Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליטת רדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יש מכשיר SONY XR-C2200 המכשיר נקנה בארה"ב לפני שנה וחצי, המכשיר מקבל רק תדרים זוגים (כמו בשיטה האמריקאית) האם אני יכול לשנות זאת לכך שיקבל את כל התדרים?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
ברשותי יש מכשיר SONY XR-C2200 המכשיר נקנה בארה"ב לפני שנה וחצי, המכשיר מקבל רק תדרים זוגים (כמו בשיטה האמריקאית) האם אני יכול לשנות זאת לכך שיקבל את כל התדרים?

תבדוק בספר שקבלת עם המכשיר, אם לא רשום שם אז אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לך (כלומר מישהו שכבר עשה את השינוי וזוכר על איזה כפתורים צריך ללחוץ), אם לא אז תצטרך לפנות ליבואן בארץ והם לוקחים כסף עך השינוי (הם ביקשו מחבר שלי 150 ש"ח בשביל ללחוץ על 4 כפתורים!!!) . . .

תקח בחשבון שלא בכל המכשירים אפשר לשנות את התדרים בתפריט וצריך לפתוח את המכשיר . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחי נראה לי שהתבלבלת והמכשיר שלך קולט רק תדרים אי זוגים...

במידה וכן - גם לי הייתה את הבעיה הזאת (כמו שהזכיר ידידי מלמעלה :roll: )

אך לי יש מכשיר של קלריון וסידרתי את זה ע"י קומבינציית 3 מקשים...אך זה בטח שונה אצלך...

אני מציע שקודם כל תתעסק עם המכשיר ותנסה כל מיני קומבינציות אפשרייות לכמה שניות

במידה ואתה לא מצליח ואין לך את הספר שלו - ננסה למצוא אותו ברשת

בהצלחה.

וכמו שנאמר לי מאחד החברים בפורום - אני איתך עד שאתה שומע רדיו... :evil:

פורסם

פשוט המכשיר שכב אצלי סתם במשך חצי שנה אז יכול להיות שזה אי זוגים.

יש שם הרבה כפתורים אז קומבנציות לא נראה שילך בספר שקיבלתי איתו לא רשום שום דבר על זה

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

פורסם

תבדוק בספר שקבלת עם המכשיר, אם לא רשום שם אז אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לך (כלומר מישהו שכבר עשה את השינוי וזוכר על איזה כפתורים צריך ללחוץ), אם לא אז תצטרך לפנות ליבואן בארץ והם לוקחים כסף עך השינוי (הם ביקשו מחבר שלי 150 ש"ח בשביל ללחוץ על 4 כפתורים!!!) . . .

תקח בחשבון שלא בכל המכשירים אפשר לשנות את התדרים בתפריט וצריך לפתוח את המכשיר . . .

רדרוז בפעם הבאה שתספר דברים שקרו לי לפחות תדייק :lol:

זה היה ללחוץ על שני כפתורים בו זמנית והם רצו על זה 180 ש"ח!!!

אני ממליץ לך להתקשר לתמיכה התכנית של סוני בארה"ב והם כבר יגידו לך מה לעשות, בארץ היבואנים גנבים...... :evil:

מקווה שעזרתי

Neo

8)

פורסם

איזה מכשיר היה לך?

איזה כפתורים אתה זוכר? רק 2 בו זמנית וזהו או עוד משהו?

פורסם
איזה מכשיר היה לך?

איזה כפתורים אתה זוכר? רק 2 בו זמנית וזהו או עוד משהו?

לי היה ועדיין יש JVC SX 985

ושני הכפתורים היו נראה לי: טיונר ו5 לחוצים בו זמנית.

8)

פורסם

יש עוד הצעות?

אולי למישהו יש אתר טוב שאפשר לחפש בו

פורסם
יש עוד הצעות?

אולי למישהו יש אתר טוב שאפשר לחפש בו

ניסית להתקשר לתמיכה של סוני בארה"ב?

אם לא תנסה אני כמעט בטוח שהם יעזרו לך בבעיה.

פורסם

כמו שהבנתי מהסברים שקבלתי מחבר הפורום בדגמי סוני הדרך היחידה לשהות זאת היא ע"י כיול מחדש, ז"א ע"י החלפת ג'וק וזאת ניתן לעשות רק במעבדת סוני.

בדגמים של חברות אחרות ניתן לעשות ע"י הקשת מספר כפתורים.

• תוכן חדש...