Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתפעול Blackberry בעייתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכיוון שה4S שלי נגנב אני משתמש בבלקברי טורץ' לזמן הקרוב.

הבעיה היא שהWIFI מסרב לעבוד, והסיבה לך היא שאין לי את החבילת גלישה המיוחדת של הבלקברי.

יש איזה דרך לעקוף את הדבר המעצבן הזה?

TFSI Power

פורסם

לרכוש חבילת גלישה.

כל הגלישה ב-BB מתבצעת דרך השרת הייעודי, היתרונות הם אבטחה (חשוב ללקוחות עסקיים) וניצול משופ מאוד של חבילת הגלישה (ה-BIS מכווץ מאוד את הקבצים). אין דרך אחרת, והשירות לא עולה עלות נוספת בחברת הסלולר, לפחות לא באורנג' ולמיטב ידיעתי גם בפלאפון. נדמה לי שסלקום מחייבת משהו שנקרא "רשיון בלאקברי" (למעשה מדובר ב-BIS) שמחייב דווקא חבילה יותר גדולה, אבל הבירור האחרון שלי היה לפני כ-8 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחברה שלי גם יש בלקברי ללא חבילת BIS וה-WIFI עובד. אין קשר בין WIFI לבין BIS.

הכל עובד בטלפון, דפדפן, וואטספ, הודעות מולטימדיה וכו'. רק ללא השירותים של BB כגון BBM וכו'.

אולי יש בעיה בטלפון עצמו.

באורנג' אין אפשרות לגלוש בטלפון בחבילת 3G ללא השירות BIS שעולה סביבות 70 ש"ח לפי מה שזכור לי.

בסלקום ובפלאפון זה אמור להיות שימוש ב3G בחבילת גלישה שלך (ללא BBM, מיילים של BB וכו') , אבל הגלישה עצמה בדפדפן, וואטספ וכו' אמור לעבוד. אתה מתקשר ואומר שיאקטבו לך את המכשיר BB שברשותך.

פורסם

נכון לעכשיו אין לי שום חבילת גלישה, למרות שלפי הנציגה בסלקום הWIFI אמור לעבוד ללא קשר.

ממה שראיתי באינטרנט בלקברי צריך BIS בשביל WIFI.

דאמיט, היה לי בבית E72 מעולה שפשוט נעלם.

TFSI Power

פורסם
אתה מתקשר ואומר שיאקטבו לך את המכשיר BB שברשותך.

"לאקטב את המכשיר BB" פירושו לחבר לחבילת BIS. אני ממליץ לך לבדוק את חשבונות הטלפון של זוגתך, תגלה שם משהו בסגנון "חבילת גלישה לבלאקברי" או "רשיון בלאקברי" או משהו דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיקרון המכשיר מראה לי שאני מחובר לWIFI אך נותן לי לגלוש רק אם ה data services מופעלים.

איך אני יכול לדעת אם זה משתמש באמת בDATA או בWIFI בזמן גלישה?

TFSI Power

• תוכן חדש...