.

בכל מקרה, אתה עדיין נהג חדש על פי החוק עד התאריך שכתוב על הרישיון פלסטיק שמלווה בכיתוב "נהג חדש".

פורסם

אתה נהג חדש שנתיים מיום הוצאת הרישיון, ולא יום לפני כן.

לכן, עד ל 15 באפריל אל תסיע יותר נוסעים ממה שמותר לנהג חדש, אל תוריד שלט נהג חדש .

נשאר לך פחות מחודש :mm_yeah:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...