Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם משלמים על חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב שאלתך

דובר על חנייה חינם לבעלי תו בתל אביב בכל מקום בעיר מהראשון למרץ השנה .

מישהו יודע עם משהו זז בנידון ?

עדיין לא אושר במשרד הפנים.

מה שכן נכנס לתוקף זה 75% הנחה כמעט בכל חניוני אחוזות חוף במקום 50% שהיה קודם (משמעותי!)

ובנוסף חניה חינם בשעות הערב/לילה בחניונים מסויימים באיזור שלך.

פרטים באתר העירייה.

החניה חינם בכחול לבן זה לדעתי פחות מהפכני, גם כיום מדובר על 69 אגורות לשעה, זה לא מה שירושש אותך.

אל תדאג חבובו,

יום אחד אתה תחנה בכחול-לבן לבן בת"א וכשתחזור לא תמצא את הרכב שלך. ואז תתחיל לחשוב אם גנבו או גררו (ולך תברר לאן).

אל תהיה גיבור גדול...

1. למיטב ידיעתי אין גרירה מכחול לבן. יש יותר ממספיק קליינטים לגוררים באדום לבן/תחנות אוטובוס וכו'.

2. לכל מי שמהמר במקום לשלם - אם אתם אוהבים את הריגוש אז לכו על זה. אבל כלכלית זה לא משתלם, העירייה (לפחות בת"א) מרוויחה הרבה יותר מהקנסות מאשר מדמי החניה. תבדקו בתקציב העירייה ותראו, שמתי לינק באיזה שרשור אחר לא מזמן.

אני משלם בעיקר במדחנים, למרות ששוקל לשעבור לפנגו הבנתי שמשתלם יותר. בעיקר באיזור ת"א.

מה דעתכם?

שלום

ברור שעדיף איזיפארק או פנגו.

אתה משלם בדיוק לפי כמות הדקות שחנית בפועל. לא יותר ולא פחות.

אה - ולמי שאמר סלופארק - עדיף פנגו. סלופארק לא מוכר בכל הערים (פנגו כן) ולוקחים דמי מנוי חודשיים (פנגו ללא דמי מנוי)

ולגבי האפליקציה - חצי שקל להפעלה. הביטול למיטב הבנתי בלי תשלום נוסף.

ולגבי השיחה - מי שיש לו בנק דקות אני מציע לו לבדוק בחשבון הסלולר אם השיחה לפנגו (*4500) נספרת בבנק דקות ולא מחוייבת בנפרד. תעלולים של חברות סלולר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבודה יש חניון חינם, אצל ההורים אין בעית חניה, בבית יש מנוי בחניון בזיל הזול.

אם צריך חניה ברחוב (נדיר), פנגו באייפון.

!AWDSOME

פורסם

מסתבר שפנגו לא תופס בכל הערים. ניסיתי להפעיל בנהריה לפני בערך חודשיים ולא הייתה תמיכה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פנגו

למה?

אין התעסקות בתחזוקה וטעינה כמו איזיפארק ותומך בריבוי משתמשים וריבוי רכבים, אצלי זה שני נהגים על שלוש מכוניות...אני ואישתי יכולים להפעיל חניה על כל אחד מהרכבים בקלות. את שיחת הטלפון להפעלת החניה משלם מקום העבודה אחרת היינו משתמשים באפליקציה הנחמדה של פנגו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי האתר של פנגו נהריה בהחלט ברשימה.

ולמיטב הבנתי הם בהסכם עם מרכז השלטון המקומי ולכן בכל הערים שגובות תשלום על חניה אפשר להשתמש בפנגו.

https://www.4500.co.il/parking_rates

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
פאנגו, דרך שיחת טלפון (שבסופו של דבר לא עולה לי כסף כי יש לי בנק דקות שאני גם ככה לא מגיע לתקרתו).

מת על השטיפת מוח הזו (מתייחס למשפט שנכתב בסוגריים בהודעה המצוטטת). מחייבים אותכם בכל חודש במסלול שעולה כך וכך ועוד אתם מאמינים שאתם דופקים את המערכת.

ולעניין השרשור - 6. מה זה לשלם על חניה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מחזיק שני איזיפארק - אחד אצלי, אחד אצל אשתי. כששלה מתרוקן מחליפים ואני טוען.

BDB - כדאי שתתרגל, לפחות עירית קרית ביאליק מתחילה לגבות תמורת חניה בתשלום ליד הקוסמוס. די מגוחך שכן במרחק עשרות מטרים יש אלפי מקומות חניה חינם של הקריון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחזיק שני איזיפארק - אחד אצלי, אחד אצל אשתי. כששלה מתרוקן מחליפים ואני טוען.

BDB - כדאי שתתרגל, לפחות עירית קרית ביאליק מתחילה לגבות תמורת חניה בתשלום ליד הקוסמוס. די מגוחך שכן במרחק עשרות מטרים יש אלפי מקומות חניה חינם של הקריון.

סעמק, ובדיוק קנית דירה בבאליק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פנגו ואיזי פארק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...