Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם משלמים על חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אתם משלמים על החניה כאשר אתם חונים ?

1. פנגו.

2.מדחן.

3 איזי פארק.

4.כרטיס חניה.

5.חניה בתשלום לפי שעות .

6.מה זה לשלם על חניה ?

7.אחר .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזי פארק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. בת"א איזי פארק (קניתי בזמנו 500 שעות כשעברתי לת"א...)

2. בפריפריה (נניח, פתח תקווה :lol:) פנגו.

החסרון של איזי פארק - הסוללות שנגמרות לפעמים בזמן הלא נכון. וגם יקרות (קימבנתי פתרון, אבל לא כולם חובבי אלקטרוניקה והתעסקות...)

החסרון של פנגו - עלות נוספת של 2 שיחות או לחלופין שקל על SMS-ים.

כרטיסי חניה - לפחות בת"א כבר לא מהווים אמצעי חוקי.

מדחן - צריך לנחש כמה זמן מראש. טעית כלפי מעלה - הפסדת כסף. טעית כלפי מטה - שילמת קנס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזי-פאק עם גיבוי מבית פאנגו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חניה בתשלום? מה זה?

אומנם כיום אני גר באיזור הצפון אז חניה ממש לא חסר לי בבית.

לעומת זאת בעיר גם כשיש מדחנים אני פשוט לא משלם! מעדיף להסתכן להחנות בכחול-לבן ואולי לזכות מן ההפקר(בד"כ זה ככה) מאשר לשלם להם כסף בטוח. לפעמים חוטפים דו"ח ולרוב לא...

לעומת זאת כשגרתי במרכז לפני שנה גם אז לא הייתי משלם כמעט חניות(בקיץ כשהיינו הולכים לטיילת בת"א יצא לי לא פעם ולא פעמיים להחנות בסופר-מזל בחניות בחינם. וגם כשהייתי משלם על חניון אז זה לא היה יוצא מהכיס שלי...

גם כשהייתי מחנה במרכז של המרכז בת"א הייתי מעדיף להחנות בכחול-לבן ולהסתכן בדו"ח של 100 שקל מאשר לשלם לגנבים. ואף פעם לא יצא לי לשלם בכחול-לבן!!!

גם כשהייתי במילואים בכרמיאל עד לא מזמן כל האיזור היה מלא בחניות בתשלום ואף לא אחת בחינם, לכן פשוט החניתי בכחול לבן וזכיתי.

אני לא עושה את זה מתוך קמצנות אלא מתוך עיקרון! גם בעוד אלף שנה אני לא אשלם חניה, אני אעדיף להסתובב חצי שעה ולחפש חניה מאשר לשלם מינימום 30 שקל חניה על זכות בסיסית.

די לגניבה!!! תפסיקו להיות פראיירים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

רק פנגו, עובד נפלא.

החסרון של פנגו - עלות נוספת של 2 שיחות או לחלופין שקל על SMS-ים.

יש אפליקציה לאנדואיד\iOS :) לא צריך לחייג\לשלוח כלום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חניה בתשלום? מה זה?

לערים הגדולות כגון ת"א אני מעדיפה להגיע עם תחבורהציבורית,

או לחליפין קטנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פנגו.

יש אפליקציה לאנדואיד\iOS :) לא צריך לחייג\לשלוח כלום.

באנדרואיד זה מחייב אותך בחצי שקל עבור הפעלה/ביטול.

פורסם

חנייה בתשלום? מה זה?

אני תמיד מנסה לחנות לא בכחול לבן, אפילו אם צריך ללכת קצת.

אבל אם אין ברירבה אז משלם רגיל לפי שעות במכשיר..

• תוכן חדש...