Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלות שכירת דירה באזור+ כלכלה יעלו לי את ההוצאות בצורה חדה... שלא לדבר שגם המכללה הזאת לא הכי זולה בארץ...

אני יודע שזאת אותה הדרך שהוסברה כבר (למרות שעכשיו היא טיפה יותר ברורה), מראש אמרתי שאני אנסה אותה, רק חזרתי על זה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
עלות שכירת דירה באזור+ כלכלה יעלו לי את ההוצאות בצורה חדה... שלא לדבר שגם המכללה הזאת לא הכי זולה בארץ...

אני יודע שזאת אותה הדרך שהוסברה כבר (למרות שעכשיו היא טיפה יותר ברורה), מראש אמרתי שאני אנסה אותה, רק חזרתי על זה.

התכוונתי למצוא בחורה באיזור, לא דירה באיזור...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
מצא לך קוקיצה באיזור.

לא חסרות "בנות טובים" שמשכירות דירה באיזור, תמצא אחת כזו ואתה מסודר

בקרוב אצלי :wink:

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
מצא לך קוקיצה באיזור.

נו, אז חסכנו לבחורצ'יק את החיפושים... :wink:

גילוי נאות: הכותב הוא מנכ"ל G-DATE (כן, בטח...)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

דרך אגב, באילו שעות אתה נוסע?

אני נוסע כל יום מתל אביב לרחובות ותמיד הפקקים הם בכיוון ההפוך...

בבוקר לכיוון צפון , בערב לכיוון דרום 8)

(אני נוסע באיילון , יורד בגנות, תחנת הסיירים והלאה...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:wink:

כרגע אני יוצא ב-16:30 וחוזר ב-21:00 בערך...

בלימודים זה יהיה יציאה ב-7 בערך וחזרה ב-4, 5.

תמיד שאני יוצא אני שומע דיווחים על עומס בהלכה-גלויות, ואז אני לא נכנס לאיילון...

פורסם

המשפט "חייבת להיות דרך קלה יותר" כנראה נכון...

אז תודה לממליצים על דרך יהוד!.

ועכשיו לבעיות:

1. צומת יהוד שבה פונים שמאלה ל412 לכיוון ראשון פקוקה קלות (10 דקות המתנה בערך). השאלה שלי היא אם אני ממשיך בה ישר, יש אפשרות מהירה לעשות פרסה?

כי מהכיוון השני אין פקק בכלל.

2. צומת בית דגן (!!!), הרבה חרא אכלתי שם היום, באשמתי כמובן...

אז אם מישהו יכול להסביר לי מדויק יותר מה אני עושה שם ואיך אני מגיע משם למחלף גן רווה או לראשון מערב.

בעיקרון בהתחלה המשכתי שם ישר, סבבה נוסעים... (412 דרום)... נכנסתי לראשון לפי דעתי, אבל לא הבנתי בדיוק לאיפה בראשון... איכשהו הגעתי משם לבאר יעקוב, לצריפין, לאיפה שאתם רוצים חוץ מהמכללה...

אחר כך מצאתי את דרכי חזרה לבית דגן, והתחלתי מחדש. הפעם פניתי ימינה, ואז יש ישר לתל אביב או אשדוד ומיד שמאלה קטן גם -412...(שהיה נראה לי שזה אותו אחד שנסעתי בו ישר מקודם אז לא פניתי), אז נסעתי לאיפה שאני מכיר, כיוון אשדוד, התחברתי משם ישר לסיירים (או שלא היה פקק רציני או שהתחברתי לסוף הפקק) ו-10 דקות הייתי בגן רווה. (זאת הדרך?)

תודה.

פורסם
מצא לך קוקיצה באיזור.

את מחפשת קוקיצה ? :shock::lol::lol:

פורסם
מצא לך קוקיצה באיזור.

סליחה על הבורות, אבל אני אשמח להגדרת מילון של המילה "קוקיצה" :lol:

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
המשפט "חייבת להיות דרך קלה יותר" כנראה נכון...

אז תודה לממליצים על דרך יהוד!.

ועכשיו לבעיות:

1. צומת יהוד שבה פונים שמאלה ל412 לכיוון ראשון פקוקה קלות (10 דקות המתנה בערך). השאלה שלי היא אם אני ממשיך בה ישר, יש אפשרות מהירה לעשות פרסה?

כי מהכיוון השני אין פקק בכלל.אתה צריך לנסוע ימינה לכיוון הקניון ולחזור בכיכר , או לנסוע ישר עד הכניסה הצפונית לנווה (אפריים) מונוסון. לא בטוח ששווה , אלא אם הפקק עצבני.

2. צומת בית דגן (!!!), הרבה חרא אכלתי שם היום, באשמתי כמובן...

אז אם מישהו יכול להסביר לי מדויק יותר מה אני עושה שם ואיך אני מגיע משם למחלף גן רווה או לראשון מערב.

בעיקרון בהתחלה המשכתי שם ישר, סבבה נוסעים... (412 דרום)... נכנסתי לראשון לפי דעתי, אבל לא הבנתי בדיוק לאיפה בראשון... איכשהו הגעתי משם לבאר יעקוב, לצריפין, לאיפה שאתם רוצים חוץ מהמכללה...

