Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל את התנצלותי .

בטעות שמתי את הנתונים של תיבה 3AT .

הנתונים ששמתי בהתחלה הם הנכונים .

אגב , היבואן בארץ כותב להחליף שמן כל 80000 ק"מ .

עוד חודש תחליף שוב והפעם לשמן איכותי וסגרת עניין .

פורסם

גם אני מקווה, כשסגרתי את הפקק של השמן נראה שזה עצר בזמן (גם בלי זה הייתי עוצר את ההברגה באותה נקודה).

פורסם

עידכון:

השמן הזול רוקן היום מהרכב לאחר שבוע בגיר ויצא שחור כמו סילאן. במקומו מילאתי שמן איכותי של ACDelco.

פורסם

לא ניתן לרוקן את כל השמן דרך הבורג יש עוד הרבה שמן על הטורק ולכן לא תוך שבוע הוא יוצא שחור אלא לאחר כמה דקות של הפעלה. כך אמר לי המוסכניק שהמליץ לי על טיפול דיאליזה לגיר ששם מנקים את הגיר ע"י מכונה שמכניסה בלחץ 10-15 ליטר שמן שעובר במערכת אבל בגלל המחיר הגבוה (500 ש"ח לא כולל מע"מ) לא הלכתי לעשות. ביררתי במקום נוסף שם רצו 700 ש"ח לא כולל מע"מ.

מה הכוונה מחליק? אני לא אמור להרגיש ?

פורסם

צריכת הדלק כ-1:12 פעם אחרונה שבדקתי. הגיר לא מחליק והנסיעה שלו סבירה ביותר והחלפות ההילוכים מרגישות בזמן בנסיעה רגילה. אבל הרגשתי שבמהירות 70-80 קמ"ש הוא לא רוצה לתת קיק-דאון אלא אם אני לוחץ על O.D OFF. ובנוסף, כפתור ה-PWR מגיב רק בסביבות ה-80 קמ"ש, יותר מהר לא מורגשת תגובה. האם אצלך גם הדברים הנ"ל?

פורסם

כפתור ה - PWR גורם למשיכת כל ההילוכים כמעט עד הקו האדום .

קיק דאון אמור להתבצע כמעט ברוב המקרים בהם אתה לוחץ את הדוושה עד סופה .

אם אצלך זה לא כך , לך למוסך שמתמצא בגירים ויבדוק מה הבעייה .

שמן שחור בתיבת ההילוכים מראה על בלאי פנימי בתיבה .

פורסם

תודה על המענה.

אך מה גורם לגיר רכב שהנסועה שלו עומדת על 115000 ורוב הזמן אשה נהגה בו, להתבלות ככה.

דבר אחד שיכול לעלות לי בראש זה שהייתה נזילה ותיקנו אותה לאחר שנגרם נזק.

• תוכן חדש...