Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לדעת מה יש לגולף 4 במכירת חצר, סתם לידיעה, אטמוספרית שככה לא יעזור לי חלקים לגודשות..

גאנטים 16" מקורי GTI 2001 + צמיגים.

פנסים אחוריים מושחרים.

רשתות אלומיניום לפגוש.

פורסם
המחירים יהיו תקפים רק למי שנוכח במקום.

61.סט גאנטים 15" ללא צמיגים 5X112 (גולף 5+6 ,סקודה אוקטביה 2, A-4 +פאסאט חדשים בקרטון)

מאוד מעוניין.

יש מצב לקבל תמונה של הסט?

פורסם
מאוד מעוניין.

יש מצב לקבל תמונה של הסט?

ערב טוב.

קרוב ל 100 פריטים ישתתפו במכירה ולצערי אין לי תמונות של כולם.

הגלגלים יפים מאוד ואני בטוח שלא תתאכזב.

אם אספיק אעלה תמונה.

פורסם
2012

או בקיצור,FACE LIFT

במכירה ביום שישי במכירת חצר ,יהיו עבורך גלגלים משומשים 17" ,סט קפיצי הנמכה משומשים (הייבאך) ,סט גאנטים 19" כולל צמיגים (מאושר ללאון) .

פריטים נוספים (שלא במכירת חצר) יהיו עבורך בשפע (תוכנות ניהול מנוע,גלגלים ,צמיגים ,קוייל אוברים ,צנרות פליטה ) ועוד המון...

בקיצר ,שווה לבוא לראות.

פורסם
יהיה משהו לA4 דגם b7 2006 לדוגמא פנסים קידמים DRL?

ל A4 2006 ,יהיו סט גאנטים מקוריים משומשים 16" כולל רבעיית צמיגי "מישלין " שפורקו מאודי 2009 במחיר אטרקטיבי ביותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום בעבר שיפרתי אצלכם גולף גי טי אי ואאודי טורבו היום יש לי במוו קומפקט מודל 2002 האם יש אופציה לשפר את הרכב?

הרכב נפח 2000 עם 27000 קמ הרכב עמד שנים ללא נהיגה פשוט הרכב מאוד כבד אשמח לתשובה

שבת שלום וחג שבועות שמח:-)

• תוכן חדש...