אחר כך מצאתי את דרכי חזרה לבית דגן, והתחלתי מחדש. הפעם פניתי ימינה, ואז יש ישר לתל אביב או אשדוד ומיד שמאלה קטן גם -412...(שהיה נראה לי שזה אותו אחד שנסעתי בו ישר מקודם אז לא פניתי), אז נסעתי לאיפה שאני מכיר, כיוון אשדוד, התחברתי משם ישר לסיירים (או שלא היה פקק רציני או שהתחברתי לסוף הפקק) ו-10 דקות הייתי בגן רווה. (זאת הדרך?)

אוי - א-ברוך...

אתה המשכת ישר , שזה בסדר גמור . רק שפנית מזרחה בשלב כלשהו (לא ברור לי אם דרך איזור התעשייה ,או דרך רח' צבי פרנק (מגיע לבית הקברות) , או בהמשך (הכי הגיוני שבכלל עברת את ראשל"צ ופנית צומת אחרי "גן הורדים" שמאלה) ,אבל הגעת לבאר יעקב , ומשם הדרך קצרה לצריפין (שער ירושלים) ,ומשם פנית שמאלה והגעת לבית דגן מכיוון מזרח .

הפעם המשכת ישר (פנייה שמאלה ל-412 הייתה מביאה אותך חזרה לכניסה לראשון ,בדיוק הדרך ממנה התחלת) ופנית שמאלה (דרומה) לכביש 4 במחלף התחנה המטאורולוגית (המבנה מצד שמאל עם הכדורים הלבנים על גגו אחרי שאתה עולה שמאלה ועוהר את מגרש המכוניות מצד ימין). משם עברת את גשר ראשון , והמחלף הבא :גן רווה.

וואחד סיבוב , תהיה בריא.

אופציות :

1. ישר בבית דגן , עוברים את גשר הולכי הרגל (רמזור שלישי כמדומני) ואח"כ פונים ימינה.

חוצים שני ככרות , והכביש מתעקל שמאלה. בסופו יש רמזור , ימינה מביא אותך לגשר ראשון.

שם ניתן לנסוע ישר , וברמזור השלישי שמאלה מביא אותך ישירות אל כיכר רבין (הכיכר הצמודה אל המכללה). ניתן גם , במקום להמשיך ישר בגשר ראשון , לפנות שמאלה מייד אחרי הגשר (מול מכבי האש) - לרדת לכביש 4 דרומה , להישאר על הימני ולרדת במחלף הבא ,גן רווה. משם אתה כבר יודע להגיע.

יש עוד אופציות בתוך ראשון (ז'בוטינסקי-רוטשילד-מערבה דרך הככרות) ,אבל אותן הייתי לומד בשלב מאוחר יותר ושומר ליום סגריר (או תאונה וכיו"ב).

2. ימינה בבית דגן , זה יוצא כמו שבאת אחרי הסיבוב הגדול ישר , השילוט מכוון אותך לתל-אביב , ואז אתה פונה שמאלה לכביש 4 , סיירים ,גשר ראשון ,גן רווה ולמכללה.

לא בטוח מי עדיף מבחינת תנועה, תצטרך לנסות.

אגב ,כמה זמן לקח לך הציר : כפ"ס - סגולה - בני עטרות - יהוד - בית דגן ? האם לא עדיף לנסוע דרך כביש 4 בכל זאת?

תודה.על לא דבר ,תקנה מפה :idea:

פורסם
מצא לך קוקיצה באיזור.

סליחה על הבורות, אבל אני אשמח להגדרת מילון של המילה "קוקיצה" :lol:

החלפת את דובר מע"צ בתפקיד ??? :shock::lol:

פורסם

הייתה לי איזה מפה מאולתרת, מצאתי בה כל הזמן את המיקום שלי, אבל כל פעם שהייתי צריך להסתכל לאיפה להגיע היא בדיוק נחתכה והייתי צריך להעביר עמוד...והעמודים לא לפי הסדר...קיצר..... :evil: היה שמח. הצלחתי לנווט בכל העולם חוץ מבארץ...

מכפר סבא עד צומת יהוד לקח לי 20 דקות בנסיעה רגועה, משם עד ראשון (במידה ולא סופרים את הפקק בצומת יהוד) זה משהו כמו 10 דקות לפי דעתי (אם לא טועים בדרך...).

כביש 4 מכפר סבא עד ראשון לוקח במקרה הכי הכי טוב שעה.

(נקודת המוצא שלי היא אזור תעשיה כפר סבא, ככה שגם במורשה אני עומד 10 דקות ברמזור).

מבחינת קילומטרים אני אמדוד עוד מספר פעמים, אבל לדעתי זה כמעט זהה בשתי הדרכים

(למרות שלי יותר חשוב הזמן מהמרחק...).

וגם לנסוע על 60-80 קמ"ש בפ"ת יותר חיסכוני מלעמוד רבע שעה בבני ברק (במקרה הטוב).

תודה.

• תוכן חדש...